- 30 Nisan 2016
- 4.022
- 9.497
- 158
- Konu Sahibi sananeeem12212
-
Arabam yok ama milletin arabasına salça olmuyorum senin gibi. Ayıp denen bir şey var.Gerçekten burada yorum yazan herkesin şuan bir araba alacak maddi durumu varmış gibi konuşması ne tuhaf
Böyle yapanların sonun çoğu hüsran beş sene boyunca araç yok diye heryere topluma taşıma ile gittim ama şimdi araba varken babasından alamıyor olması beni rahatsız ediyor neden araba kapıda dururken ehliyeti varken ben yine toplu taşımayla gideyim herkes burda bana saydırmış ama kendileri de hayatlarında öyle mi yapıyorlar acabaAyrıca kusura bakma ama sevgilini gerçekten seviyor olsan arabayı, onu bunu bahane etmezdin. Sağanak yağmurda bile yürürdün.
Böyle yapanların sonun çoğu hüsran beş sene boyunca araç yok diye heryere topluma taşıma ile gittim ama şimdi araba varken babasından alamıyor olması beni rahatsız ediyor neden araba kapıda dururken ehliyeti varken ben yine toplu taşımayla gideyim herkes burda bana saydırmış ama kendileri de hayatlarında öyle mi yapıyorlar acabaAyrıca kusura bakma ama sevgilini gerçekten seviyor olsan arabayı, onu bunu bahane etmezdin. Sağanak yağmurda bile yürürdün.
milletin arabası dediğin yedi senedir konuştuğum adamın bir yerden dönerken bile gelip beni alamıyor çünkü babası arabayı vermiyorArabam yok ama milletin arabasına salça olmuyorum senin gibi. Ayıp denen bir şey var.
Valla ben öyle yapmıyordum sevgiliyken. Yağmurda çamurda toplu taşımada sürünemem. Kendi arabam vardı binip fıldır fıldır geziyordum. Sevgilimin de kendi arabası vardı (babasının ya da babasıyla ortak değil) o da binip fıldır fıldır geziyordu. Hatta arada değişiklik olsun diye arabaları değişiyorduk falanBöyle yapanların sonun çoğu hüsran beş sene boyunca araç yok diye heryere topluma taşıma ile gittim ama şimdi araba varken babasından alamıyor olması beni rahatsız ediyor neden araba kapıda dururken ehliyeti varken ben yine toplu taşımayla gideyim herkes burda bana saydırmış ama kendileri de hayatlarında öyle mi yapıyorlar acaba
Tamam araba büyük rahatlık ama konu bu değil. Senin bu konuda söz hakkın yok ki. Ailesi arabayı ister verir ister vermez. Araba onların çünkü.Böyle yapanların sonun çoğu hüsran beş sene boyunca araç yok diye heryere topluma taşıma ile gittim ama şimdi araba varken babasından alamıyor olması beni rahatsız ediyor neden araba kapıda dururken ehliyeti varken ben yine toplu taşımayla gideyim herkes burda bana saydırmış ama kendileri de hayatlarında öyle mi yapıyorlar acaba
milletin arabası dediğin yedi senedir konuştuğum adamın bir yerden dönerken bile gelip beni alamıyor çünkü babası arabayı vermiyor
Ahahahaha buna inan hulk' a da inanır asdahssjajsCanım benim zaten ehliyetim var evimizde 3 tane araba var İstanbul trafiğinde bir kadın olarak sürmek bana zor geldiği için kullanamıyorum
Evlenmeden önce arabam vardı ve İstanbul trafiğinde kullanıyordum, saat , hava , mekan farketmeden geziyordum. Evlendim araba ederi kadar masraf çıkardı. ( Eşimin arabası vardı, 2. ye ihtiyac duymadık sattık eşimin arabasının modelini yükselttik.)Böyle yapanların sonun çoğu hüsran beş sene boyunca araç yok diye heryere topluma taşıma ile gittim ama şimdi araba varken babasından alamıyor olması beni rahatsız ediyor neden araba kapıda dururken ehliyeti varken ben yine toplu taşımayla gideyim herkes burda bana saydırmış ama kendileri de hayatlarında öyle mi yapıyorlar acaba
milletin arabası dediğin yedi senedir konuştuğum adamın bir yerden dönerken bile gelip beni alamıyor çünkü babası arabayı vermiyor
Benim dememiş ki evde demiş. Yani o arabalarda tek başına tasarruf sahibi değil. Tıpkı sevgilisi gibi.Ahahahaha buna inan hulk' a da inanır asdahssjajs
Jshahah bu açıdan düşünmemiştimBenim dememiş ki evde demiş. Yani o arabalarda tek başına tasarruf sahibi değil. Tıpkı sevgilisi gibi.
Evde 3 tane araba varsa bu neyin derdi ben anlamadım. Ee sür birini. Zor mor kullana kullana alışırsın. Ha en kötü ihtimalle sevgilin kullanır.Canım benim zaten ehliyetim var evimizde 3 tane araba var İstanbul trafiğinde bir kadın olarak sürmek bana zor geldiği için kullanamıyorum
O yorumu kaçırmışım. Alıntıdan gördüm. Şaka gibi cidden! Pess! 3 tane araba varken milletin biricik arabası için konu açmış.Benim dememiş ki evde demiş. Yani o arabalarda tek başına tasarruf sahibi değil. Tıpkı sevgilisi gibi.
Allah bağışlasın, profilinize göre sizin de çocuğunuz varmış. Yarın öbür gün çocuğunuz da sizden arkadaşıyla gezmek için araba isterse diye şimdiden bir çözüm ürettiniz mi ?Böyle yapanların sonun çoğu hüsran beş sene boyunca araç yok diye heryere topluma taşıma ile gittim ama şimdi araba varken babasından alamıyor olması beni rahatsız ediyor neden araba kapıda dururken ehliyeti varken ben yine toplu taşımayla gideyim herkes burda bana saydırmış ama kendileri de hayatlarında öyle mi yapıyorlar acaba
Evet ben şahsen öyle yapıyorum. Hayatta kimsenin arabasına tenezzül edecek gurursuz olmadım.Böyle yapanların sonun çoğu hüsran beş sene boyunca araç yok diye heryere topluma taşıma ile gittim ama şimdi araba varken babasından alamıyor olması beni rahatsız ediyor neden araba kapıda dururken ehliyeti varken ben yine toplu taşımayla gideyim herkes burda bana saydırmış ama kendileri de hayatlarında öyle mi yapıyorlar acaba
Sız gıtmezsenız sevgılınız gelir demek ki oda görusmek ıstemıyor. Bu ılıskı uzun surmez merak etme. Herkesın araba alcak durumu yok ama kımsede arsız gibi daha nıkahı bıle olmadıgı adamdan araba ıstemıyorSevgilimde kullanmak istiyor
selamlar hanımlar,
erkek arkadaşımla babası yüzünden tartıştık dün öglen bir daha beni hiçbiriniz aramayın mesaj atmayın uzak durun dedim. (olayın sinirden dolayı bagırarak telefonda söyledim) dünden beri hiç konuşmadık yazmadı barışmak yada konuyu çözüme kavuşturmak için bişey yapmadı ben mi arasam yoksa bekleyeyim mi?
babası beni tanıyor erkek arkadş kaza yapmıştı babası aradı aramızda kalsın bana biraz borç para verir misin dedi bende olursa eğer veririm o zamana kadar dedim dün aradı müsait değildim sonra döndüm soğuk konuştu 5 bin tl eksiğim var dedi istedi bende şuan o kadar param yok maaş almadım dedim bana çalışan insanda 5 bin tl yoksa o insan kendini öldürsün dedi ve haklısınız dedim sonra tamma ben başkasından alırım diyip kapattı bende erkek arkadaşa anlattım
yazmalı mıyım? selamlar konuyu daha önce sizlere anlatmıştım. olaylardan sonra sevgilimin babasıyla konuşmuştu ve yanlış anlaşılma olduğunu çok özür dilediğini söyledi. annesi benimle konuşmak için arayacaktı fakat sevgilim izin vermemiş. konu büyümesin diye herhalde . o günden sonra ailesiyle hiç konuşmadım bayramlarda annesini arardım fakat bu bayramda aramadım mesafemi korumak için. bayram tatilinde gezmeye gittiğimizde sevgilimin telefonun wp durumlarına bakıyordum babası durum atmış ama bende görünmüyordu meğerse adam numaramı silmiş. bende çok şaşırdım sevgilime sordum anlık sinirle yapmıştır. evlenince aranız düzelir gibi şeyler söyledi. annesi 'de ona neden kız beni bayram için aramadı diye sormuş sevgilimde yoğunlar başı kalabalık misafirler var diye aramamıştır. demiş mesafemi korumaya devam mı etmeliyim sizce.
Merhabalar sevgilim annesi istisnasız her hafta sonu dışarıya uzak yerlere gezmeye gitmek istiyor eşide söz geçiremediği için mecbur her hafta onu alıp gezmeyi gidiyorlar ve bu yüzden sevgilime arabayı vermiyor bende dolmuşla metroyla gitmek istemiyorum 2 haftadır görüşemedik bu hafta babası yine annesiyle gezmeye gitmiş arabayı vermiyorum demiş bu durumda ne yapmam gerekiyor kadın kıskançlığından mı Herhafta geziyor böyle kafam çok karışık
Niye sizin inadınıza yapsın araba sevgilinizin arabası mı değil o zaman size laf düşmez. İstedikleri kadar gezerler. Dolmuşla metroyla gitmek istemiyorum demişsiniz gerçekten seven insan için bunlar asla bir problem teşkil etmez.Merhabalar sevgilim annesi istisnasız her hafta sonu dışarıya uzak yerlere gezmeye gitmek istiyor eşide söz geçiremediği için mecbur her hafta onu alıp gezmeyi gidiyorlar ve bu yüzden sevgilime arabayı vermiyor bende dolmuşla metroyla gitmek istemiyorum 2 haftadır görüşemedik bu hafta babası yine annesiyle gezmeye gitmiş arabayı vermiyorum demiş bu durumda ne yapmam gerekiyor kadın kıskançlığından mı Herhafta geziyor böyle kafam çok karışık
O gelsin. 5 yıldir araba mı vardı ? Sevgilini bulusmayarak cezalandırdı gibi dusunuyorsun ,şimdilik ben de ailemden arabayı istiyorum diyordur da biraz daha zorlarsan tercihi annesinden yana kullanacak, seni de bencillikle suçlayacak.Merhabalar sevgilim annesi istisnasız her hafta sonu dışarıya uzak yerlere gezmeye gitmek istiyor eşide söz geçiremediği için mecbur her hafta onu alıp gezmeyi gidiyorlar ve bu yüzden sevgilime arabayı vermiyor bende dolmuşla metroyla gitmek istemiyorum 2 haftadır görüşemedik bu hafta babası yine annesiyle gezmeye gitmiş arabayı vermiyorum demiş bu durumda ne yapmam gerekiyor kadın kıskançlığından mı Herhafta geziyor böyle kafam çok karışık
Siz onun eşi değilsiniz sadece sevgilisisiniz önce bunu kabul edin.piremsesligi bı kenara bırakıp toplu taşıma kullanabilirsiniz.bizim araba olmasına rağmen hamile halimle toplu taşıma kullanmak zorunda kalıyorum.Zaten beş sene boyunca toplu taşımayla heryere gittim bundan sonrası için evet gitmiyorum çünkü araba varsa parada ortak ödenmişse 2 haftanın hiçbir gününde arabayı oğluna vermemek tuhaf geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?