Herkese merhabalar, 9 yıllık bir ilişkim var aramızda mantık açısından bazı uyumsuzluklar olsa da çok sevdiğimizden evlilik yolunda ilerliyoruz fakat benim görümceme karşı oldukça kötü bir takıntım var. İlk başlarda aramızda hiç bir sorun yokken kendisi evleneceği zaman gelinlik provalarına bile erkek arkadaşımı götürüp herşeyinde onla olması ve evlendiğinde ilk kocasını bile paylaşmayıp kendi sayfasında erkek arkadaşımla olan dans ve kurdale bağlama videosunu resimlerini paylaşmasıyla biraz takıntım başladı ve şehirdışına evlendiği için ilk zamanlar günde 10 kere arayarak herşeyini erkek arkadaşıma anlatıyordu. Yanımdada aradığında kapatmak bilemediği zamanlar oluyordu, bu durumu azaltsakta şu an yinede yeğenini görmek amaçlı her gün mutlaka görüntülü görüşüyorlar. Bunların dışında benimle görüştüğünde de hiç bi şekilde bnmle muhattap olmayıp sürekli erkek arkadaşımla konuşuyor. Ayrıca erkek arkadaşımla daha önceden aynı yatakta uyumuşlukları var ve ona boxer falanda almışlığı yanında da çok açık saçık dolaşıyor ve bir keresinde yanımda görüntülü konuşuyorken emzirdiğini bebeğini göstermek amaçlı baya göğüsünü gösterdi erkek arkadaşım sadece yeğenini napıyor diye sormuştu bunlar bana gerçekten çok ters şeyler. Ne aramaları ne anlatmaları ne erkek arkadaşımı kendisine çekmesi nede yanında saygısızca takılmasına katlanamıyorum ve kafama çok takıyorum her yaz mutlaka 2 ay galan geliyor şimdi yine burda ve 1,5 ay ailesiyle kalacak napıcağımı bilmiyorum akıl lütfeennn