• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görünüş

Boyle dusunenlere o kadar cok sinirleniyorum ki! Yaradan senin ayaginin altina cenneti sermis be. Ne demek kendimi begenmiyorum? Bugune kadar esim disinda hic kimse cok guzel oldugumu soylemedi. Hicbir ortamda dikkatleri ceken kisi ben olmadim. Hatta kuzenlerimden, lisedeyken arkadaslarimdan dalga gecenlerde cok oldu. Cunku ben şişkoyum. Gözlüklüyüm. Sivilceliyim. Cok cansiz saclarim ve kocaman basenlerim var. Ama ben hayatimin her doneminde aynaya baktigimda guzel bir kadin gordum. Ben kendimi begendim. Benim disimdaki herkes bana cirkinsin dese bu beni zerre üzmez. Cunku ben kendimi begeniyorum. Kilolarimla, sivilcelerimle kendimi begeniyorum. Bence cekici ve guzelim kim me derse desin. Sana bir sey deyim mi? Sen dunyanin en guzel insani olsan, guzelligin tescillense yine kendini begenmezsin. Bosuna burda carlama.
Helal olsun valla

Yavrum sen daha gelişimini bile tamamlamadın ki.Seneler geçtikçe neler değişir neler.Düşünme bunları.Kendini sen sevmezsen başkaları nasıl sevsin.İlerde güleceksin bunlara.

Yaşınız pek küçükmüş
Ben 16 yaşındayken tombul top gibi bir şeydim yanaklarım kırmızı saçlarım kısa ve dalgalı (anneme kızgınım evet)
Sonra tipim yavaş yavaş oturdu. Çocukluktan kadınlığa/genç kızlığa geçtim.
Ergenliği atlatın geçer bunlar.

Photosopfail1 sayfası var Instagram'da. Onu takibe al, moralin yerine gelsin. Nice ünlünün 'kusursuz' resimlerindeki fotosoplari, asıl makyajsız filtresiz hallerini deşifre ediyor. İnsanların 'vay her ,nasil da ince beli var' dedikleri fotolarda kadınlar belimi inceltecem diye kapı duvar yamultuyorlarmis :KK49:
Bazı insanlar cidden kendinden başka herkesi kusursuz zannediyor. Üniversitede kilolu bir ev arkadaşım vardı . Bir mankenle aşıktı. Ciddi ciddi kadının bikinili resimleriyle doluydu telefonu. Fanıydi diyelim . O dönem kadının koltukaltı tüyleri haber olmuştu. Bizim kız da şey derdi: 'o asla koltukaltı kilini almaz! Onun koltukalti o kadar işte. Başka cikmiyo. Onu da almiyor'
Cidden buna inanırdı. Oysa kadın magazine kıllı yakalanmış, olay bu. Ayrıca 8 seans lazerden sonra benim de koltukaltım ayda iki kez jiletleme moduna geldi, ne var yani? :)

Ben kendimi güzelden ya da çirkinden ziyade 'enerjisi yuksek' diye tanımlıyorum. Bence bana aşık olan erkekler de kara kaşima ,gözüme değil insanı harakete geçiren enerjime aşık oluyorlar.
Siz de kendinizi 'guzel-cirkin-zayif-şişman-selulitli' diye etiketlemeye bir son verip yeni ve güzel bir etiket bulun bence. Mesela deyin ki ' ben kendimi çok güzel bulmuyorum ama şuyum şuyum çekici' .
Elbette ki vardır...kendinizi sevin

Son zamanlarda cirkinimci arkadaşlar çoğaldı.onca laf anlatılıyor ama kâr etmiyor.napalim herkes güzel olacak diye birşey yok.sizde kendinizi oraya çıkaracak farklı yönlerinizi güzelleştirin.mesela zeka kültür falan çok güzel şeyler

Giyimine, sacina, makyajina, bakimina cok özen goster boylelikle ortalama bile olsan disardan cok güzelmişsin gibi algilanip oyle yorumlanirsin. Sende kendini sevmeye ve güzel bulmaya başlarsin.
Ki genelde cirkinim diyenler cirkin olmuyor. :)
Cidden su forumda bile ortalama tipte olup kendini çok guzel sanip, guzelim guzelim diyenler gördüm.

Yahuu bu yaslarda bunlar normaldir baakk bnde senin yasındayken kendimi beğenmiyodum içime kapanıyodum insanlarla iletişim kurmuyodum kimse bana çirkin demedi ama aynaya bakınca beğenmiyodum kendimi. Sora bir gün oturdum düşündüm ulan dedim ya Allah seni yaratmış herşeyin sapasağlam kendine gel şükret haline dedim. Ve bu kompleksimi aştım insanın bu konularda kendini mıtive etmesi lazım . Sen kendine çirkinim demejke hiç bişey kazanamazsın. Bazıları elin kolun mu yok sakat mısın falan demiş ama onlarda yanlış belki öyle olup bunları okuyan insanlar var. Böyle cümleler kurmuşlar ama öyle bile olsa insan kndi haline şükretmeli .
Hem fiziki güzelliğin gercekten bi önemi yook! Allah hayırlı kalbi güzel insanlarla karşılaştırsın yoksa dünya güzeli olsan da bitirirler seni

Cirkinsin de kime gore neye gore?
Ayrica herkes guzel olacak diye bir sart da yok ya neyse, cok guzel olmak istiyorsan o is kolay, guzelce oku, çalış, ise baslayinca agiz burun kas goz nasil istersen yaptirirsin.

Aynen katılıyorum

Para varsa üst baş çanta ayakkabı saç baş derken Naomi Campbell oluyorsun!

Bana ergenligimi hatirlattiniz.. 14 yasinda falandim, baya sivilceler kocaman burun kalin kaslar vs. fiziksel evrim geciriyordum. Okuldan eve donerken yanimdan gecen bir okul servisinde cocuk camdan cikip anannem bile senden daha guzel be demisti.. :) simdi gulerek hatirliyorum ama o zamanlar bunu 5-6 yil atamadim uzerimden baya yikilmistim. Sonra 20 li yaslardan sonra cok sukur tipim kasim gozum yerine oturdu.

Ama simdi umursamiyorum cok sukur elim ayagim yerinde varsin kimse beni begenmesin hic onemli degil. Kiyafetim temiz duzgun olsun yeter..

Tam 21 yaşına kadar ön dişlerimin hepsi kırık ve çürüktü ağzımı açmaya korkardım gulemezdim.ailemin maddi durumu iyi olmadığı için yaptıramıyorduk da.ama ne yalan soyliyeyim kendime güvenim tamdı yinede.bir reklamda bir replik vardı "okulun en guzel kızı ben digilim ama en yakışıklısını ben kaptım" diye.tatlı dilimle,kişiligimle,sempatikliğimle ve aramizdaki uyumla eşim beni o halimle beğendi.şimdi allahın izniyle 11 yıllık evliyiz.(rabbim bozmasın)yani demem o ki kendine inan ve güven.dunyadaki hicbirsey senden daha değerli değil.bugün var yarın yokuz.hayatını kendi değerlerinle pozotif yaşa.herşey zaten olacağına varır.ha buarada nisanliyken dişlerimi yaptirdik.cok şükür guzel de bir bayanim.hala genç kız gibiyim.10 yaşında kızım olduguna kimse inanmaz kızım için hep kardesin mi derler.yani kendinle barışık yaşa güzelim.bi daha mı geleceksin dünyaya allah aşkına.

Back
X