- 4 Şubat 2020
- 338
- 551
- 53
- 28
- Konu Sahibi Fightfreedomm
-
Ümidim yok benimde ama heyecan yaptım gereksiz. Çünkü şöyle hem adet olup normal seyrinde hem hamilelik olur mı bilemem. Gerçi bir arkadaşım normal 5 ay adet görüp anlamadı gözümüzün önünde ama nasip tabi.İnşallah her şey gönlünüzce olur ama belli bir süre geçtikten sonra çıkan çift çizgi dikkate alınmamalı diye biliyorum. Kaç dakika sonrası olduğunu unuttum ama.
Kızlar iyi geceler herkese. Ben eski konularımda anlattım bebeğimi ölü doğum yaptım yaşayan çocuğum yok. Eşimle 2 aydır deniyoruz. Adetime 2 gün kala yani dün test yapma ihtiyacı duydum. Şu erken gebelik testlerinden bir kaç belirti hissettim biraz da heyecan istek üzerine. Testi aldım yaptım kanama geldi afedersiniz dedim ki adet oldum umutlar gitti 2 gün var adetime ama olabilir erken gelmesi tabi. Testi kutusuna soktum yüzüne bile bakmadım. Aradan bir gündüz geçti şimdi çöpte dikkatimi çekti bakayım dedim kıp kırmızı çift çizgi var. Yani ama bir yandan 2 pet batacak kadar kanamam da oldu. Felaket bel ağrısı var bu arada. Yarım doktora koşacam ama uyku gitti bende. Test hamilelik yoksa bu kadar belirgin çift çizgi çıkartır mı?
Fotoğraf attım. Eğer doğruysa bile bence de sağlıklı gebelik değildir diye düşünüyorum.Testin fotosunu atar mısınız bakalım nasıl çizgi. Evet belirtilen zamanından sonra olan çift çizgiyi dikkate almayın diyorlar ama ben o şekilde öğrendim gebeligimi şuan 2.5 yaşında bebeğim. Yani her zaman yanıltmayadabiliyor. Hamile olupta kanama yaşıyor olabilirsiniz şuan. Veya kimyasal olabilir. Hamile olmayipta test hatalı olabilir birçok ihtimal var. En iyisi sabah doktora gitmek tabiki. Evde başka test var mı tekrarlayin bakalım ne çıkacak.
Ben geçtiğimiz sene böyle bir durum yaşadım. Adet sanmistim meğer hamileymisim. 2 aylik olmuştu neredeyse. Ama düşük yaptım kalbi durdu.Kızlar iyi geceler herkese. Ben eski konularımda anlattım bebeğimi ölü doğum yaptım yaşayan çocuğum yok. Eşimle 2 aydır deniyoruz. Adetime 2 gün kala yani dün test yapma ihtiyacı duydum. Şu erken gebelik testlerinden bir kaç belirti hissettim biraz da heyecan istek üzerine. Testi aldım yaptım kanama geldi afedersiniz dedim ki adet oldum umutlar gitti 2 gün var adetime ama olabilir erken gelmesi tabi. Testi kutusuna soktum yüzüne bile bakmadım. Aradan bir gündüz geçti şimdi çöpte dikkatimi çekti bakayım dedim kıp kırmızı çift çizgi var. Yani ama bir yandan 2 pet batacak kadar kanamam da oldu. Felaket bel ağrısı var bu arada. Yarım doktora koşacam ama uyku gitti bende. Test hamilelik yoksa bu kadar belirgin çift çizgi çıkartır mı?
Bende şuna kanama da oldu bende ümitlenmedim açıkçası hamilelik varsa bile sağlıklı değildir diye düşünüyorum. Yarın kan vericem. Adınıza çok üzüldüm inanın yaşadım anlıyorum siziBenim başıma geldi.
Kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim, bitti gitti.
Erken gebelik testlerini o sebeple sevmiyorum, fazla hassaslar ölçüm konusunda.
Üstüne görme normale yakın bir kanama geliyor bu kadar olmaz değil miYinede temkinli olun üstüne görme yaşıyor olabilirsiniz. Benzerini yaşamıştım.
Fotoğraf attım bakar mısınız birUmarım vardır ama testi atabilir misiniz kuruma çizgisi de olabilir. Tam 7 test yaptım 4 tanesi pozitif 3 negatif ve sonuç tabiki kırmızı kart oldu.. ama kan testi verin yalnız fazla da umutlanmayın bu ay olmazsa gelecek ay kafanızdan atmaya çalışın.. belirtilerin hepsi psikolojik de oluyor.. Ben kızıma hamile kaldığımda canımn çektiği şeyleri hep ramazan ayına bağladım. Sevdiğim şeyden tiksindim tiksindiğim şeyi de deli gibi yedim sonra kız arkadaşımın zoruyla test yaptım hatta düşün idrarı ben damlatmadim arkadaşıma bıraktım o yapti yok dimi dedim güldü ve o iki muhteşem çizgi vardı anında adet olacağım gün aşırı belirgindi düşün buna rağmen kuruma çizgisi dedim 2 saate silinir dedim hala da inanmiordm bir sonraki gün yine zoruyla kan testi verdim sonuç 1500 değer ile dr karşısına çıktık doktorda senin çocuğun olsa ben mesleği bırakırım diyen doktordu
Şöyle oldu çok tesadüf ama ben teste idar yaptım lavoba kenarına bıraktım temizlenirken kanama farkettim. Adet başladı dedim testi poşetine kutusuna koydum kaldırdım. Normalde kullanımında 10 dakika sonra bakım sonuca yazmış ama ben 2-3 dakika da çöpe attım. Sonra adetim de 2 ped batırınca hiç aklıma gelmedi. Şimdi çöp çıkartıyordum meraktan bakayım dedim. Yarım gidicem ama uyku kaçtı sormak istedimBoyle kirmizi olacak kadar idrarinizda hCG yuksek olsaydi ilk 1 dakikada hemen cift cizgi belirirdi diye dusunuyorum. Yaptiktan sonra hic mi kontrol etmediniz testi? Yinede sabah erkenden kan verin ya da bir doktora gorunun emin olmak icin.
Procodoktor erken gebelik testiBir de testin adi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?