Görünen köy klavuz istemez...sizde öyle mi görüyorsunuz

Ya öyle demeyin anne olmak istiyorum iyi dileklerde bulunun .
Yani diyorsun ki bana bir koca lazım o da bu gece lazım.
Öyle palas pandıras çocuk mu yapılır Tayinciğim.
Etme eyleme çok rica ederim çocuk bu bir kimyasal tepkime değil ki.Gerekli malzemeleri koyup olması beklenebilir mi?
Adam belki manyak belki sorumsuz belki sağlık sorunu var.Paldır küldür hayatınıza birini dahil edip hadi çocuk yapalım mı diyeceksiniz.

Akışına bırak bence olursa olur olmazsa olmaz.
polisler çok yoğun Allah yardım etsin her gün ne cins insanlarla uğraşıyorlar. Bi de adam yaşı ileriyse öyle genç gibi aşırı hevesli saniyede mesaj atan arayan tip olmuyor genelde olgun oluyorlar

Şimdi akışına bırakın bence de hayırlısı olsunsiz oo online ama yazmıyor derken bile işi ile uğraşıyor olabilir
Ha tabi aksi de olabilir bilemeyiz sadece şuan sanırım yeni başlangıçlar için çok da uygun günlerde değiliz

Neye yorum yapıcaz anlamadım ki? Görüşme bile ayarlanmamış henüz...35 yaşındasın nasıl konusulacagını bilirsin herhalde neden abartılı ve saçma sapan olsun ki? Belki sen beğenmeyeceksin?

Benim bi akraba var mimar bir bayan, ailesinin ve kendisinin sanırım tüm amacı evlilikti...Bunla yatıp bunla kalkıyorlardı ...Kız iş te bulamıyordu...Sonunda biri istemeye geldi de hemen verdiler rahat ettiler kız da ev hanımı oldu...Belki sana da çıkar bole bişi ama ne biliim önüne ilk gelene koşmuştu

Canım oturup onu bekleme.İsterse gelsin seni tanımaya çalışsın güvenini kazansın.Bence doğru yapıyorsun sen adım atma.İlla biri olmak zorunda değil acele etme.Acaba neden boşandı öğrenecek bir sürü şey var.Huyu nasıl.Polis eşi olmak da zor zaten.Sen bekle bence.Adım atma sakın.

Allah hayırlı sizi mutlu edecek eş nasip etsin inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,gerçekten anlıyorum sizi evlenin mutlu olun inşallah her insana bı hayat arkadaşı şart yinede siz dikkat edin adayları çevresinden arastirin

Konuyla ne kadar yakın ya da uzak bilmiyorum ama başınızdan bi evlilik geçmiş Şu saatten sonra sizin dikkatli olup evlenmek istiyorum modundan çıkmanız lazım mesela bi tane yutubır var kız evlenmiş boşanmış ve kendini arkadaş ortamına vermiş işine gücüne vermiş şimdi bir erkek arkadaşı var beraber yaşıyorlar birbirlerini çok seviyorlar ama kız hala evlenmeyi düşünmüyor. Evet kültürümüze uymuyor belki ama neden Mutlu olmak için evlilik diye ısrar ediyorsunuz.

Yoo ben hiç evlenmedim adam boşanmış

Açıkça sorabilirsiniz. Bir kahve içelim mi ?
Ona göre değerlendirin. Her şeyi karşıdan beklemeyin

Karisida polismis kadın oradaki başka adamla ilişki yaşamış . arkadaşımın eşi söyledi yani adam söylemedi
Boşanan adamların milli yalanı

Ben manyağım dengesizim gül gibi kadınla evlendim evliliği mahvettim karımda beni boşadının türkçe meali

Bu kadınlar heeeep aldatır. Adamlar püri paktır

Yemeyin artık şunları

Yalniz şunu atliyorsunuz. Meslegi polis degilmi? Şu zor dönemde polisler iş basında çok yogunlar. Surekli cevrim ici olmasida eminim yogunlugundan dolayidir.

Burada severek evlenmis cocugu dogmadan kocasi terk etmis dogduktan sonra da arayip sormayan kocalarla dolu. Sanirim onlardan biri olmak istiyorsun. Ne saniyosun birilerinin onerisiyle birini bulup evleniceksin sonra cocuk yapicaksiniz hersey mutlu mesut gidecek oylemi? Bunu herkes hayal ediyor ama mutlu yasayan insanlar istisna. Evlilikler eskisi gibi degil malesef. Siz birde baskalrinin onerilerine gore konusuyorsunuz. Arkadaslar cidden dogru yazmis basiniza bir is gelicek o olucak cidden akisina birakin kismetiniz zaten sizi bulur.

bu ne evlilik merakı yuh diyorum yaptıklarınıza
Bunu nişanlısı onu bırakmasın diye 5-6bin kişilik yemekli düğünü babasına yaptırmak isteyen kayınvalideye ses edemeyen biri mi söylüyor ? Şu forumda samimiyetsiz bulduğum tek kişisiniz. Her konunuz ayrı fecaat fake olduğunuz o kadar belliki. Söylemeden edemedim yani artık.
Konu sahibi biraz akışına bırakın takıntı olmuş bu durum sizde.

Yorumunuz için çok teşekkürler evet bende korkuyorum gerçekten bir kaç aday içinden bunu tercih ettim konuşuyoruz evlenip ayrılan her adam ahlaksizmi dir belki iyi biridir yani hiç mi bir şans vermeyeyim bilmiyorum sürekli kötü yorumlar var bu süreçte zaten yüz yüze gelemem ha illa boşanmış insan kötü insandır deyip kestirip atsam doğrumu.bana karşı ilgili arıyor ancak sonradan kötü sürprizlerle karşılaşmaktan korkuyorum.bide sonuçta yaşım geçkin harika kişiler gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…