Görümceyle yüzük kavgası

Burda mücadeleye dönme sebebi herkesin bana cephe alması. Neler söylendi yok yalaka dendi. Sen o kahınvalideyi bi de evlendikten sonra gör dendi. Ben olsam evlenmeden kalan geline nası görümcelik yapardım dendi. Beni evden atsalar ya da kv bana kötü davransa sevinçten oynayacak bir topluluk oluştu karşımda. Her gün insan yeni bir şey ögreniyo kadın kadının dostu degil ben de bunu ögrendim. Ama Allah herkesin kalbine göre versin.
O yüzden bu kadar hırslı göründüm mesajlarımda. Yoksa ben yüzügü tabi ki istiyorum ama böyle bir davranış sergilemem kv ve görümceme karşı.
sartlar nedır durumun nedır neden kayınvalıdenlerle evlenmeden kalıyorsun bılmıyorum ama dedıgım gıbı
aslında burda kımse senın kotulugunu ıstemıyor
kız senı tanımaz etmez mıllet :D
bı bıldıgımız var yasadıklarımız var ondan oyle konusmuslardır

ılerde bıgun daha evlenmeden evımde kaldın deyıp bırsuru cırkın cumleler duyabılırsın cok sevdıgın kayınvalıden tarafından
yanlıs olan bırseylerı sana sertce soylemısler
ınsallah pısman olmazsın ve mutlu olursun
bence bazı seyler ıcın ıyı dusun kayınvalıdenle bukadar samımı olma gercekden evlenmeden de kalma yakışı kalmaz ne bılım :)

sartlar nedır durumun nedır neden kayınvalıdenlerle evlenmeden kalıyorsun bılmıyorum ama dedıgım gıbı
aslında burda kımse senın kotulugunu ıstemıyor
kız senı tanımaz etmez mıllet :KK70:
bı bıldıgımız var yasadıklarımız var ondan oyle konusmuslardır

ılerde bıgun daha evlenmeden evımde kaldın deyıp bırsuru cırkın cumleler duyabılırsın cok sevdıgın kayınvalıden tarafından
yanlıs olan bırseylerı sana sertce soylemısler
ınsallah pısman olmazsın ve mutlu olursun
bence bazı seyler ıcın ıyı dusun kayınvalıdenle bukadar samımı olma gercekden evlenmeden de kalma yakışı kalmaz ne bılım :)
Öncelikle teşekkür ederim üslubunuz için anlatış tarzınız için. Herkes sizin gibi seviyeli yazsa zaten bu kadar tantana olmazdı. Söylediklernizi dikkate alıcam inşallah mutlu olurum, teşekkürler :)

Merhaba kızlar, ben cuma nişanlımın evinden gidiyorum. Düne kadar da her şey çok güzeldi bi sorunumuz yoktu. Kv (bundan sonra anne diye bahsetcem yazımda) bana karşı çok ilgiliydi. Gelinim degil ikinci kızımsın dedi bana hep. Dün akşam oturuyoduk hep beraber annem elinde kutuyla geldi dedi sana bir sürprizim var. Kutudan bir yüzük çıktı ama nası güzel kızlar anlatamam böyle bordo-kahverengi bir taşı var baya büyük sıradan bir yüzük degil belli. "Evlenirken kocam bana takmıştı annesinden kalmış. Ben de sana vermek istiyorum" dedi. Nası mutlu oldum . Görümcem de yanımızdaydı "bana niye sormadın vermeden önce ben istiyodum belki" demeye başladı."sana verilmiş niye kızına degil de ona veriyosun " dedi. Bundan önce de bir iki olay olmuştu ama çok önemli degildi. mesela anneme köyden börek gelmiş bana ısıtmıştı nişanlımla çay içiyoduk getirmişti. Sonra görümcem geldi anne niye bana getirmedin dedi. Bagırdı annesine. Aç falan da degil halbuki olaydan biraz önce yemek yemişti.Neyse böyle şeyler de olmuştu yani. Bu yüzük olayında da üsteleyince annemle nişanlım ortalıgı sakinleştirmeye çalıştı falan bi şekilde kapandı konu ama yüzük de gitti ortadan :KK61:annemin bunu düşünmüş olması bile çok güzel ama ne güzel olurdu nişanlımın babaannesinin yüzügünü taşımak elimde...:KK200: Kızlar ben napmalıyım bu yüzük olayında, annesi bana vermekten vazgeçmiş midir? Görümcemle de soguk rüzgarlar esiyo ne yapmalıyım bu durumda
Kizlar ben nasil konu acabilirim yeniyim kullanamiyorum pek nerden yazacam

Valla ben baştan beri seni haklı buldum ve çok üstüne gelindiğini zaten yazmıştım

Aysenaz93 Aysenaz93 Yüzüğün senin olmasına sevindim :)
Ancak baştaki tavsiyemi unutma olur mu?
Görümcen ile biraz mesafe,
kv'ni de tamamen anne yerine koyma (Kendi iyiliğin için)

Aysenaz93 Aysenaz93 Yüzüğün senin olmasına sevindim :)
Ancak baştaki tavsiyemi unutma olur mu?
Görümcen ile biraz mesafe,
kv'ni de tamamen anne yerine koyma (Kendi iyiliğin için)
Teşekkür ederim çok saolun :) özellikle sizin düşünceleriniz çok önemsiyorum bunu bilmenizi istiyorum. Bu konuda da elimden geleni yapıcam

Yüzüğü "görümcem" dediğiniz kızcağıza hediye edin eğer samimiyseniz ve gönül kazanmak istiyorsanız.

Ben güya annesini çalmaya çalışıyomuşum görümcemin. O benim kayınvalidemmiş yok ne annesi. Bir de gelmiş odasına yerleşmişim. Daha bir sür şey var tamamını okursanız görebilirsiniz.insanın aklına gelmeyecek bahaneler üretildi görümcemin kıskançlıgını haklı çıkarmak için

Evet o senin kayınvaliden. Tamam sevebilirsin kadını. Annem annem diye gezinmene gerek yok. Çünkü o senin annen değil. Ve olmayacak da.

Yüzüğü "görümcem" dediğiniz kızcağıza hediye edin eğer samimiyseniz ve gönül kazanmak istiyorsanız.
Görümceme vermeyi teklif ettim zaten sizden önce düşünüp içiniz rahat olsun. Kvden geline geçen bir şey oldugunu anladıgını kavga çıkardıgı için zaten çok utandıgını, yüzügün bende kalmasını istedigini söyledi. Ben de senin benm diye bir şey yok bu saatten sonra istedigin zaman al tak dedim ve konu kapandı.

Tamam seviyor kadını da. Böyle annem annem dedikçe görümce de haklı olarak rekabet hissine kapılıyor. Durduk yere değil yani
Benim annem de kv.sine annem der ama halalarım tutup da rekabete girmez. Bu çok saçma bir argüman

Merhaba kızlar, ben cuma nişanlımın evinden gidiyorum. Düne kadar da her şey çok güzeldi bi sorunumuz yoktu. Kv (bundan sonra anne diye bahsetcem yazımda) bana karşı çok ilgiliydi. Gelinim degil ikinci kızımsın dedi bana hep. Dün akşam oturuyoduk hep beraber annem elinde kutuyla geldi dedi sana bir sürprizim var. Kutudan bir yüzük çıktı ama nası güzel kızlar anlatamam böyle bordo-kahverengi bir taşı var baya büyük sıradan bir yüzük degil belli. "Evlenirken kocam bana takmıştı annesinden kalmış. Ben de sana vermek istiyorum" dedi. Nası mutlu oldum . Görümcem de yanımızdaydı "bana niye sormadın vermeden önce ben istiyodum belki" demeye başladı."sana verilmiş niye kızına degil de ona veriyosun " dedi. Bundan önce de bir iki olay olmuştu ama çok önemli degildi. mesela anneme köyden börek gelmiş bana ısıtmıştı nişanlımla çay içiyoduk getirmişti. Sonra görümcem geldi anne niye bana getirmedin dedi. Bagırdı annesine. Aç falan da degil halbuki olaydan biraz önce yemek yemişti.Neyse böyle şeyler de olmuştu yani. Bu yüzük olayında da üsteleyince annemle nişanlım ortalıgı sakinleştirmeye çalıştı falan bi şekilde kapandı konu ama yüzük de gitti ortadan :KK61:annemin bunu düşünmüş olması bile çok güzel ama ne güzel olurdu nişanlımın babaannesinin yüzügünü taşımak elimde...:KK200: Kızlar ben napmalıyım bu yüzük olayında, annesi bana vermekten vazgeçmiş midir? Görümcemle de soguk rüzgarlar esiyo ne yapmalıyım bu durumda
Bu görümce ergenismus mu acaba kaç yaşında

Back
X