- 22 Şubat 2024
- 347
- 182
- 18
- Konu Sahibi sananeeem12212
-
Canım benim zaten ehliyetim var evimizde 3 tane araba var İstanbul trafiğinde bir kadın olarak sürmek bana zor geldiği için kullanamıyorumcanım 5 sene gitmişsin bir 5 sene daha gitmen gerek çünkü SENİN ARABAN YOK!! arabayı sen ve sevgilin ortak alsaydınız amenna ama kadın hem bir ortağın resmi nikahlı karısı hem diğer ortağın anası. sana sıra gelmez. bir zahmet kendi paranızla kendi arabanızı alın madem. hayır karısı filan olsanız eyvallah
PrensesCanım benim zaten ehliyetim var evimizde 3 tane araba var İstanbul trafiğinde bir kadın olarak sürmek bana zor geldiği için kullanamıyorum
Kıyamaaam. Kendine bir araba alsan da dolmuşta metroda sürünmesen piremses.Merhabalar sevgilim annesi istisnasız her hafta sonu dışarıya uzak yerlere gezmeye gitmek istiyor eşide söz geçiremediği için mecbur her hafta onu alıp gezmeyi gidiyorlar ve bu yüzden sevgilime arabayı vermiyor bende dolmuşla metroyla gitmek istemiyorum 2 haftadır görüşemedik bu hafta babası yine annesiyle gezmeye gitmiş arabayı vermiyorum demiş bu durumda ne yapmam gerekiyor kadın kıskançlığından mı Herhafta geziyor böyle kafam çok karışık
İstanbul trafiğinde yıllardır araba kullanan bir kadın olarak çok komik buldum bu yorumunuzu.Canım benim zaten ehliyetim var evimizde 3 tane araba var İstanbul trafiğinde bir kadın olarak sürmek bana zor geldiği için kullanamıyorum
Evde 3 araba varmış ama İstanbul trafiğinde bir kadın olarak kullanmak zor geliyormuş.Kıyamaaam. Kendine bir araba alsan da dolmuşta metroda sürünmesen piremses.
Tamam fake konu açıyorsunuz biz de eğleniyoruz amenna ama biraz dozunda yapsanız şu işi daha keyifli olacak. Böyle saçmalayınca tadı kalmıyor.Canım benim zaten ehliyetim var evimizde 3 tane araba var İstanbul trafiğinde bir kadın olarak sürmek bana zor geldiği için kullanamıyorum
Senin elalemin malına göz dikmenden daha tuhaf olamaz.Gerçekten burada yorum yazan herkesin şuan bir araba alacak maddi durumu varmış gibi konuşması ne tuhaf
Siz mi çalışıp kazandınız arabayı? Metrobüsle metroyla gitmek istemiyormuş sevgiliyken insanların mülk ortağı olduysanız evlenirseniz neler olur bilemedimMerhabalar sevgilim annesi istisnasız her hafta sonu dışarıya uzak yerlere gezmeye gitmek istiyor eşide söz geçiremediği için mecbur her hafta onu alıp gezmeyi gidiyorlar ve bu yüzden sevgilime arabayı vermiyor bende dolmuşla metroyla gitmek istemiyorum 2 haftadır görüşemedik bu hafta babası yine annesiyle gezmeye gitmiş arabayı vermiyorum demiş bu durumda ne yapmam gerekiyor kadın kıskançlığından mı Herhafta geziyor böyle kafam çok karışık
tamam sevgiliniz otobüsle sizin eve gelsin üç araçtan birini sürsün gezdirsin sizi.Canım benim zaten ehliyetim var evimizde 3 tane araba var İstanbul trafiğinde bir kadın olarak sürmek bana zor geldiği için kullanamıyorum
Ne kıskançlığı kuzum? Onların bir hayatı var ve size orda yer vermek konusunda çok gönüllü değiller. O sevgiliniz de ailesine rest çekip sizi aileye sokmaya muktedir değil. Bunun nesini anlamıyorsunuz? Araba onların keyif onların. Kendi arabalarını sizden kıskanacak halleri yok.Merhabalar sevgilim annesi istisnasız her hafta sonu dışarıya uzak yerlere gezmeye gitmek istiyor eşide söz geçiremediği için mecbur her hafta onu alıp gezmeyi gidiyorlar ve bu yüzden sevgilime arabayı vermiyor bende dolmuşla metroyla gitmek istemiyorum 2 haftadır görüşemedik bu hafta babası yine annesiyle gezmeye gitmiş arabayı vermiyorum demiş bu durumda ne yapmam gerekiyor kadın kıskançlığından mı Herhafta geziyor böyle kafam çok karışık
İnandık, tamam. Sus artıkCanım benim zaten ehliyetim var evimizde 3 tane araba var İstanbul trafiğinde bir kadın olarak sürmek bana zor geldiği için kullanamıyorum
Valla en azından kocası bile olmayan adamların aile ile ortak aldıkları arabasında hak iddia eden yok.Gerçekten burada yorum yazan herkesin şuan bir araba alacak maddi durumu varmış gibi konuşması ne tuhaf
Canım benim zaten ehliyetim var evimizde 3 tane araba var İstanbul trafiğinde bir kadın olarak sürmek bana zor geldiği için kullanamıyorum
Merhabalar sevgilim annesi istisnasız her hafta sonu dışarıya uzak yerlere gezmeye gitmek istiyor eşide söz geçiremediği için mecbur her hafta onu alıp gezmeyi gidiyorlar ve bu yüzden sevgilime arabayı vermiyor bende dolmuşla metroyla gitmek istemiyorum 2 haftadır görüşemedik bu hafta babası yine annesiyle gezmeye gitmiş arabayı vermiyorum demiş bu durumda ne yapmam gerekiyor kadın kıskançlığından mı Herhafta geziyor böyle kafam çok karışık
Olmaz. Ailesi sen damat mı besleteceksin şu saatten sonra bize diye kızar. Ama sevgilisi çeksin alsın babasının elinden arabayı. Kendi suya sabuna dokunmasın.sevgilin senin evine yakın yere gelsin. Bu üç arabadan biriyle gezin o zaman.
Arabayı satın alırken sevgilin maddi destek verdiyse bile evli olmadığınız için araba konusunda söz hakkın yok. İnsanlar kendi arabasına kullanırken senden izin alacak değiller.Merhabalar sevgilim annesi istisnasız her hafta sonu dışarıya uzak yerlere gezmeye gitmek istiyor eşide söz geçiremediği için mecbur her hafta onu alıp gezmeyi gidiyorlar ve bu yüzden sevgilime arabayı vermiyor bende dolmuşla metroyla gitmek istemiyorum 2 haftadır görüşemedik bu hafta babası yine annesiyle gezmeye gitmiş arabayı vermiyorum demiş bu durumda ne yapmam gerekiyor kadın kıskançlığından mı Herhafta geziyor böyle kafam çok karışık
Ayrıca kusura bakma ama sevgilini gerçekten seviyor olsan arabayı, onu bunu bahane etmezdin. Sağanak yağmurda bile yürürdün.Merhabalar sevgilim annesi istisnasız her hafta sonu dışarıya uzak yerlere gezmeye gitmek istiyor eşide söz geçiremediği için mecbur her hafta onu alıp gezmeyi gidiyorlar ve bu yüzden sevgilime arabayı vermiyor bende dolmuşla metroyla gitmek istemiyorum 2 haftadır görüşemedik bu hafta babası yine annesiyle gezmeye gitmiş arabayı vermiyorum demiş bu durumda ne yapmam gerekiyor kadın kıskançlığından mı Herhafta geziyor böyle kafam çok karışık
Yaşın kaç merak ettim.Zaten beş sene boyunca toplu taşımayla heryere gittim bundan sonrası için evet gitmiyorum çünkü araba varsa parada ortak ödenmişse 2 haftanın hiçbir gününde arabayı oğluna vermemek tuhaf geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?