Görüşemiyoruz

Ayrıca kusura bakma ama sevgilini gerçekten seviyor olsan arabayı, onu bunu bahane etmezdin. Sağanak yağmurda bile yürürdün.
Böyle yapanların sonun çoğu hüsran beş sene boyunca araç yok diye heryere topluma taşıma ile gittim ama şimdi araba varken babasından alamıyor olması beni rahatsız ediyor neden araba kapıda dururken ehliyeti varken ben yine toplu taşımayla gideyim herkes burda bana saydırmış ama kendileri de hayatlarında öyle mi yapıyorlar acaba

Ayrıca kusura bakma ama sevgilini gerçekten seviyor olsan arabayı, onu bunu bahane etmezdin. Sağanak yağmurda bile yürürdün.
Böyle yapanların sonun çoğu hüsran beş sene boyunca araç yok diye heryere topluma taşıma ile gittim ama şimdi araba varken babasından alamıyor olması beni rahatsız ediyor neden araba kapıda dururken ehliyeti varken ben yine toplu taşımayla gideyim herkes burda bana saydırmış ama kendileri de hayatlarında öyle mi yapıyorlar acaba
Arabam yok ama milletin arabasına salça olmuyorum senin gibi. Ayıp denen bir şey var.
milletin arabası dediğin yedi senedir konuştuğum adamın bir yerden dönerken bile gelip beni alamıyor çünkü babası arabayı vermiyor

Valla ben öyle yapmıyordum sevgiliyken. Yağmurda çamurda toplu taşımada sürünemem. Kendi arabam vardı binip fıldır fıldır geziyordum. Sevgilimin de kendi arabası vardı (babasının ya da babasıyla ortak değil) o da binip fıldır fıldır geziyordu. Hatta arada değişiklik olsun diye arabaları değişiyorduk falan Çok şükür başkasının malına göz dikmedik hiç.

Tamam araba büyük rahatlık ama konu bu değil. Senin bu konuda söz hakkın yok ki. Ailesi arabayı ister verir ister vermez. Araba onların çünkü.

Kaç senelik sevgili olduğunuzun önemi yok. Çünkü şu an evli olmadığınız için senin o ailede olup bitenlere (özellikle de araba konusunda) söz söyleme hakkın yok. Bu, yazılı olmayan bir kuraldır.

7 senede sen neden bir araba sahibi olmadın mesela? Şimdi 2. el arabalar bile epey para ama 7 sene önce araba fiyatları şimdiye nazaran epey uygundu.

Önceki yorumda da dediğim gibi araba istiyorsan sen kendine bir tane al. 2. el araba alabilirsin belki, bilemiyorum.

Evlenmeden önce arabam vardı ve İstanbul trafiğinde kullanıyordum, saat , hava , mekan farketmeden geziyordum. Evlendim araba ederi kadar masraf çıkardı. ( Eşimin arabası vardı, 2. ye ihtiyac duymadık sattık eşimin arabasının modelini yükselttik.)
Şimdi bir başka model araba çok hoşuma gitmeye başladı. Onu almak için eşimle birlikte para biriktiriyoruz. Borçsuz almak için biraz daha bekliyorum, eşime kalsa hemen alalım diyor.

Canım benim zaten ehliyetim var evimizde 3 tane araba var İstanbul trafiğinde bir kadın olarak sürmek bana zor geldiği için kullanamıyorum
Evde 3 tane araba varsa bu neyin derdi ben anlamadım. Ee sür birini. Zor mor kullana kullana alışırsın. Ha en kötü ihtimalle sevgilin kullanır.

Yani evde bir de değil 3 tane araba varmış ama sevgilinin ailesinin bir tanecik arabasının lafını yapıyorsun. İyi bir şey mi bu?

Allah bağışlasın, profilinize göre sizin de çocuğunuz varmış. Yarın öbür gün çocuğunuz da sizden arkadaşıyla gezmek için araba isterse diye şimdiden bir çözüm ürettiniz mi ?

Evet ben şahsen öyle yapıyorum. Hayatta kimsenin arabasına tenezzül edecek gurursuz olmadım.

Babasının senden borç para istemesi çook saçma. Kimin babası çocuğunun sevgilisinden borç ister bir de üstüne " 5 bini olmayan kendini öldürsün" der .

Bu araba konusu bir kenara, babası senden borç istiyor, anası " neden aramıyor?" diyor. Ailesi fazla problemli geldi bana.

Bence sen sevgilinden ayrıl. Yoksa daha çook sorunun olur böyle.

Sevgiliniz ortak ödeseydi böyle sessiz kalmazdı. Sizinle gezmese arkadaşlarla gezmek isterdi.
Muhtemelen ortak diyerek sizi kandırıyor.
Ayrıca sevgiliniz sizinle zaman geçirmek istese bi şekilde zaman yaratırdı.
Bukadar takmayın.
Bırakın o sizinle vakit geçirmek için çaba sarfetsin.

Niye sizin inadınıza yapsın araba sevgilinizin arabası mı değil o zaman size laf düşmez. İstedikleri kadar gezerler. Dolmuşla metroyla gitmek istemiyorum demişsiniz gerçekten seven insan için bunlar asla bir problem teşkil etmez.

O gelsin. 5 yıldir araba mı vardı ? Sevgilini bulusmayarak cezalandırdı gibi dusunuyorsun ,şimdilik ben de ailemden arabayı istiyorum diyordur da biraz daha zorlarsan tercihi annesinden yana kullanacak, seni de bencillikle suçlayacak.

Zaten beş sene boyunca toplu taşımayla heryere gittim bundan sonrası için evet gitmiyorum çünkü araba varsa parada ortak ödenmişse 2 haftanın hiçbir gününde arabayı oğluna vermemek tuhaf geliyor
Siz onun eşi değilsiniz sadece sevgilisisiniz önce bunu kabul edin.piremsesligi bı kenara bırakıp toplu taşıma kullanabilirsiniz.bizim araba olmasına rağmen hamile halimle toplu taşıma kullanmak zorunda kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…