Görümceyle yüzük kavgası

Bende yuzuk istiyorum en affilsinden:KK34:tasli tuslu allai.morlu olsun.
Ya konusahibi sen babaneyi tanimion bile sirf yuzuk hosuna gitmis nsianlaina sole sanda yenisini alsin burak yadigar yuzugu kalp kirmaya degmez

Evliligi bu şekilde görmesek. Ben ailelerin birleşmesi, daha samimi ve sıcak bir ortam olarak düşünüyorum. Siz de öyle düşünün. İnan böylece siz de karşıdan aynı samimiyeti alabilir hatta kv.ye benim gibi sürekli annecimm diyebilirsinz
sen de samimiyet mi var :D ne ara evlendin? nerde evlilik cüzdanın?

Yani kız evlet söyle iyidir degerni bilir ama gelin bilmez diye genellemek çok yanlış. Siz de çok iyi açıklamışsınız teşekkürler

Bunu uzatmana gerek yok .
Yerinde olsam bu olaylardan verilse dahi almam. Görümcene tabiki senin babaannen annenede sana versin diye takmıştır de hem gönlünü al hem düşman olmasını engelle.

Boşver yüzüğü gözü kalmış bilere sana gelsede bi şekilde kaybolur.

Bende yuzuk istiyorum en affilsinden:KK34:tasli tuslu allai.morlu olsun.
Ya konusahibi sen babaneyi tanimion bile sirf yuzuk hosuna gitmis nsianlaina sole sanda yenisini alsin burak yadigar yuzugu kalp kirmaya degmez
Kiz vardir Ali koçun babaaannesinin dahs iyi yuzugu

Koskoca yali sahibi senden i yuzuk mu esirgeyecek

Ben şu an evde degilim. Açıkcası bilemiyorum belki eve gidince o yumuşamış olucak, en kötü oturur konuşuruz gider salonda yatarım onun odasında kalmam benim için vazgeçilmez bir durum degil. Salona geçmemden ziyade ayrı yatacak duruma gelmemiz beni daha çok üzer

Ya bu sefer cidden güldüm :) Şu son cümlenize inancağımı düşünüyor olamazsınız. Siz değil misiniz az önce yok ben ağlayınca da onun içine sincek mi yüzük, yok son gülen iyi güler bilmemne diyen. Siz kendinizi kızla bir tutuyosunuz resmen ağzım açık kaldı. Aranın bozulmasını umursayan insan yüzük de yüzük diye diretmez şunu idrak edebiliyo olduğumuzu bir kavrayın rica ederim. Şundan da adım kadar eminim ki görümceye cevap veremiyo oluşunuzun tek nedeni kv ye yaranma çabanızdan. Sizde potansiyel fazlasıyla var zira.

Kiz vardir Ali koçun babaaannesinin dahs iyi yuzugu

Koskoca yali sahibi senden i yuzuk mu esirgeyecek
Esirgemez tabi gorumcede varmi biomiom varsada oda diger muzaidelerden alinan parcalari alsin yuzuk benim.okadarrr:mad:
Saka bi yana ben olmus birinin eayasini kullanamam.korkarim:KK17:

Ya bu sefer cidden güldüm :) Şu son cümlenize inancağımı düşünüyor olamazsınız. Siz değil misiniz az önce yok ben ağlayınca da onun içine sincek mi yüzük, yok son gülen iyi güler bilmemne diyen. Siz kendinizi kızla bir tutuyosunuz resmen ağzım açık kaldı. Aranın bozulmasını umursayan insan yüzük de yüzük diye diretmez şunu idrak edebiliyo olduğumuzu bir kavrayın rica ederim. Şundan da adım kadar eminim ki görümceye cevap veremiyo oluşunuzun tek nedeni kv ye yaranma çabanızdan. Sizde potansiyel fazlasıyla var zira.
bu kız fake ben size söyliym. uyandılar artık az mesajla konu açmıyolar. önce biraz yatırım yapıp sonra fake atıyolar. cevaplar hiç normal değil. tamam fesatlar da var ama şuan farklı bi durum var tuğçe dikkatli bak. ağır fake hem de.

Back
X