- 22 Şubat 2024
- 347
- 182
- 18
- Konu Sahibi sananeeem12212
-
Siz alın bir araba . Sevgilinizle beraber gezinMerhabalar sevgilim annesi istisnasız her hafta sonu dışarıya uzak yerlere gezmeye gitmek istiyor eşide söz geçiremediği için mecbur her hafta onu alıp gezmeyi gidiyorlar ve bu yüzden sevgilime arabayı vermiyor bende dolmuşla metroyla gitmek istemiyorum 2 haftadır görüşemedik bu hafta babası yine annesiyle gezmeye gitmiş arabayı vermiyorum demiş bu durumda ne yapmam gerekiyor kadın kıskançlığından mı Herhafta geziyor böyle kafam çok karışık
Arabanın parasını ortaklaşa ödedilerAraba onların arabasıysa elbette gezecekler.
Siz aileden değilsiniz ki hak iddia edebilesiniz.
Arabanın parasını ortaklaşa ödedilerSiz alın bir araba . Sevgilinizle beraber gezin
İyi de onların arabası. Siz alırsanız kimse karışamaz. Dilediğiniz zaman dilediğiniz yere gidebilirsiniz sevgilinizle.Arabanın parasını ortaklaşa ödediler
Kraliyet ailesi mensubuculuk oynamak yerine kendine bir araba almayı düşündün mü daha önce? Ayrıca dolmuşa binince incilerin dökülmüyor, merak etme. Kendi arabalarını sana tahsis etmelerini mi istiyorsun? Arabayı ortak ödeseler bile eşi olmadığın için araba hakkında söz hakkın yok Prenses, üzgünümMerhabalar sevgilim annesi istisnasız her hafta sonu dışarıya uzak yerlere gezmeye gitmek istiyor eşide söz geçiremediği için mecbur her hafta onu alıp gezmeyi gidiyorlar ve bu yüzden sevgilime arabayı vermiyor bende dolmuşla metroyla gitmek istemiyorum 2 haftadır görüşemedik bu hafta babası yine annesiyle gezmeye gitmiş arabayı vermiyorum demiş bu durumda ne yapmam gerekiyor kadın kıskançlığından mı Herhafta geziyor böyle kafam çok karışık
İşte onların arabası işte.Arabanın parasını ortaklaşa ödediler
Eeee arabalarını kullanmak için senden izin mi isteyecekler?Merhabalar sevgilim annesi istisnasız her hafta sonu dışarıya uzak yerlere gezmeye gitmek istiyor eşide söz geçiremediği için mecbur her hafta onu alıp gezmeyi gidiyorlar ve bu yüzden sevgilime arabayı vermiyor bende dolmuşla metroyla gitmek istemiyorum 2 haftadır görüşemedik bu hafta babası yine annesiyle gezmeye gitmiş arabayı vermiyorum demiş bu durumda ne yapmam gerekiyor kadın kıskançlığından mı Herhafta geziyor böyle kafam çok karışık
Zaten beş sene boyunca toplu taşımayla heryere gittim bundan sonrası için evet gitmiyorum çünkü araba varsa parada ortak ödenmişse 2 haftanın hiçbir gününde arabayı oğluna vermemek tuhaf geliyorDemek sevgilinizin annesi gezmek istiyor, eşi de söz geciremediği için gezmek zorunda kalıyor. Nasıl bir bakış açısı bu?
Araba ortaksa bile sizin en ufak söz hakkınız yok onda.
Toplu taşıma kullanmamak icin görüşmemeniz sizin prensesliğiniz.
Sevgilimde kullanmak istiyorEeee arabalarını kullanmak için senden izin mi isteyecekler?
Benim yerime bunları sevgilimde söylüyor zatenİşte onların arabası işte.
Sizin bir hakkınız yok ki araba üstünde. Sevgilinizle ortak bir tasarrufunuz olup para koymuş olsaydınız hakkınız olurdu.
Ama erkeklerin sizden önce edindikleri mallar üzerinde bir hakkınız yok. Ben değil hukuk söylüyor bunu.
Evli bile olsanız hak iddia edemezsiniz.
Sevgilin çok çalışıp kendi arabasını alsın o zaman, o araba babasına ait. Siz metroyu kullanmaya devam edeceksiniz ne yazık ki uzunca bir süreSevgilimde kullanmak istiyor
Sizin yerinize ödeyemez işte.Benim yerime bunları sevgilimde söylüyor zaten
Sevgiliniz kullanmak istiyorsa söyler zaten babasına. Size ne oluyor? Toplu taşımalarda rahat edemiyorsanız kendinize bir araba alın.Sevgilimde kullanmak istiyor
Ortak olduğunu kim söylüyor? Sevgiliniz yardım etmiş olabilir ama ortak olmak başka bir şey. Burada konu açanların çoğuna göre eşleri sevgilileri çok şey yapıyor ama işin aslı öyle olmayabiliyor.Zaten beş sene boyunca toplu taşımayla heryere gittim bundan sonrası için evet gitmiyorum çünkü araba varsa parada ortak ödenmişse 2 haftanın hiçbir gününde arabayı oğluna vermemek tuhaf geliyor
canım 5 sene gitmişsin bir 5 sene daha gitmen gerek çünkü SENİN ARABAN YOK!! arabayı sen ve sevgilin ortak alsaydınız amenna ama kadın hem bir ortağın resmi nikahlı karısı hem diğer ortağın anası. sana sıra gelmez. bir zahmet kendi paranızla kendi arabanızı alın madem. hayır karısı filan olsanız eyvallahZaten beş sene boyunca toplu taşımayla heryere gittim bundan sonrası için evet gitmiyorum çünkü araba varsa parada ortak ödenmişse 2 haftanın hiçbir gününde arabayı oğluna vermemek tuhaf geliyor
Arabanın parasını ortaklaşa ödediler
Gerçekten burada yorum yazan herkesin şuan bir araba alacak maddi durumu varmış gibi konuşması ne tuhafMerhabalar sevgilim annesi istisnasız her hafta sonu dışarıya uzak yerlere gezmeye gitmek istiyor eşide söz geçiremediği için mecbur her hafta onu alıp gezmeyi gidiyorlar ve bu yüzden sevgilime arabayı vermiyor bende dolmuşla metroyla gitmek istemiyorum 2 haftadır görüşemedik bu hafta babası yine annesiyle gezmeye gitmiş arabayı vermiyorum demiş bu durumda ne yapmam gerekiyor kadın kıskançlığından mı Herhafta geziyor böyle kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?