Görüşlerinize İhtiyacım var...

kelin ilacı olsa başına sürermiş benim koca da kaynıma sürekli yardımda bulunur :23:böyle yüksek meblağlar değil ama bizde çok zengin bir aile değiliz ki zaten ben ev hanımıyım çocuklarım var onlar için birşeyler yapmak istiyorum senelerdir kocamla konuşuyorum adam değişmedi:19: eğer senin eşinde ailesine çok düşkün biriyse maalesef kolay kolay yola gelmez canım ya rest çekip bu duruma son vereceksin yada kendi paranı biriktireceksin:31:ama sen yolun başındasın eşinle ciddi ciddi konuş gerekirse rest çek böyle gizli kapaklı işleri sevmediğini bu duruma katlanamayacağını söyle şimdi önünü kes canım sonra hiç yapamazsın:50:

iftardan önce çok kötü bir şekilde tartıştım yemek falan da hazırlamadım kendisi açtı iftarını şimdi yok evde. sinir oluyorum artık ona

valla son derece haklısın, görümcende memurmuş, kendi masraflarını kendi karşılayabilirdi, hadi asgar ücretle çalışıyodur ya da çalışmıyodur çorbada tuzunuz olur, 10 bin az parada değil sonuçta sizde memursunuz, bence ortak hesap açtırıp orda biriktirin ikinizinde imzası olmadan çekilemezsin o para
bu konularda bazı erkeklerin jeton geç düşüyor, ama düşüyor ilerde
:27:

vallahı canım buyukler derkı ıkı kasıgı varsa bırını kıracaksın

Ah canım birşeyde diyemiyorum benimde ailem var abim var ben abimin böyle birşey yapmasını istemem yemin ederim onun ailesine de öyle davranıyorum illa ki bir yerden çıkar diye. bugünün yarını da var sadece sıkıntım bu olsa keşke... Yani bin pişmanım evlendiğime

valla son derece haklısın, görümcende memurmuş, kendi masraflarını kendi karşılayabilirdi, hadi asgar ücretle çalışıyodur ya da çalışmıyodur çorbada tuzunuz olur, 10 bin az parada değil sonuçta sizde memursunuz, bence ortak hesap açtırıp orda biriktirin ikinizinde imzası olmadan çekilemezsin o para
bu konularda bazı erkeklerin jeton geç düşüyor, ama düşüyor ilerde
:27:

Canım elden verilmiyor işte bana da yansıtılmıyor hep oğluyla kendi arasında. havale/ eft ile göndermiş. gizli dönüyor bu işler

Canım elden verilmiyor işte bana da yansıtılmıyor hep oğluyla kendi arasında. havale/ eft ile göndermiş. gizli dönüyor bu işler

tamam canım işte ortak hesap olursa seninde imzan olmadan havale yapamaz, ya da bireysel emeklilik gibi kişisel fonlara kayıt ol, aylık yatıracağın ücreti yüksek tut, böylece yine paran birikir ama senin imzan olmadan o para asla çekilmez

Valla canım yaranı kaşımayım ama böyle gelmiş böyle gider biri istemeye, diğeri vermeye alışmış. Doğal geliyor ikisinede. Ailede böyle birtane yolmalık yetiştiriyorlar ki herkese derman olsun diye. Tecrübenin sesi :(((

Son düzenleme:
İşin trs tarafı benim hesabımdan gönderiyor internet şubesinden benim şifremle girip gönderiyor benim ruhum bile duymadı. Çok savurgan bir ailesi var. 1 sene nişanlı kaldı görümcem babasıyla biriktiselerdi işte aman bilmiyorum ya... Yıllık iznimiz hep görümceme gitti yok nişanıydı yok tanışmasıydı. kendi ailem istanbulda gidip 10 günden fazla kalamıyorum. her hafta sonu gidiyorduk annesigile... allahtan eşim ekiplere geçti de ondan da kurtuldum

tamam canım işte ortak hesap olursa seninde imzan olmadan havale yapamaz, ya da bireysel emeklilik gibi kişisel fonlara kayıt ol, aylık yatıracağın ücreti yüksek tut, böylece yine paran birikir ama senin imzan olmadan o para asla çekilmez

Paramız öyleydi gittik çektik vakıf emeklilikteydi. İşte bir yolunu buluyor alıyoruz parayı sonra babamın ihtiyacı var haydii gönder bakalım

Valla canım yaranı kaşımayım ama böyle gelmiş böyle gider biri istemeye, diğeri vermeye alışmış. Doğal geliyor ikisinede. Ailede böyle birtane yolmalık yetiştiriyorlar ki herkese derman olsun diye. Tecrübenin sesi :(((

aynennn resmen yolunuyor farkında değil. Ailesinden nefret etmeye başladım artık

Sen de artık para biriktirme... en azından kendin için çocuğun için harcamış olursun... alışmış kayınpeder istemeye vazgeçmez:(

Sen de artık para biriktirme... en azından kendin için çocuğun için harcamış olursun... alışmış kayınpeder istemeye vazgeçmez:(

artık biriktirmicem ben yığıp yığıştırayım paranın keyfini onlar sürsün çok güzel valla... Maymun gözünü açtı artık

artık biriktirmicem ben yığıp yığıştırayım paranın keyfini onlar sürsün çok güzel valla... Maymun gözünü açtı artık

Hastalık vs olsa yollayın diyeceğim ama bu şartlarda onlara yollamak yerine sürekli harcama çıkar eşine... ben olsam öyle yapardım:)

sen kendi adına hesap açıp paranı biriktir kocana verme.senden zorla alacak değil yaa
kendini güvence altına al canım:31:

parayı harcamakta çözüm değil ki malesef...dünyanın binbir türlü hali var kendin için çocuğun için kenara para bile koyamamak çok kötü:( bence sert çık..kendi maaşıyla evin ve çocuğun ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra geriye bişe kalıyosa yollasın babasına...sende kendi paranı çocuğun için biriktir....çok sinir bozucu bi durum....anne babaya iyilik yapmak sevap ama bu o bile diil çünkü ihtiyaçları yok, sömürüyolar sizi...

Back
X