- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen de samimiyet mi varEvliligi bu şekilde görmesek. Ben ailelerin birleşmesi, daha samimi ve sıcak bir ortam olarak düşünüyorum. Siz de öyle düşünün. İnan böylece siz de karşıdan aynı samimiyeti alabilir hatta kv.ye benim gibi sürekli annecimm diyebilirsinz
Yani kız evlet söyle iyidir degerni bilir ama gelin bilmez diye genellemek çok yanlış. Siz de çok iyi açıklamışsınız teşekkürler
Düşünün daha evlenmeden böyle. Bir de evlensek ne olacak :)sen de samimiyet mi varne ara evlendin? nerde evlilik cüzdanın?
Kiz vardir Ali koçun babaaannesinin dahs iyi yuzuguBende yuzuk istiyorum en affilsindentasli tuslu allai.morlu olsun.
Ya konusahibi sen babaneyi tanimion bile sirf yuzuk hosuna gitmis nsianlaina sole sanda yenisini alsin burak yadigar yuzugu kalp kirmaya degmez
Annem kızına verse ben üzülcem bu sefer dediginiz gibi. Ben aglarken o mutlu olcak mı bunu cevabını verebilcek mi görümcemin aglamasına üzülenler
@mangolubira taş attı haberin ola biz senin arkandayizDüşünün daha evlenmeden böyle. Bir de evlensek ne olacak :)
O esirgemez de görümcenin durumu da önemli canım dikkate alKiz vardir Ali koçun babaaannesinin dahs iyi yuzugu
Koskoca yali sahibi senden i yuzuk mu esirgeyecek
Bak en suclu kv den kizyla istisare etneliydi.Düşünün daha evlenmeden böyle. Bir de evlensek ne olacak :)
Bide o vardi degil mi en muhim mesele hic aklimiza gelmedio değilde görümce de buraya üyeyse ve konuyu okursa kızılca kıyamet kopacak![]()
Düşünün daha evlenmeden böyle. Bir de evlensek ne olacak :)
Ben şu an evde degilim. Açıkcası bilemiyorum belki eve gidince o yumuşamış olucak, en kötü oturur konuşuruz gider salonda yatarım onun odasında kalmam benim için vazgeçilmez bir durum degil. Salona geçmemden ziyade ayrı yatacak duruma gelmemiz beni daha çok üzer
O esirgemez de görümcenin durumu da önemli canım dikkate al
Esirgemez tabi gorumcede varmi biomiom varsada oda diger muzaidelerden alinan parcalari alsin yuzuk benim.okadarrrKiz vardir Ali koçun babaaannesinin dahs iyi yuzugu
Koskoca yali sahibi senden i yuzuk mu esirgeyecek
bu kız fake ben size söyliym. uyandılar artık az mesajla konu açmıyolar. önce biraz yatırım yapıp sonra fake atıyolar. cevaplar hiç normal değil. tamam fesatlar da var ama şuan farklı bi durum var tuğçe dikkatli bak. ağır fake hem de.Ya bu sefer cidden güldüm :) Şu son cümlenize inancağımı düşünüyor olamazsınız. Siz değil misiniz az önce yok ben ağlayınca da onun içine sincek mi yüzük, yok son gülen iyi güler bilmemne diyen. Siz kendinizi kızla bir tutuyosunuz resmen ağzım açık kaldı. Aranın bozulmasını umursayan insan yüzük de yüzük diye diretmez şunu idrak edebiliyo olduğumuzu bir kavrayın rica ederim. Şundan da adım kadar eminim ki görümceye cevap veremiyo oluşunuzun tek nedeni kv ye yaranma çabanızdan. Sizde potansiyel fazlasıyla var zira.
Sana didi ya biz daha evlenmeden boyleyiz bide evlenince sen dusun diye sklin nerde kizkim kime kıznolmuş de bakim
![]()
bence nisanlin ve kv onun hakkindan gelir yanliz kimse sana bir sey demeden yuzugu sorma onun yaptigi buyuk telbiyesizlik o ayri tabiDüşünün daha evlenmeden böyle. Bir de evlensek ne olacak :)