- 3 Mayıs 2011
- 13.819
- 49.064
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotosunu eklemeye calisiyorum
buna gelınde kızda karısamaz bence kuzum
mesela şöyle ornek verım
babanem cok ozel bı takı takmıs anneme... evde duruyor annemde onu evleneceklerı zaman gelınımıze taktı hatta bıraz eskı modeldı anne sunun surasını degıstır daha guzel olur modern olur cok guzelmıs ıyı gunlerde kullansın dedım
babanemde kendı kayınvalıdesınden kalan altın saatı gelınımıze taktı
benım aklıma bana nıye sormadınız demek gelmedı bu cok komık cunku benım degıl onların
kıme vermek ısterlerse verırler cunku onların :)
gelıne vermesı benı daha az sevdıgını gostermez gelenegın oyle suregeldıgını gosterır bu gorumce nerdeyse banada gelınlık alın dıyecek bellı![]()
hıa yok canım yorumları gormedım hıc ılk konuya gore yazdım yorumTamam anne geline vermek istedi ve verdi.
Görünce sorun çıkardı. Bu kadar tantana olmuşken gelinin burada yüzük mücadelesi vericem demem doğru olmadı.
Yani tamam anne düşüncen için tşk ederim görümcen için manevi değer var sanırım ona vermen daha doğru olur vs vs olur.
Olay yüzüğü kime verdiğinden çok tavırlar bence..
Konunun başından beri yoktun sanırım. Konu sahibinin yorumlarını okuyunca bir mücadele ile karşılarşıyaydık
Ben ve kardeşlerim dedemizin adını ağzınıza alamayız, içimiz acır böyle.. Çok kötü bir şekilde vefat etti çünkü. Ben bu duyguları hissederken annemin geline vermesini hoş bulmam. He annem verirse ses etmem mücadele vermem![]()
hıa yok canım yorumları gormedım hıc ılk konuya gore yazdım yorum
benım gorumcem oyle dese sahsen kayınvalıdeme anne kalsın herkesın gonlu olursa ıcıme sıner derdım almazdım tabı
mucadele komık olur
ben bıtek gorumcenın cocuk gıbı olmasına sasırdım bu devırde hala gorumce kaynana varya ınanasım gelmıyor yaneyı paylasamazlar anlamam
hıa yok canım yorumları gormedım hıc ılk konuya gore yazdım yorum
benım gorumcem oyle dese sahsen kayınvalıdeme anne kalsın herkesın gonlu olursa ıcıme sıner derdım almazdım tabı
mucadele komık olur
ben bıtek gorumcenın cocuk gıbı olmasına sasırdım bu devırde hala gorumce kaynana varya ınanasım gelmıyor yaneyı paylasamazlar anlamam
Kendi olayınızla benimkini karşılaştırmayın herkesin hayatı kendine. Bir mücadele söz konusu degildi. Belki burda size öyle geldi ama görümcem ve anneme karşı asla öyle bir tabır takınmadımTamam anne geline vermek istedi ve verdi.
Görünce sorun çıkardı. Bu kadar tantana olmuşken gelinin burada yüzük mücadelesi vericem demem doğru olmadı.
Yani tamam anne düşüncen için tşk ederim görümcen için manevi değer var sanırım ona vermen daha doğru olur vs vs olur.
Olay yüzüğü kime verdiğinden çok tavırlar bence..
Konunun başından beri yoktun sanırım. Konu sahibinin yorumlarını okuyunca bir mücadele ile karşılarşıyaydık
Ben ve kardeşlerim dedemizin adını ağzınıza alamayız, içimiz acır böyle.. Çok kötü bir şekilde vefat etti çünkü. Ben bu duyguları hissederken annemin geline vermesini hoş bulmam. He annem verirse ses etmem mücadele vermem![]()
yüzüğüüüüü,
yüzük güzel ama Allah için :)
Oha bu yüzük için değil savaşIste bu da meshur yuzuk :)
Eki Görüntüle 1841550
Kendi olayınızla benimkini karşılaştırmayın herkesin hayatı kendine. Bir mücadele söz konusu degildi. Belki burda size öyle geldi ama görümcem ve anneme karşı asla öyle bir tabır takınmadım
ama bende okudum yazdıgını yuzugu gerı almak ıcın ne yapabılırım dıyorsunKendi olayınızla benimkini karşılaştırmayın herkesin hayatı kendine. Bir mücadele söz konusu degildi. Belki burda size öyle geldi ama görümcem ve anneme karşı asla öyle bir tabır takınmadım
Ben güya annesini çalmaya çalışıyomuşum görümcemin. O benim kayınvalidemmiş yok ne annesi. Bir de gelmiş odasına yerleşmişim. Daha bir sür şey var tamamını okursanız görebilirsiniz.insanın aklına gelmeyecek bahaneler üretildi görümcemin kıskançlıgını haklı çıkarmak içinhıa yok canım yorumları gormedım hıc ılk konuya gore yazdım yorum
mucadele komık olur
Valla ben de hiç beğenmedim. Onca tantana bunum için miydi hakikaten
konu sahıbı gule gule kullansın ben yuzugude begenmedım
mucadele falan olunca farklı bırsey beklemıstım
sımdı sen buraya neyı nasıl anlatırsan anlat orda olmadıgımızdan gormedıgımızden gercegı tam bılemeyız yanlıs anlasılmaya cok musaıt bı ortam burasıBen güya annesini çalmaya çalışıyomuşum görümcemin. O benim kayınvalidemmiş yok ne annesi. Bir de gelmiş odasına yerleşmişim. Daha bir sür şey var tamamını okursanız görebilirsiniz.insanın aklına gelmeyecek bahaneler üretildi görümcemin kıskançlıgını haklı çıkarmak için
Burda mücadeleye dönme sebebi herkesin bana cephe alması. Neler söylendi yok yalaka dendi. Sen o kahınvalideyi bi de evlendikten sonra gör dendi. Ben olsam evlenmeden kalan geline nası görümcelik yapardım dendi. Beni evden atsalar ya da kv bana kötü davransa sevinçten oynayacak bir topluluk oluştu karşımda. Her gün insan yeni bir şey ögreniyo kadın kadının dostu degil ben de bunu ögrendim. Ama Allah herkesin kalbine göre versin.ama bende okudum yazdıgını yuzugu gerı almak ıcın ne yapabılırım dıyorsun
bu resmen mucadele :)
bunda yanlıs anlayacak kırılacak bırsey yok
hayırlı olsun yuzugun
cok begenmıs olabılırsın ıstemıs olabılırsın ben olsam ıstemezdım ama sen ıstemıssın arkadas kotu bırsey demedı
Çok temiz kalpliyim galiba sizden önce sizin yorumuza cevap vermişimTüm cevapları okudum ve konu sahibine çok sinir oldum.. sakin konuşucam ama çok zor olcak. O senin annen değil, yalakalık yapma. Tutturmuş bi annem annem annem. Evlenince görücem seni ben, annemmiş...