Dediklerinize aynen katılıyorum. Bir an önce evlenmeliyim psikolojisinden kurtulmalı. Tüm konuları tanıdıklarının bulduğu kısmetler hakkında. En sonunda çok mutsuz olacak...Bence siz bu gidişle başınızı derde sokacaksınız.
Başka yorumum yok.
Dediklerinize aynen katılıyorum. Bir an önce evlenmeliyim psikolojisinden kurtulmalı. Tüm konuları tanıdıklarının bulduğu kısmetler hakkında. En sonunda çok mutsuz olacak...
Pes diyorum konuya da yorum yapmıyorum.Konu sahibi geçenlerde bir mesajında fotosunu kişi listesindeki kadınlara atarak evlenmek istediğini vs belirtmişti. Bence bu da sağlıklı ve aklı selim bir davranış değildi ama kendisi normal görüyor sanırım.
Siz ne isle mesgulsunuz. Bir kac defa siz mesaj atin onlar zaten suan cok yogunlar. Esimde oyle surekli gorevdeler. O yuzden siz destek olun birazHerkese merhaba beni kismetlerimle hatırlayanlar olacak.sizi dinledim iyikide dinlemisim hepinize teşekkürler.bir polis var arkadaşımin eşinin iş yerinde.benimle görüşmek istedi fotoda baktım beğendim hani.uc gün içinde bı kaç kere mesaj attı cevap yazdım güya ariyacakti doğrusu dün bekledim baya bide adam sürekli çevrimiçi sanki istemiyor diye düşünürken bugün aradı öğlen 5 dk konuştuk ben ümidi kesmiştim.asil sorunum:ben olmasını isterim ancak bunu adama yansıtmak istemem mesala MS atmak istemiyorum zaten üç günde anca bikere aradı çok istekli değil sanki aramak istese arar sizce nasıl davranmalı ? Ha bu arada adam bir buçuk yıl evli kalmış boşanmış bende yaş 35 yani zamanim önemli.sonucta evlilik için goruscem.yani peşinden kosuyormusum gibi olmak istemiyorum.yani istiyorsa kendisi gelsin diyorum.yuz yüze gorusunce belki begenmeyecek o yüzden abartılı saçma sapan şeyler yapmak istemiyorum.lutfen yorum yapın yorumlarınıza değer veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?