Görümle olan anlaşmazlığım :(

seyis24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
35
1
1
31
Herkese merhabalar, 9 yıllık bir ilişkim var aramızda mantık açısından bazı uyumsuzluklar olsa da çok sevdiğimizden evlilik yolunda ilerliyoruz fakat benim görümceme karşı oldukça kötü bir takıntım var. İlk başlarda aramızda hiç bir sorun yokken kendisi evleneceği zaman gelinlik provalarına bile erkek arkadaşımı götürüp herşeyinde onla olması ve evlendiğinde ilk kocasını bile paylaşmayıp kendi sayfasında erkek arkadaşımla olan dans ve kurdale bağlama videosunu resimlerini paylaşmasıyla biraz takıntım başladı ve şehirdışına evlendiği için ilk zamanlar günde 10 kere arayarak herşeyini erkek arkadaşıma anlatıyordu. Yanımdada aradığında kapatmak bilemediği zamanlar oluyordu, bu durumu azaltsakta şu an yinede yeğenini görmek amaçlı her gün mutlaka görüntülü görüşüyorlar. Bunların dışında benimle görüştüğünde de hiç bi şekilde bnmle muhattap olmayıp sürekli erkek arkadaşımla konuşuyor. Ayrıca erkek arkadaşımla daha önceden aynı yatakta uyumuşlukları var ve ona boxer falanda almışlığı yanında da çok açık saçık dolaşıyor ve bir keresinde yanımda görüntülü konuşuyorken emzirdiğini bebeğini göstermek amaçlı baya göğüsünü gösterdi erkek arkadaşım sadece yeğenini napıyor diye sormuştu bunlar bana gerçekten çok ters şeyler. Ne aramaları ne anlatmaları ne erkek arkadaşımı kendisine çekmesi nede yanında saygısızca takılmasına katlanamıyorum ve kafama çok takıyorum her yaz mutlaka 2 ay galan geliyor şimdi yine burda ve 1,5 ay ailesiyle kalacak napıcağımı bilmiyorum akıl lütfeennn

Doğru mu anlıyorum sürekli erkek arkadaşım diye vurguladiginiz için, bahsi geçen kızla erkek arkadaşınız kardeş oluyorlar değil mi? O kadar erkek arkadaş vurgusu yapmissiniz ki insan anlamakta zorlanıyor.
Gelinlik provalarına bile sizin erkek arkadaşınızı değil kendi abisini/erkek kardeşini götürüyor. İlk önce sizin erkek arkadaşınızı değil kardeşiyle olan videosunu paylaşıyor farkında mısınız bilmiyorum ama onlar kardeş ve erkek arkadaşınız sizin erkek arkadaşınız olmasından önce onun kardeşi. Ilişkileri sizin için farklı olabilir rahat olabilir ama kardeş olduklarını neden unutuyorsunuz? Siz sapıklik gibi başka birşeyden şüpheleniyorsaniz eğer bunu da önce erkek arkadaşınızla konuşmanız gerekir.

Kardeş Canım kardeş tabi ki herşeyi ni onla paylaşacak neyin kıskançlığı anlamadım bende yeri geliyo bebeğimi emzirirken kardeşim babam içeri giriveriyor bakmıyorlar tabi ama bende emzirmeyi kesmiyorum he süz farklı şeyden şüpheleniyorsanız erkek arkadaşınla açık açık konuş

Eşiniz ne diyor bu duruma rahatsizliginizi dile getirdinizmi

Doğru mu anlıyorum sürekli erkek arkadaşım diye vurguladiginiz için, bahsi geçen kızla erkek arkadaşınız kardeş oluyorlar değil mi? O kadar erkek arkadaş vurgusu yapmissiniz ki insan anlamakta zorlanıyor.
Gelinlik provalarına bile sizin erkek arkadaşınızı değil kendi abisini/erkek kardeşini götürüyor. İlk önce sizin erkek arkadaşınızı değil kardeşiyle olan videosunu paylaşıyor farkında mısınız bilmiyorum ama onlar kardeş ve erkek arkadaşınız sizin erkek arkadaşınız olmasından önce onun kardeşi. Ilişkileri sizin için farklı olabilir rahat olabilir ama kardeş olduklarını neden unutuyorsunuz? Siz sapıklik gibi başka birşeyden şüpheleniyorsaniz eğer bunu da önce erkek arkadaşınızla konuşmanız gerekir.
Evet doğru anlamışsınız. Yalnız benim bu paylaşımlarına takılmam hiç bi şekilde kocasını paylaşmamasından dolayı, ilişkilerindeki farklılıkta bana ters olduğu için beni yoruyor.

Benımde esımın aılesı 3 kız kardesı cok düşkün ayrıyeteb 3 anne gıbı dusunun esım gec olmus ben kıskanclık yapmıyorum ama bırbırınıze vakıt ayırmak adına aksamları gerekmedıkce ıkımızde telefonda gorusmuyoruz. Ilk basta özel hayatımıza müdahele seklınde oluyordu esımle konustum cunku bır baslayınca bır saat konusuyor 4 kadın hergun aradıgını dusunursek bıze telefondan vakıt kalmıyordu. Esıme dedım aılenle ıs saatı ıcınde konusursn sevınırım ya da ben varken kısa kes bende aynı sekılde esım yokken aılemle konusuyorum. Umrumda degıl ne konustuları. Cunku kardeslerını calmıs gıbısıne davranıyorlar. Kardeslerının bır yere gıttıgı yok. Paylasılanlara fılan karısmam ama telefon konusması uzatılmaması gerektıgını dusunuyorum. Hele kı sevgılımın yanındayım derse kısa kesılmelı. 9 yıllık ılıskıde az degıl sonucta.

100 kere erkek arkadaşım diye gözümüze sokmuşsunda birkez de onlarım kardeş olduklarını hatırla! Aynı yatakta bende uyurum kardeşimle. Boxer almış memesini açmış ne kadar fesat bir insansın! Kardeşler onlar kardeş!

Bu kadar kötü düşünceli olupta vana iğrenç demeniz değişik
Sana değil düşündüklerine iğrenç diyorum. Benim de erkek kardeşim var ama KARDEŞ anlatabiliyor muyum? Sağlıklı düşünmüyorsunuz. İnsanlar da sana böyle tepki verince kötü düşünceli bizler oluyoruz.

Kardeş Canım kardeş tabi ki herşeyi ni onla paylaşacak neyin kıskançlığı anlamadım bende yeri geliyo bebeğimi emzirirken kardeşim babam içeri giriveriyor bakmıyorlar tabi ama bende emzirmeyi kesmiyorum he süz farklı şeyden şüpheleniyorsanız erkek arkadaşınla açık açık konuş
Anlayamadım yani sizde kardeşinize görüntülü konuşmada göğüsünü gösterir misiniz? Normal bi durum mu bu abla kardeş arasında

Sana değil düşündüklerine iğrenç diyorum. Benim de erkek kardeşim var ama KARDEŞ anlatabiliyor muyum? Sağlıklı düşünmüyorsunuz. İnsanlar da sana böyle tepki verince kötü düşünceli bizler oluyoruz.
Ben zaten yazıda da belirttiğim gibi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum dedim ama sorunun benden kaynaklı olduğunu da tam düşünmüyorum. Kardeşinize sizde bu şekilde mi davranıyorsunuz kocanız değilde kendi sayfasınızda sürekli kardeşiniz mi var kız arkadaşıyla olan bişeyde beni götürmezsin ama gibi yaklaşıyor musunuz, yada göğüsünüzü gösteriyor musunuz kız arkadaşının yanında, kız arkadaşıyla senede bir görüşsenizde kız arkadaşıyla muhattap olmayıp hala hep kardeşinize bakıp onla mı sdce konuşuyorsunuz? Ben normal davranan ablalarıda tanıyorum merak etmeyin zaten böyle davranışları olmadan önce aramızda hiç bir sorun yoktu diyorum

Ben zaten yazıda da belirttiğim gibi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum dedim ama sorunun benden kaynaklı olduğunu da tam düşünmüyorum. Kardeşinize sizde bu şekilde mi davranıyorsunuz kocanız değilde kendi sayfasınızda sürekli kardeşiniz mi var kız arkadaşıyla olan bişeyde beni götürmezsin ama gibi yaklaşıyor musunuz, yada göğüsünüzü gösteriyor musunuz kız arkadaşının yanında, kız arkadaşıyla senede bir görüşsenizde kız arkadaşıyla muhattap olmayıp hala hep kardeşinize bakıp onla mı sdce konuşuyorsunuz? Ben normal davranan ablalarıda tanıyorum merak etmeyin zaten böyle davranışları olmadan önce aramızda hiç bir sorun yoktu diyorum
Bak şimdi tane tane anlatıyorum:
1. Erkek kardeşimi gelinlik veya diğer şeyler için yanımda götürdüm.
2. Özel anlatımdan olduğu için onunla olan videolarımı, fotoğraflarımı paylaştım.
3. Yeri gelince ben ve diğer kız kardeşlerim onunla aynı yatakta uyudu.
4. İhtiyacı olunca boxer veya atlet de aldık.
5. Yanında istediğimi giydim. ( bu kimseyi ilgilendirmez.)
6. Kız arkadaşları var diye iletşimi kesmedim.
7. Erkek kardeşim asla benim vücudumu görse de senin gibi düşünmez.

Yani sen istiyorsun ki sadece sen ol kadın olarak. Yeğeniyle görüşmesini bile istemiyorsun ve kendin yazmışsın kötü bir takıntım var diye. Kusura bakma ama düşüncelerin fesat.

100 kere erkek arkadaşım diye gözümüze sokmuşsunda birkez de onlarım kardeş olduklarını hatırla! Aynı yatakta bende uyurum kardeşimle. Boxer almış memesini açmış ne kadar fesat bir insansın! Kardeşler onlar kardeş!
Kendi görüşünüz benimde abim var böyle bi görüşüm yok ama ayrıca hakaret edicek birşey yok ortada bir konu ve yorumunuz olmalı diye düşünüyorum ki sizde seviyenizi belli ettiniz

2. Özel anlatımdan olduğu için onunla olan videolarımı, fotoğraflarımı paylaştım.

Yani sen istiyorsun ki sadece sen ol kadın olarak. Yeğeniyle görüşmesini bile istemiyorsun ve kendin yazmışsın kötü bir takıntım var diye. Kusura bakma ama düşüncelerin fesat.
Siz ve sizin gibi ablalar var demek ki bende karşılaşmadığım için farklı buluyorum ve bir yorum yaparken hakaret etmemeniz gerekiyor saygılı konuşun teşekkürler

Benımde esımın aılesı 3 kız kardesı cok düşkün ayrıyeteb 3 anne gıbı dusunun esım gec olmus ben kıskanclık yapmıyorum ama bırbırınıze vakıt ayırmak adına aksamları gerekmedıkce ıkımızde telefonda gorusmuyoruz. Ilk basta özel hayatımıza müdahele seklınde oluyordu esımle konustum cunku bır baslayınca bır saat konusuyor 4 kadın hergun aradıgını dusunursek bıze telefondan vakıt kalmıyordu. Esıme dedım aılenle ıs saatı ıcınde konusursn sevınırım ya da ben varken kısa kes bende aynı sekılde esım yokken aılemle konusuyorum. Umrumda degıl ne konustuları. Cunku kardeslerını calmıs gıbısıne davranıyorlar. Kardeslerının bır yere gıttıgı yok. Paylasılanlara fılan karısmam ama telefon konusması uzatılmaması gerektıgını dusunuyorum. Hele kı sevgılımın yanındayım derse kısa kesılmelı. 9 yıllık ılıskıde az degıl sonucta.
Banada bu şekilde geliyor , umarım bende sizin gibi bi yol bulabilirim

Benzer konuyu sizde eltiniz için açmışsınız sanırım abla olduğunuz için sorun yok ama kendiniz söz konusu olunca sorun var anlamsız buldum

Kendi görüşünüz benimde abim var böyle bi görüşüm yok ama ayrıca hakaret edicek birşey yok ortada bir konu ve yorumunuz olmalı diye düşünüyorum ki sizde seviyenizi belli ettiniz
Seviyeme laf edecek son kişisin sen.. iki kardeşi tuhaf imalarda bulunarak kıskanıp birde konu açmışsın! Onaylamayan yorumlarıda beğenmiyorsun. Kalkıp haklılık payını düşüneceğine birde tripler falan.. Allah o aileye sabır versin. 1.5 ay ailesine kalmaya gelmiş kadın, ona bile dertlenmişsin

kardesim yok ama olsaydi da mememi göstermezdim herhalde ya 🙂 nedeni her ne olursa olsun,diğer anlattığın seyler normal gibi ama biraz sacma bir düşkünlük olduğu belli,onları da oyle kabul edicen artık

Back
X