• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görüntümden nefret ediyorun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aferin sana.bak bu sene son senenmiş.dersaneye başlamadın mı.dersane sana iyi gelebilir.uğraşın olur.derslerine de yerdımcı olur.
Okulum tam gun 9 dan 4 e kadad bide bu sene dershane sistenine gectiler cumartesi gunude okula isteyenler gidicek o gun derahane formatinda degerlendirilcek

Okulum tam gun 9 dan 4 e kadad bide bu sene dershane sistenine gectiler cumartesi gunude okula isteyenler gidicek o gun derahane formatinda degerlendirilcek

hadi bakalım söz ver şimdi.çok çalışacaksın ve güzel bir üniversite de okuyacaksın.annen seninle gurur duyacak.biz de guru duyacağız.tabii böyle cahillikler de yapmayacaksın.anlaştık mı:KK66:

Kendine ne yaptiginin farkindamisin..
Cok ciddi hastaliklara sahip olursun ve yillarca klinikte kalabilirsin..
Kendine gel lutfen , boyle cahilce davranma.

Göruntumden , dahada dogrusu kilomdan nefret ediyorum. Bu konuyu teyzeme veya kuzenimede acamiyorum cunku direk tek dedikleri sacmalama gayet normalsin veya kilo vermek yerine almalisin diyolar. Ama ben vermek istiyorum . Internetten cok baktim diyet vs. Ama evde yapilan
Yemeklere hic uymuyo ki teyzemde farkina varsa asla izin vermez o yuzden 2 hafta once yeni bir sey okudum oncedende gormustum ama korkuyodum . Korkuyu birakip her yemekten sonra kusmaya basladim . Suan giden sadece 2kilo.. ben daha fazla vermek istiyorum ama bu sekilde de yorucu. Surekli kusmak istemesem bile icimde hep bi bulanti var zayiflamak istiyorum ama kendimi boyle cok halsiz bitkin hissediyorum kusmamaya calisiyorum olmuyo icimde surekli bi bulanti var . Teyzeme desem baya kizicak ben baya utanirim..
kendi kendine gecermi bu durumum zamanla. .yoksa doktora basvurmalimiyiz.. hangi bolum ilgilenir.. ama zayiflamakta istiyorum

ergenlikte yaşanabilecek en kötü olayları kendine yaşattın tebrikler esmaeslem.
blumia olmuşsun şimdi de.

Kusmayi birak, kilo vermek istiyorsan spor yap:KK66: hem saglam kafa saglam vucutta bulunur.
Sakin boyle seylere ozenme, derslerine calis, annen rahat uyusun.

QUOTE="yaseminA, post: 36615745, member: 431173"]Kusmayi birak, kilo vermek istiyorsan spor yap:KK66: hem saglam kafa saglam vucutta bulunur.
Sakin boyle seylere ozenme, derslerine calis, annen rahat uyusun.[/QUOTE]
Peki.. cok tesekkur ederim
ergenlikte yaşanabilecek en kötü olayları kendine yaşattın tebrikler esmaeslem.
blumia olmuşsun şimdi de.

Yasatmadim daha baslangic ki biticek

esma ah esma..sen piskoloğa gidecektin ne oldu?güzel kardeşim toparlan artık lütfen o okuduğun yerlerde sonucun ölüm olduğunu da okudun değil mi!? anlayamıyorum ki amacın nedir?bence de ailenle artık konuşulmalı :KK11:

Göruntumden , dahada dogrusu kilomdan nefret ediyorum. Bu konuyu teyzeme veya kuzenimede acamiyorum cunku direk tek dedikleri sacmalama gayet normalsin veya kilo vermek yerine almalisin diyolar. Ama ben vermek istiyorum . Internetten cok baktim diyet vs. Ama evde yapilan
Yemeklere hic uymuyo ki teyzemde farkina varsa asla izin vermez o yuzden 2 hafta once yeni bir sey okudum oncedende gormustum ama korkuyodum . Korkuyu birakip her yemekten sonra kusmaya basladim . Suan giden sadece 2kilo.. ben daha fazla vermek istiyorum ama bu sekilde de yorucu. Surekli kusmak istemesem bile icimde hep bi bulanti var zayiflamak istiyorum ama kendimi boyle cok halsiz bitkin hissediyorum kusmamaya calisiyorum olmuyo icimde surekli bi bulanti var . Teyzeme desem baya kizicak ben baya utanirim..
kendi kendine gecermi bu durumum zamanla. .yoksa doktora basvurmalimiyiz.. hangi bolum ilgilenir.. ama zayiflamakta istiyorum
nasıl kusmayı beceriyorsun..ben bir türlü yapamıyorum..bende 52 kilo olmak istiyorum ama bir türlü kilolarım git
miyor..56 hep

esma ah esma..sen piskoloğa gidecektin ne oldu?güzel kardeşim toparlan artık lütfen o okuduğun yerlerde sonucun ölüm olduğunu da okudun değil mi!? anlayamıyorum ki amacın nedir?bence de ailenle artık konuşulmalı :KK11:
Gidiyodum zaten , baska konularda toparladim zaten. . Bugunde bu konuyu teyzemle konusup halledicem..
tesekkur ederim

Yaşın belliki küçük ve sorunların var zayıf olduğun halde kendini aynada kilolu görüyorsan gitmen gereken doktor bir değil iki olmalı hem fiziksel hem ruhsal sorunlarını çözmelisin

Acilen psikiyatra gitmeni öneriyorum. Lütfen internetten her okuduğun şeyi yapmaya kalkma.:KK63: Aklı başında bir bireysin Esma. Kendi bedenine ne kadar zarar vereceğinin farkında olman lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X