Görümceyle yüzük kavgası

Kayınvaliden haksizlik etmiş konu sahibi yerinde olsaydım asla almazdım tenezzül dahi etmezdim... Görümcenizin hakkıydı ama malesef bizim toplumumuz oğlancı... İlkkez böyle olumsuz yorum yazıyorum ama hayrını göreceğinize inanmıyorum.... Ki görmeyin zaten yazık asla görümcenizin yerinde olmak istemezdim...

:KK62:
ya cidden ben de öyle düşünmüştüm ama hadi yazmayayım demiştim beğenlerin bi bildiği vardır diye.
ben anlamam takılardan filan çünkü.
kv kesinlikle hatalı.kızı ile konuşup ona göre hediye etmeliydi
Aklin yolu bir;):süslü:ben olsam yuzugu ele gecirir bi kuyumcuya gosteririm
Tenekedir ayol o ,belli
Bu arada annem kalkip aile yadigari biseyi yengeme verse uyuz olurum, toplum icinde rezillik cikarmam ama sonradan anneme mutlaka laf sokarim yani ben neciyim burda diye:KK62:

:KK62:
Aklin yolu bir:KK66::süslü:ben olsam yuzugu ele gecirir bi kuyumcuya gosteririm
Tenekedir ayol o ,belli
Bu arada annem kalkip aile yadigari biseyi yengeme verse uyuz olurum, toplum icinde rezillik cikarmam ama sonradan anneme mutlaka laf sokarim yani ben neciyim burda diye:KK62:

Bu yüzük hac yüzüklerine benziyor.
Şu teneke için mi bunca savaş :)
bi de hiç eski de durmuyor.
hani böyle ninelerden kalan yüzükler böyle kararmış filan olmaz mı:))

zaten önceki konusunda da o evde durma dedik, yine biz suçlu olduk.
al işte kv sorun çıkarmadı ama görümce haftasına sorun çıkardı, ki normal bu şeyler,
konu sahibi biz sanki olmayan bir şeyi söylüyormuşuz gibi tavırlar içinde,

yok ben odasına yerleşmişim diyor,
e yalan mı, bir haftadır odasında kalmıyor mu,
şimdi herkes farklı ben samimi arkadaşımla odamı paylaşırım ama eltimle veya görümcemle paylaşmam yani.
Oha bunca seyi nasil okudun kiz? Ben bi tek konunun ilk mesajini okudum o kadar

Oha bunca seyi nasil okudun kiz? Ben bi tek konunun ilk mesajini okudum o kadar

eski konu canım,
hatta bir ara kapandı, sonra konu sahibi sonucu bize yazmak için yeniden açtırdı,
bir de konu sahibinin eski konularını da biliyorum ben,
vaktin varsa oku, bakalım sen gençliğinden bir şeyler bulabilecek misin :KK70:
hiç sözümüzü dinlemiyor konu sahibi En Büyük KK

şöyle bi durum varki yüzüğün sahibi yüzüğü kime isterse ona verir. sonuçta kadının kaynanasıda getrmiş kadına takms kadında o yüzden vermek istemştr.
Belliki bu görümce görmeyeym seni ömrümce tarzından aman dikkt

KV incelik yapmış çok güzel bir davranış. Görümce haklı bile olsa ortada denicek bir laf değil bu kıskançlık yapmış .Bence siz kV ye yüzüğü vermek istemekle çok nazik davrandigini ve cok sevindiginizi ancak gorumcenin uzulmesinden dolayi kabul edemeyeceginizi söyleyin. Yüzuk mu yok sanki düşünceli birisi ise sizi götürür istediğiniz yüzüğü alarak olayı kapatır.

şimdi ortada şöyle bir durum da olabilir.

kayınvalide adayının,birden fazla ,babaanneden kalan yüzük veya takısı vardır.bunlardan birini hatta en beğenmediğini,gelin adayına verir.

geriye kalanları,kendisine veya kızına saklar.konu sahibi,görümce adayın,ikna olmuş gibiyse,böyle de bir durum olabilir.ben olsam böyle yapardım.(az sinsi değilmişim,ben de)zaman için de gelinimin davranışlarına,tavırlarına göre de başka şeyler de veririm.

annem abimin eşine aile yüzüğü verse ben de bozulurdum ama içten içe olurdu herhalde kalkıpta saygısızlık etmezdim. gerçi öyle bişey olsa annem bana hediye alırdı onun yerine ama tabi kıskançlıkta var biraz sanki. ben de abimin bi sevgilisi vardı anneme yakın olunca kıskanmıştım o psikoloji oluyor. pek şey yapmamak lazım :KK52:

Ona kayinvalidesi takinca o da gelinine takmak istemistir kayinvalide olarak..
Belki ben de bozulabilirdim, bisey demiycem, ama ortalikta tepki vermezdim sanirim..

Merhaba kızlar, ben cuma nişanlımın evinden gidiyorum. Düne kadar da her şey çok güzeldi bi sorunumuz yoktu. Kv (bundan sonra anne diye bahsetcem yazımda) bana karşı çok ilgiliydi. Gelinim degil ikinci kızımsın dedi bana hep. Dün akşam oturuyoduk hep beraber annem elinde kutuyla geldi dedi sana bir sürprizim var. Kutudan bir yüzük çıktı ama nası güzel kızlar anlatamam böyle bordo-kahverengi bir taşı var baya büyük sıradan bir yüzük degil belli. "Evlenirken kocam bana takmıştı annesinden kalmış. Ben de sana vermek istiyorum" dedi. Nası mutlu oldum . Görümcem de yanımızdaydı "bana niye sormadın vermeden önce ben istiyodum belki" demeye başladı."sana verilmiş niye kızına degil de ona veriyosun " dedi. Bundan önce de bir iki olay olmuştu ama çok önemli degildi. mesela anneme köyden börek gelmiş bana ısıtmıştı nişanlımla çay içiyoduk getirmişti. Sonra görümcem geldi anne niye bana getirmedin dedi. Bagırdı annesine. Aç falan da degil halbuki olaydan biraz önce yemek yemişti.Neyse böyle şeyler de olmuştu yani. Bu yüzük olayında da üsteleyince annemle nişanlım ortalıgı sakinleştirmeye çalıştı falan bi şekilde kapandı konu ama yüzük de gitti ortadan :KK61:annemin bunu düşünmüş olması bile çok güzel ama ne güzel olurdu nişanlımın babaannesinin yüzügünü taşımak elimde...:KK200: Kızlar ben napmalıyım bu yüzük olayında, annesi bana vermekten vazgeçmiş midir? Görümcemle de soguk rüzgarlar esiyo ne yapmalıyım bu durumda
Aile yadigarını sana neden veriyor ki kızı varken ortada , ne saçma bir hareket bence görümcen bozulmakta çok haklı sen olsam sen bozuşmazmıydın? Yazık üzüldüm kıza

Back
X