Görümceyle yüzük kavgası

Evliligi bu şekilde görmesek. Ben ailelerin birleşmesi, daha samimi ve sıcak bir ortam olarak düşünüyorum. Siz de öyle düşünün. İnan böylece siz de karşıdan aynı samimiyeti alabilir hatta kv.ye benim gibi sürekli annecimm diyebilirsinz

Samimi sıcak ortama bak görümceye kinlendiniz şimdiden yüzüğü hakkı olarak gördüğü için. Bişey sorabilir miyim nişanlınıza sorar mısınız bi aynı odada kalalım teklifi kendi fikri mi yoksa kardeşi abisine ben bu kızla kalmak istemiyorum mu demiş de size böyle bi teklifle geldi? Bence ikincisi de olabilir. Siz salonda falan da yatmayın ayrıca anneciğinizin koynunda uyuyun daha samimi ve sıcak bir ortam yakalarsınız

bu kız fake ben size söyliym. uyandılar artık az mesajla konu açmıyolar. önce biraz yatırım yapıp sonra fake atıyolar. cevaplar hiç normal değil. tamam fesatlar da var ama şuan farklı bi durum var tuğçe dikkatli bak. ağır fake hem de.
Fake mi diyosun

Bi arada kendini PREMSES sanan bi abla vardi fake konuydu

Nisanlisi kendisini süpriz evlenme teklif etmek icin asagidaki cafeye cagirmistida premses ev haliyle gittigi icin rezil olmustu

Itiraf ediyorum bengorumceyim:deli:
O yuzuk benm okadar:bicak:
Hem evimize yerles hem birlikte uyumak iste bide yuzugu al anahtari verelim ev de aizin olaun biz kaldirimda felan yatariz:KK45:
Yok kiz kaninda az ferhindelik olsada bi tarafinda melek bir gelin var bahcedeki divanda falan uyuyabilirsin hrm battaniyede verir

Bu arada demedi deme mune gelsin hepimize yol gosterecek

Hadi ben des calisicam diye isime geldcekte siz nedeceniz

Samimi sıcak ortama bak görümceye kinlendiniz şimdiden yüzüğü hakkı olarak gördüğü için. Bişey sorabilir miyim nişanlınıza sorar mısınız bi aynı odada kalalım teklifi kendi fikri mi yoksa kardeşi abisine ben bu kızla kalmak istemiyorum mu demiş de size böyle bi teklifle geldi? Bence ikincisi de olabilir. Siz salonda falan da yatmayın ayrıca anneciğinizin koynunda uyuyun daha samimi ve sıcak bir ortam yakalarsınız
Ayyy son cumle tam olmus

Ya benim sklima sey takildi kayinbaba yok mu ki evde

Ayyy son cumle tam olmus

Ya benim sklima sey takildi kayinbaba yok mu ki evde

Ben de onu düşündüm dicektim hatta kayınpederi salona yollayıp birlikte uyuyun diye ama belki özel bi durum vardır diye demedim artık :)

bu kız fake ben size söyliym. uyandılar artık az mesajla konu açmıyolar. önce biraz yatırım yapıp sonra fake atıyolar. cevaplar hiç normal değil. tamam fesatlar da var ama şuan farklı bi durum var tuğçe dikkatli bak. ağır fake hem de.

Şu anneeem vurgulamaları esnasında ben de fake mi acaba diye düşündüm ama böyle insanlar gerçekte de var olduğundan bişey demek istemedim ama olabilir cidden hatta umarım öyledir

Ne yuxukmus be Allah rizasi icin aileyi taniyan bilen biri su yuzugun bi fotografini yollqyaydi nasilda sevaba girerdi

O yuzuge dokundugunu duymayalim:duduk:
Bakmak bile yasak git yenisini al kahverengi mor tasliymis benzerini bul al:KK14:
Gorumcen hakli kv patavatsiz nisnali yalaka egzantirik bir aileo_O
O yuzuk bu gece kayiplara karisacak demedi deme

Süt kardeslerdeki elnas olayima donecek

Bana göre geline verilmesi gerekir. Daha öncede kv si kv nize verdiğine göre gelenek olsun diye düşünmüş olabilir. Aman boşver yarın birgün kaybolur falan

Kayınpederim nişanlım küçükken vefat etmiş. Önceki konumda deginmiştim

Valla bana sorarsan bu kadad aile diye benimseme

Gelin ata binmis ya nasip demus nisanlim annem gorjmcem kayinpederim

Allah askina ciddi bi nisan var mi ortada ben onu merak ettim

Yinede hakkinda hayirlisi

Valla bana sorarsan bu kadad aile diye benimseme

Gelin ata binmis ya nasip demus nisanlim annem gorjmcem kayinpederim

Allah askina ciddi bi nisan var mi ortada ben onu merak ettim

Yinede hakkinda hayirlisi
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun tabi ama herkesin birbirni gaza getirip yok ben senin arkandayım diyerek üstüme gelmesi de hiç hoş degil. Tabi ya nasip sonuçta neyin ne olcagı belli olmaz ama ben güzel şeylerin beni bekledigini düşünüyorum.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun tabi ama herkesin birbirni gaza getirip yok ben senin arkandayım diyerek üstüme gelmesi de hiç hoş degil. Tabi ya nasip sonuçta neyin ne olcagı belli olmaz ama ben güzel şeylerin beni bekledigini düşünüyorum.

Insallah ama tam yorumlari okumadim bende karsi saftaydim acik konusayim gorumcenin yerinde olsam bende kiskanclik cikarabilirdim

Ama suda varki sanki sen isi inada bindirmissin onun manevi anlami onlarkadar mana ifade wtmez senin icin

Evlenmeden o eve yerlesmenin hata oldugu kon7sundada hala dusuncem ayni

O yuzuge dokundugunu duymayalim:duduk:
Bakmak bile yasak git yenisini al kahverengi mor tasliymis benzerini bul al:KK14:
Gorumcen hakli kv patavatsiz nisnali yalaka egzantirik bir aileo_O
Ne kadar seviyesiz bir yorum bu böyle. Yalaka ba bu nedir böyle. Empatiden bahsediliyo burda sabahtan beri şu söylenilene bakın. Ben söylerken empati yap nidaları, size her şey serbest galiba agzınıza gelin esirgemiyosunuz.

Back
X