Merhaba kızlar, ben cuma nişanlımın evinden gidiyorum. Düne kadar da her şey çok güzeldi bi sorunumuz yoktu. Kv (bundan sonra anne diye bahsetcem yazımda) bana karşı çok ilgiliydi. Gelinim degil ikinci kızımsın dedi bana hep. Dün akşam oturuyoduk hep beraber annem elinde kutuyla geldi dedi sana bir sürprizim var. Kutudan bir yüzük çıktı ama nası güzel kızlar anlatamam böyle bordo-kahverengi bir taşı var baya büyük sıradan bir yüzük degil belli. "Evlenirken kocam bana takmıştı annesinden kalmış. Ben de sana vermek istiyorum" dedi. Nası mutlu oldum . Görümcem de yanımızdaydı "bana niye sormadın vermeden önce ben istiyodum belki" demeye başladı."sana verilmiş niye kızına degil de ona veriyosun " dedi. Bundan önce de bir iki olay olmuştu ama çok önemli degildi. mesela anneme köyden börek gelmiş bana ısıtmıştı nişanlımla çay içiyoduk getirmişti. Sonra görümcem geldi anne niye bana getirmedin dedi. Bagırdı annesine. Aç falan da degil halbuki olaydan biraz önce yemek yemişti.Neyse böyle şeyler de olmuştu yani. Bu yüzük olayında da üsteleyince annemle nişanlım ortalıgı sakinleştirmeye çalıştı falan bi şekilde kapandı konu ama yüzük de gitti ortadan

annemin bunu düşünmüş olması bile çok güzel ama ne güzel olurdu nişanlımın babaannesinin yüzügünü taşımak elimde...

Kızlar ben napmalıyım bu yüzük olayında, annesi bana vermekten vazgeçmiş midir? Görümcemle de soguk rüzgarlar esiyo ne yapmalıyım bu durumda