• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorus aliyim

Farfarali

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
38
6
36
Kizlar 30 yasimdayim universite sinavina tekrar girip okula devam etmek istiyorum sizce bu yastab sonra olurmu gorusleri aliyim

Üniversitede okumanın yaşı kesinlikle olmaz ki günümüzde zaten millet okul harici işlerle ilgilendiği için okulunu uzatıp 30 una yakın yaşta mezun oluyor. Yaşına göre zorlanmayacağın bir bölüm seçersen neden olmasın çünkü bazı bölümler hakkaten zorlayıcı. Aile durumunda bu konuda önemli evli ve çocukluysan biraz zorlanabilirsin çünkü bazı derslere girmen zorunlu oluyor yani senin yerine imza atan biri çıksa bile hoca yoklama alıyor vs. . Hangi şehirdesin bilmiyorum ama okula mesafen de bu konuda önemli . Çok detay yazdım biliyorum ama bence herşeyi düşünmelisin. Seni bağlayan şeyler yoksa ve kendi işini kurabileceğin yapabileceğin bölümler varsa yani kamu yönetimi okuyup işsiz kalan çok yada iktisat işletme okuyup işsiz kalan çok kendi işini yapabileceğin bir meslek seçebiliyorsan oku derim. Devlet artık kadınlara fazlasıyla hibe ve kredi veriyor. Ha kendi işini üniversite okumadan da çok rahat kurarsın niyetin eğer çalışmaksa...

sınav sistemi baya değişti son yılların sorularına şöyle bir bakın derim :işsiz:

zira dersten başka işi olmayan öğrencilerin sınav sonrası sosyal medyada paylaştıkları yorumlar ipucu verecektir :skandal:

eğer temeliniz kuvvetliyse neden denemeyesiniz ki :rapci:

Her şeyin belli bir dönemi var maalesef...Bilişsel gelişimin en yoğun olduğu dönem 22 23 yaşına kadardır.İsteğiniz olsa da içinde bulunduğunuz zihinsel dönem bunu kısıtlayacaktır...Mesela 30 yaş ve üstündeki insanlar yeni bir dili ilkokul öğrencisinden daha zor öğrenirler ve işin kötüsü daha da kolay unuturlar.

Ünivdeki ilk sınavımda 40lı yaşlarda bi abiye kopya vermiştim, kağıdıma baktığını farketmiştim :D O günler geldi aklıma. Yaşı yok eğitimin. Babam da 30larında okudu, birçok arkadaşımız da var hâla okuyan ve 30 üstü olan.

30 yaşımda kpssye girdim 93 aldım daha önce 80lerde sürünüyordum :kahve:
aklıma ara ara geliyor üniversite sınavına girmek ama şu an olmaz biliyorum ilerleyen zamanlarda düşünüyorum olmadı yüksek lisans okul olsun da çamurdan olsun modundayım ki hali hazırda açık öğretim de son sınıftayım yaşım aldı başını gidiyor bende okuma aşkı depreşiyor

istersen okursun okumanın yaşı yok

Harika olur hemde :KK9::KK19:
Şartlar müsait olsa ben de isterdim:işsiz:

Back
X