Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah akil fikir versin kusmak ne demek anorosik mi olcan basimiza bir an önce gastroenteroloji ve beslenme diyetetik bölümlerine git...olup kalacak olduğun yerde aniden Allah muhafaza.Goumden , dahada dogrusu kilomdan nefret ediyorum. Bu konuyu teyzeme veya kuzenimede acamiyorum cunku direk tek dedikleri sacmalama gayet normalsin veya kilo vermek yerine almalisin diyolar. Ama ben vermek istiyorum . Internetten cok baktim diyet vs. Ama evde yapilan
Yemeklere hic uymuyo ki teyzemde farkina varsa asla izin vermez o yuzden 2 hafta once yeni bir sey okudum oncedende gormustum ama korkuyodum . Korkuyu birakip her yemekten sonra kusmaya basladim . Suan giden sadece 2kilo.. ben daha fazla vermek istiyorum ama bu sekilde de yorucu. Surekli kusmak istemesem bile icimde hep bi bulanti var zayiflamak istiyorum ama kendimi boyle cok halsiz bitkin hissediyorum kusmamaya calisiyorum olmuyo icimde surekli bi bulanti var . Teyzeme desem baya kizicak ben baya utanirim..
kendi kendine gecermi bu durumum zamanla. .yoksa doktora basvurmalimiyiz.. hangi bolum ilgilenir.. ama zayiflamakta istiyorum
Cok col tesekkur ederim..Güzel Esma, keşke senin gibi minnoş bir kardeşim olsaydı.
Çok güzelsin, fıstık gibisin, lütfen artık kendine eziyet etme.
- tüm konularını biliyorum.-
Üzülerek yazıyorum. Bence hastasın tatlım. Tedavi olman gerek. Bu hastalıktan ölenler var. Ciddi bir tedavi şart.17 ,
1.68
49
Tum ablalarima cok tesekkur ederim. Teyzemle gorustum... bekledigim gibi bi tepki vermedi anlayisla karsiladi.. hafta ici insallah gidicez hastaneye.. cok tesekur ederim..
Evet benim , koymustum cok tesekkur ederimSevidim canım
Daha önce de foto koymuştun sanki öyle hatırlıyorum. Bence çok narin ve çok güzel bir kızsın. Endişe etme :)
Hem çok zayıf olmak iyi değil :)
Benim boyum 1.60 ve kilom 52 senden daha kısa ve daha kiloluyum yani :)
Sen zayıfsın hatta boyuna göre, biraz kilo alsan iyi olur
Teyzenlerde hayat nasıl gidiyor daha iyisindir umarım![]()
Cok cok tesekkur ederim. Vermek istemiyorum ama boylede kalmak istiyorum teyzemle gorustum hafta ici bi gun halledicez insallah . Umarim guzel olur , kendim icin degil annemin gulumsemesini isterim.. cok tesekkur ederimEğer fotoğraftaki kızsan, gerçekten çok çok güzelsin. Yazık etme kendine lütfen.
Boyuna göre zayıf olduğunu düşünenlerdenim ben de, ama eğer böyle mutluysan lütfen bu kiloda kal, daha fazla verme.
Ayrıca kusmaların için de bi doktora git, en kısa zamanda tedavi ol. Pırıl pırıl, çok güzel bi kızsın, eminim geleceğin de senin kadar güzel olacak.![]()
Cok cok tesekkur ederim. Vermek istemiyorum ama boylede kalmak istiyorum teyzemle gorustum hafta ici bi gun halledicez insallah . Umarim guzel olur , kendim icin degil annemin gulumsemesini isterim.. cok tesekkur ederim![]()
Evet benim , koymustum cok tesekkur ederimkilo almak hic ama hic istemiyorum ben cok eskidende 49 dum sonra 51 oldum simdi kusarak yine 49.. ama dahada vermek konusunda vazgectimm
teyzemlede , kuzenimlede sorunlarimi tekrardan hallettim. En eskisi gibiyizmuyluyumm
![]()
Pekii, tekrardan cok cooook tesekkur ederimmEminim anneciğin senin gibi bir kızı olduğu için gurur duyuyordur, ama kendine zarar verdiğini gördükçe de çok üzülüyordur. Biliyorum yaşadıkların hiç kolay değil ama sen çok aklı başında bi kızsın. Annenin üzülmesini de hiç istemezsin.
Güzel haberlerini bekliyoruz, aklından olumsuz düşünceleri de at bi an önce.![]()
belki zananla bilmiyorum , coook tesekkur ederimTekrar soyluyorum iki farkli fotonu gormus oldum cok guzel cok narin bi kızsın. Ben bu boyla kendimi çok seviyorum çok beğeniyorum
Sen de kendini beğen, goruntumden nefret ediyorum deme
Mutlu olmana sevindim canım![]()
Çok çok.. tesekkur ederimFotoğrafdaki sensin galibaa bence çok güzel ve tatli gözüküyorsun