• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görünmez olmak istiyorum.

İstersen her yere seninle gelebilirim. Benim yanımdayken kimsenin gözü seni görmez..

Hayır hayır kesinlikle ego tatmini değiiil :KK70:

O degılde bı kac gundur esmın arkadası faceden bı aıleyle gezdıklerı yerlerın fotolarını koyuyor
Yanlarında bulunan aıle ye hayran kaldım kadını gorsenız gercekten cok cekıcı bı kadın kara kas kara goz sac kesımı allah sahıbıne bagıslasın , kadının bıle sayfasına gırdım resımlerıne baktım ınan resım koyma ımkanım olsaydı gostermek ısterdım sıze
Sımdı onu cok begendıkten sonra ıster ıstemez sızınle bı kıyas yspmak ısterdım acaba hangınız dsha guzrlsınız dıye
Cok merak ettim bana atarmsnz ozelden :)

Valla ilginc bir dunya millet baksin diye nasil cilveli olurum cekici olurum diye dert yanar bazilari da bundan sikayet eder. Biz kadinlara yaranilmaz valla

Bazılarının cidden farklı bir çekiciliği oluyor.
Bir arkadaşım var benim o kız da öyle hakikaten, çok güzel bir kız değil hatta kankasi ondan daha güzel ama o kız felaket ilgi cekici bir kız. Bir yerde karsilassak dikkat ederim geçen şöyle bir bakar.
Enerjiyle alakalı sanırım. Bir de kadınlar arasında kılığa kıyafete bakılıyor genelde :)
Bana da bakarlar kadınlar bende bakarım ayakkabidan tokaya esarpa kadar suzerler. Hele düğünde falanken. :D

Birde su var bir suredir saç uzatmaya saç bakımına sardım . Saç bakımıyla ilgili bir şeyler okuyorum sürekli falan ve yoldan geçen kızların saçlarını şöyle bir incelerim. Hele uzun güzel sacliysa :-)

Benim sorunum herkesin bana bakması.Bir ortama giriyorum kız olsun erkek olsun dönüp bakıp aralarında fısıldaşıyorlar.Yeri geliyor kızların yolda yürürken bana laf attığı oluyor.O kadar sinir oluyorum ki ben rahat rahat yürümek istiyorum dikkat çekmeyeyim istiyorum.Kendimi asla güzel bulmuyorum, çirkin de bulmuyorum normal sıradan bir kızım ve neden bu kadar baktıklarına anlam veremiyorum.Eminim bazılarınız ego tatmini diyecek ama kesinlikle değil.Genelde uyumlu giyinirim çok açık da giyinmem bence dikkat çekici hiç bir şeyim yok.
Geçen nikahım için elbise almaya gittim oradan teyzenin biri bir sürü iltifatlar etti ve ben aşırı rahatsız oldum.Yemek yiyorum bir mekanda başımı bi kaldırdım karşı masadaki adam fotoğrafımı çekiyor.Ben genelde tek gezen bir insanım ama yanımda biri olsun yine gelip millet bana yorum yapıyor öküz gibi bakıyor.Sevgilimin annesinin bakışlarından,yorumlarından bile rahatsız oluyorum.Bir tek sevgilim bakınca sorun çıkarmıyorum o da uzun uzun bakmıyorsa tabi.Şimdi bakmak var bakmak var.Bana olan bakışlar rahatsız edici boyutta.Bende bakarım insanlara ama anlık benimki niye tanımadığım insanı uzun uzun süzeyim ki sapık gibi.Ben bu yüzden kavga etmekten,birilerine hakaret etmekten bıktım ve evleneceğim adam da bunu pek hoş karşılamıyor.Acaba yardım mı alsam dedim dün o da yok senin yardıma ihtiyacın dedi.Ama böyle de gitmez ne yapacağımı bilmiyorum benim gibi hisseden var mı?

abartıyor olmayasın.

Ben anladım sizi.Şimdi şöyle ben de iltifat sevmiyorum iltifatına kastım yazın güzelmiş olsa dahi ifrit oluyorum mesela bence kendini tam anlatamamissin ama sorunun benim anladığım gibi ise bence de yardım alın hatta alalım

Abovvv :KK57: Kadınlar bakıyor, erkekler bakıyor; bakmakla kalmıyor anı ölümsüzleştirip foto çekiyorlar. :KK8:Bana olay pek de güzellikle alakalı gibi gelmedi :p

Sosyal medyada resim paylaşmanın sonuçları:KK48:
Kesinlikle bunu sizi eleştirmek için söylemiyorum.Sonuçta resim paylaşılmışsa bunu göze almış demektir. Kötü bir niyetimiz yok.Sadece merak ediyoruz.

Burada ayy çok ilgi görüyorum güzelim sanırıımmmm diyen ve kimse bana bakmıyor çok çirkinim püü bana diye konu açanlar baştan fotolarını koysalar şak diye çözülecek sorun. :KK53:
Böyle sadece yazıyla muamma kalıyor :KK51:

Beni yanlis anlamayin ama herkesi size baktigiyla ilgili gercek olmayan bir sanriniz olabilir mi? Bana biraz oyle geldi. Cunku psikiyatrik bozuklugu olan ilac kullanan bir arkadasimda yolda yururken herkesin onun hakkkinda birseyler konustugunu ona bakip alay ettiklerini idda ediyordu. Bilerek yapmiyordu bunu ona oyle geliyordu. Simdi sizin anlattiginizda bana oyle geldi. Eger cok dikkat cekiciliginiz yoksa niye size baksinlar ki. Birde fotograf cekiyorlar demissiniz siz ne tepki verdiniz? Gidip sen benim fotografimi nasil cekersin demediniz mi?

Back
X