- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi Eksi yesil limon
Yarildim.Gorumceniz olmak istiyorum şeklinde okudum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarildim.Gorumceniz olmak istiyorum şeklinde okudum![]()
Cok merak ettim bana atarmsnz ozelden :)O degılde bı kac gundur esmın arkadası faceden bı aıleyle gezdıklerı yerlerın fotolarını koyuyor
Yanlarında bulunan aıle ye hayran kaldım kadını gorsenız gercekten cok cekıcı bı kadın kara kas kara goz sac kesımı allah sahıbıne bagıslasın , kadının bıle sayfasına gırdım resımlerıne baktım ınan resım koyma ımkanım olsaydı gostermek ısterdım sıze
Sımdı onu cok begendıkten sonra ıster ıstemez sızınle bı kıyas yspmak ısterdım acaba hangınız dsha guzrlsınız dıye
Benim sorunum herkesin bana bakması.Bir ortama giriyorum kız olsun erkek olsun dönüp bakıp aralarında fısıldaşıyorlar.Yeri geliyor kızların yolda yürürken bana laf attığı oluyor.O kadar sinir oluyorum ki ben rahat rahat yürümek istiyorum dikkat çekmeyeyim istiyorum.Kendimi asla güzel bulmuyorum, çirkin de bulmuyorum normal sıradan bir kızım ve neden bu kadar baktıklarına anlam veremiyorum.Eminim bazılarınız ego tatmini diyecek ama kesinlikle değil.Genelde uyumlu giyinirim çok açık da giyinmem bence dikkat çekici hiç bir şeyim yok.
Geçen nikahım için elbise almaya gittim oradan teyzenin biri bir sürü iltifatlar etti ve ben aşırı rahatsız oldum.Yemek yiyorum bir mekanda başımı bi kaldırdım karşı masadaki adam fotoğrafımı çekiyor.Ben genelde tek gezen bir insanım ama yanımda biri olsun yine gelip millet bana yorum yapıyor öküz gibi bakıyor.Sevgilimin annesinin bakışlarından,yorumlarından bile rahatsız oluyorum.Bir tek sevgilim bakınca sorun çıkarmıyorum o da uzun uzun bakmıyorsa tabi.Şimdi bakmak var bakmak var.Bana olan bakışlar rahatsız edici boyutta.Bende bakarım insanlara ama anlık benimki niye tanımadığım insanı uzun uzun süzeyim ki sapık gibi.Ben bu yüzden kavga etmekten,birilerine hakaret etmekten bıktım ve evleneceğim adam da bunu pek hoş karşılamıyor.Acaba yardım mı alsam dedim dün o da yok senin yardıma ihtiyacın dedi.Ama böyle de gitmez ne yapacağımı bilmiyorum benim gibi hisseden var mı?
Ego tatmini diyen bazılarından birisi de benim!!!Eminim bazılarınız ego tatmini diyecek ama kesinlikle değil.
Gönderdim bak bakalımCok merak ettim bana atarmsnz ozelden :)
Benım ıcın mı soyledınız anlayamadımSosyal medyada resim paylaşmanın sonuçları
Kesinlikle bunu sizi eleştirmek için söylemiyorum.Sonuçta resim paylaşılmışsa bunu göze almış demektir. Kötü bir niyetimiz yok.Sadece merak ediyoruz.