Görüşemiyoruz

Canım benim zaten ehliyetim var evimizde 3 tane araba var İstanbul trafiğinde bir kadın olarak sürmek bana zor geldiği için kullanamıyorum

Ay sanane yaa! Ortaklaşa Ödemiş filan falan sana ne bacım! Sevgili iken aile içerisindeki arabaya ödemeye karışmayın size ne ! Bas nikahı o zaman konuşursun! Seviyorsan da dolmuşa da otobüse de binersin ya da bin taksiye git! Sanki İngiltere prensesi!

Kıyamaaam. Kendine bir araba alsan da dolmuşta metroda sürünmesen piremses.

Canım benim zaten ehliyetim var evimizde 3 tane araba var İstanbul trafiğinde bir kadın olarak sürmek bana zor geldiği için kullanamıyorum
İstanbul trafiğinde yıllardır araba kullanan bir kadın olarak çok komik buldum bu yorumunuzu.
Siz evde oturun, sevgilinizin annesi de gezmeye devam etsin.

Tamam fake konu açıyorsunuz biz de eğleniyoruz amenna ama biraz dozunda yapsanız şu işi daha keyifli olacak. Böyle saçmalayınca tadı kalmıyor.

Siz mi çalışıp kazandınız arabayı? Metrobüsle metroyla gitmek istemiyormuş sevgiliyken insanların mülk ortağı olduysanız evlenirseniz neler olur bilemedim Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah

Ne kıskançlığı kuzum? Onların bir hayatı var ve size orda yer vermek konusunda çok gönüllü değiller. O sevgiliniz de ailesine rest çekip sizi aileye sokmaya muktedir değil. Bunun nesini anlamıyorsunuz? Araba onların keyif onların. Kendi arabalarını sizden kıskanacak halleri yok.

Gerçekten burada yorum yazan herkesin şuan bir araba alacak maddi durumu varmış gibi konuşması ne tuhaf
Valla en azından kocası bile olmayan adamların aile ile ortak aldıkları arabasında hak iddia eden yok.

sevgilin senin evine yakın yere gelsin. Bu üç arabadan biriyle gezin o zaman.

Bu arada erkek arkadaşın arabayla gelse, senin üzerinde kendini yukarıdaki konudaki kız gibi araç seyir halindeyken triplere girip aracın kapısını açacak haller var. Belki çocuk bilerek arabayla gelmiyordur.

sevgilin senin evine yakın yere gelsin. Bu üç arabadan biriyle gezin o zaman.
Olmaz. Ailesi sen damat mı besleteceksin şu saatten sonra bize diye kızar. Ama sevgilisi çeksin alsın babasının elinden arabayı. Kendi suya sabuna dokunmasın.

Arabayı satın alırken sevgilin maddi destek verdiyse bile evli olmadığınız için araba konusunda söz hakkın yok. İnsanlar kendi arabasına kullanırken senden izin alacak değiller.

Ayrıca 60-70 yıl önceki Türkiye yok. Her yere toplu taşıma var artık. Ulaşım çok kolay.

Eğer toplu taşımaya binmek istemiyorsan sen bir araba al da rahat et madem. Veya araba kiralayın. O da olmazsa taksi kullanın.

Ayrıca kusura bakma ama sevgilini gerçekten seviyor olsan arabayı, onu bunu bahane etmezdin. Sağanak yağmurda bile yürürdün.

Zaten beş sene boyunca toplu taşımayla heryere gittim bundan sonrası için evet gitmiyorum çünkü araba varsa parada ortak ödenmişse 2 haftanın hiçbir gününde arabayı oğluna vermemek tuhaf geliyor
Yaşın kaç merak ettim.

Ee araba bu kadar önemliyse sevgilinin babasını ara da söyle " siz çok bindiniz, biraz da ben binelim" diye. Adam itiraz ederse " bana ne , bana ne" deyip ağlarsın.

Tövbe tövbe!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…