Görüş ve önerilerinize ihtiyacım var! !!

Sultanocal86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
2
0
1
39
Merhaba öncelikle yeni üyeyim umarım konuyu yanlış forma acmamisimdir.Bir kadın olarak ve anne olarak tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum yardimci olursaniz çok sevinirim.
Sorunum ise şöyle ; bundan 3 ay önce esimle anlasmali olarak bosanma yoluna girdik. Ben kizimla ayrı bir eve çıktım ve kimseden yardım almadan bi düzen kurdum. Buraya kadar herşey güzeldi. Ama şöyle birsey var ki okullar açılıyor ve kızım 3 sınıfa geçti benimde artık çalışmam gerekiyor. Nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum acaba fikri olan varmi

Hem sekreter hem muhasebe de çalıştım üniversite mezunuyum. Malum özel sektör maduruyuz kizim okula başlayınca işten ayrıldım

Belli ki bakacak kimseniz yok. Okul saatlerinde çalışabilirsiniz anca. Part time is uygun olur. Benim de çocuklarım okullu. Bu sene biri sabahçı biri öğlenci. Haliyle ben hiç çalışamıyorum. Çok istediğim halde.

İş bakmaya başlayın iş imkanlarına göre plan yaparsınız.
Saatler uymaz muhtemelen ama bir şekilde ayarlanabilir.
Eğer tam günse okul servis sabah işyerinde alır işyerine bırakır. Zor ama hayat şartları gereği bu şekilde yapan insanlar var.
Veya belki saatleri daha uygun bir iş bulursunuz.

Tam gün devlet okullarıda var, ordan çıkıncada komşu hnmlardan ihtiyacı olan biriyle konuşup siz işyen gelene kdr göz kulak olmasını rica edebilirsiniz(ücret ile)

Okulun etütü vardır çalışan anneler için. Okul çıkışı saat 5-6’ya kadar kalabilir. Ya da bazı kreşlerin etütü oluyor ilkokul çocukları için. Okul çıkışı servisle çocuğu alıyorlar. Götürüyorlar, yemek yediriyorlar kreşte, sonra da akşama kadar (veya sabah saatlerinde, eğer kızınız öğlenci olacaksa) ders, etkinlik, drama, spor vb. oluyor. Bunlar çok pahalı da değil. Bazı kadın öğretmenler de aylık belli bir ücret karşılığında (evleri müsaitse tabii) çocukları alıyor, evine götürüyor, yemek yediriyor, ders çalıştırıyor vb. Öğretmeniyle konuşun ya da sınıf arkadaşlarının anneleriyle. Mutlaka bir çıkar yol bulursunuz.

Merhaba öncelikle yeni üyeyim umarım konuyu yanlış forma acmamisimdir.Bir kadın olarak ve anne olarak tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum yardimci olursaniz çok sevinirim.
Sorunum ise şöyle ; bundan 3 ay önce esimle anlasmali olarak bosanma yoluna girdik. Ben kizimla ayrı bir eve çıktım ve kimseden yardım almadan bi düzen kurdum. Buraya kadar herşey güzeldi. Ama şöyle birsey var ki okullar açılıyor ve kızım 3 sınıfa geçti benimde artık çalışmam gerekiyor. Nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum acaba fikri olan varmi
3. sınıfa giden bir kız çocuğu evde birkaç saat yalnız kalabilir...

Back
X