arkadaşlar ben 2010 ekim de evlendim ve memuruz şu anda da sivasta şarktayız. Evlendim ve bir de bebeğim var. Evlenir evlenmez kredi çektik araba almak için. Eşimin ailesinin hiç bir katkısı olmadı düğünümüzü de çalışan olduğumuz için eşimle ben yaptım diyebilirim, ve evlenir evlenmez de kredi ödemeye başladık. Eşimin ailesi bir kez olsun siz kredi ödüyorsunuz ödeyebildiniz mi geçinebiliyor musunz demedi. Aksine eşimden 2,5 milyar para aldılar bir de düğün masrafı diye. takilan altınları bile araba alıcaz diyerekten aldık onlardan bozdurduk. Ve paraları asla görmedik, inanın kaç sene oldu hala düğünümde ne kadar toplandığını bile bilmiyorum. Ben hep memuruz bebeğim var onun geleceği var diyerekten para biriktirdim ve kayınpederim habire para alıyor bizden 5 milyar bir gönderdik 10 milyarda eşim benden habersiz gördermiş ve bana söylemedi bile işte allah kalbimi biliyor ya bugün durup dururken sordum eşime ne kadar paramız birikti diye para yok dedi babama gönderdim dedi, görümcemin düğünü olacak diye oysaki görümcemde memur öğretmen ve maaşı da gayet iyi kayınpederim de memur. ama hep bizden bekliyorlar. Yeri geldiğinde kısıyorum almıyorum sırf eşime zorluk olmasın diye kredi ödüyoruz diye ama olmuyor böyle şu an elim ayağım titriyor ya ben bebeğimin geleceğini düşünüyorum ve onlar neyin peşindeler. eşimde veriyor istiyor diye sinir oldum resmen ne yapmalıyım sizce?
Son düzenleme: