GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA

kirmizilihatun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
734
567
323
merhabalar
bir arkadaşım için konu açtım kızlar.
arkadaşımın eşin bir bayanla görüntülü konuşmuş.. Ama telefonundan falanda silmemiş görüşmeyi..
sürekli telefonu ortafa olmasına rağmen silmemiş. facebook şifresi falanda eşinde var.
Eşi soruyor bu kadın kim diye? arkadaşım bişey yok. öyle bir durumum olsa silerdim salakmıyım ben demiş
ama arkadaşım kadını tanımıyor. eşinin facesinde falan da yok kadın. arkadaşlık isteği gönderiyor kadında kabul etti.
arkadaşımın içinde şüphe var haliyle.. kim bu arkadaş? ne derece samimiyetleri eşiyle .

eşinin facesinden kadına yazsa olur mu sizce ..eşiymiş gibi konuşsa falan.. ne söylese de samiyetlini anlasa.
bir el atıverin lütfen

Ben en yakınlarımla bile Nadire’n görüşürken hiç tanımadığı bi kadınla neden görüşmüş ki eşi bana masum gelmedi silmeyerekte ileride olabilecek durumlarda kendini aklamak için silmemiş olabilir bak silmedim biri gelir bişey söylerse inanma falan bilmiyorum ben böyle düşündüm insallah değildir

arkadaşım sadece bişey yok düşündüğün gibi diyormuş.. öyle bişeyim olsa senin göreceğini düşünmez miyim demiş
İyi de kim.oldugunu söylememesi saçma değil mi? Anladık flortu değilmiş de kimmiş o zaman? Üzerine giderim ben olsam.

merhabalar
arkadaşımın eşin bir bayanla görüntülü konuşmuş.. Ama telefonundan falanda silmemiş görüşmeyi..
sürekli telefonu ortafa olmasına rağmen silmemiş. facebook şifresi falanda eşinde var.
Eşi soruyor bu kadın kim diye? arkadaşım bişey yok. öyle bir durumum olsa silerdim salakmıyım ben demiş
ama arkadaşım kadını tanımıyor. eşinin facesinde falan da yok kadın. arkadaşlık isteği gönderiyor kadında kabul etti.
arkadaşımın içinde şüphe var haliyle.. kim bu arkadaş? ne derece samimiyetleri eşiyle .

eşinin facesinden kadına yazsa olur mu sizce ..eşiymiş gibi konuşsa falan.. ne söylese de samiyetlini anlasa.
bir el atıverin lütfen
Bence silmeyi unutmuş ve bu durumu fırsata çevirmiş. Arkadaşınızın fikrini yalanlıyor da makul bir açıklama yapmıyor. Eski iş yeri arkadaşı ile niye görüntülü konuşsun ki, çok saçma. Bir şeyler karıştırmış bence.

merhabalar

bir el atıverin lütfen
Eğer boşanma kararı almışsa ve bu destekleyici bir unsur olacaksa o kadının kim olduğunu öğrenmek için her şeyi yapsın ama değilse eşinin dediğine inansın bari kendi iç huzuru olsun

Belki kadının çocuğu yanlışlıkla aramıştır. Benim başıma çok geldi öyle şeyler. Büyük kızım habersiz telefonu alır birilerini arardı. Whatsaptan görümlü aramayı ben bilmezken nasıl olmuşsa almış babamın arkadaşını aramıştı.

Sadece giden ya da gelen bir arama mı yoksa görüşülmüş mü? Kaç dakika görüştüğü falan yazılı mı?

Back
X