Görümceyle yüzük kavgası

nişanlımın babası ölmese ona da babacım derdim ama vefat etmiş :KK43: onun yerine size babacım diyebilir miyim?
Offf, laf sokmaya çalışırken, çok bayağı olmak :))
Kime ne diyorsanız diyin beni ilgilendirmez burdan itici duruyorsunuz sadece.

Yemek konusu algı oluşturmak için yazılmış, kızı kıskanç görümce diye yaftalamış zaten amaç belli
yorumlari okumadım valla. ama yaptıği çok yanlış kızın babaannesinin yüzüğü kendi demeliydi kıza senin hakkın diye. kiz az etmiş saglam olay çıkarırdım

Kv düğün günü taksaymış ya yüzüğü keşke. Nişanlıyken bu kadar yüz göz olunca böyle oluyor işte. Görümce de kıskanır haklı olarak bi noluyo der yani.

madem yuzuk annenizin o karar verecek kızına halt yemek duser yarın öbür gun miras bölünürken de her şeyı kızına versin mesela. karışmazsınız para onun mülk onun istediğine verir diye.
verecek olan nişanda takardı. neyse ne bugun kendi kızını ikici plana atan yarın gelininden ne göruyorsa hakkediyor demektir. bi de zafer kazanmış gibi yazıyorsunuz sonraki raundları sabırsızlıkla bekliyorum:KK70::KK70:

Ya konu ne kadar büyüdü. . Kadının içinden gelmiş gelinini sevmiş kaynanadan geçen bir aile yadigarı.. gelinine vermiş nokta...

Ben olsam bende sinir olurdum. Hadi zor durumda kaldin evlerine gittin. Kizin odasini isgal ediyorsun. Ayni odada 2 kisi kalmak sinir bozucu bisey. En ufak sıkılma cekinme yok sende de. Anam da anam. Ne kimseyi kendi annen kadar sev, ne de kendi kizi kadar seni sevdigine inan. Yok öyle bi dunya.

konu sahibi,şimdi banlısın ama banın kalkınca okursun diye tahmin ediyorum.

olumsuz yorum yapanlardan biri de benim.o" anneciğimler" evlenince,"kaynana"olur demiştim.hala da aynı görüşü savunuyorum.

bu arada yüzüğün taşını beğenmedim,imitasyon gibi duruyor. ama kenarları güzelmiş.

Üzüldüm görümceye. Benim babaannemle ilişkim anne kız gibidir. Küçüklüğümden beri anneme ne yaptıysam anneler Gününde vs ona da yapmaya çalışmışımdır. Bendeki değeri ayrıdır. Ki çoğu kişinin böyledir diye düşünüyorum. Onun için görümce yerine olsam böyle bi olaydan sonra bile yüzüğü alıp takan insana asla vermezdim o yüzüğü. Hala alıp takabilen insanın o yüzüğün öaneviyatını anlamadıpından eminim çünkü. Böyle bir durumda konu sahibi yerine olsam o yüzüğü de asla almazdım . Zaten geleneğe çok saygılı biri olsa konu sahibi o evde kalmaz. Bizim geleneklerde aileden habersiz nişanlı evinde kalmanın konusu bile olamaz çünkü hiçbir durumda. Böyle hırs sahibi bi insanın parmağında yüzüğüb kararmasına gönlüm el vermezdi. Görümce demek yüce gönüllü. Ben olamazdım. Sevgim ve saygımdan dolayı

bu kız fake ben size söyliym. uyandılar artık az mesajla konu açmıyolar. önce biraz yatırım yapıp sonra fake atıyolar. cevaplar hiç normal değil. tamam fesatlar da var ama şuan farklı bi durum var tuğçe dikkatli bak. ağır fake hem de.
Aynen katılıyorum sana bencede fake. İlk mesajı okuduğumda bende böyle düşündüm. Hiç inandırıcı değil yazdıkları.

Back
X