- 19 Mart 2015
- 24
- 2
- 3
- 30
- Konu Sahibi kraliceeee
-
Ben onları savunuyorum hatta annme oturmaya bile gitmeyelim diyorum çünkü hemen dedikodu cikarcaklarkadın açık diye öyle böyle yazan bir konu sahibi iyilikten bahsediyor.sok içindeyim. Valla ne iyi ailelerden ne fesat, kötü kalpli evlatlar çıkıyor o yüzden hersey olabilir.sen önce sizin oradaki fesat düşünceli insanlardan kurtul.
Iyi de o cümleleri yazan bizzat sensin ama, biraz ne yazdığına da bakmalı insan.Ben onları savunuyorum hatta annme oturmaya bile gitmeyelim diyorum çünkü hemen dedikodu cikarcaklar
Ya şöyle açık anlatayım iki komşumuz bize geldi onlarda tasinacakti biri dedimi kiralar pahalıdır orda falan, diğerinde sen merak etme onlar çift taraflı çalışır öderler dedi neye dayanarak dedi bilmiyorum o bugn bugün o kadından nefret ettimIyi de o cümleleri yazan bizzat sensin ama, biraz ne yazdığına da bakmalı insan.
Eğer evlendikten sonra da senin ailen öyle böyle deyip sevgilini rahatsız edeceksen evliliği hiç düşünme derim.
Senin için normal olsaydı o cümleleri kurmazdın.Bende açık giyinen biriyim ojede duruyorum açıkta giyiniyorum sakin yalnis anlasilmasin ama hani onun yaşındakiler kapalı olduğu için burdakilere garip geliyo benim icn kesinlikle normal
Aynen de mağara pantolon giyerler hemen gözü dikerler açık giyinirler onu hic demiym yaniSizin oradaki mağara kadınları konuşabiliyor mu yahu? İyi bir gelişme...
Onu ben de merak ettim başı açık,ojeli 40 yaş üstü bayanların öyle böyle olduğu bir mekan neresi olabilir diye ? ? ? ?Sizin orası neresi?
Rizenin bi icesiOnu ben de merak ettim başı açık,ojeli 40 yaş üstü bayanların öyle böyle olduğu bir mekan neresi olabilir diye ? ? ? ?
Başı açık diye değil ama ya yanlış anliyosunzOnu ben de merak ettim başı açık,ojeli 40 yaş üstü bayanların öyle böyle olduğu bir mekan neresi olabilir diye ? ? ? ?
Annem 55 yaşında başı açık bakımlı bi kadın demek ki konu sahibinin yaşadığı taş devrinden kalma bi yerde olsaydı hakkında neler diyeceklermisOnu ben de merak ettim başı açık,ojeli 40 yaş üstü bayanların öyle böyle olduğu bir mekan neresi olabilir diye ? ? ? ?
Yok ya Taş Devrindeki Willma ve Bety de saçı açık ojeli filandı haniAnnem 55 yaşında başı açık bakımlı bi kadın demek ki konu sahibinin yaşadığı taş devrinden kalma bi yerde olsaydı hakkında neler diyeceklermis
Utanmazlarin takıları bile vardı dimi hafif dekolte de veriyorlardiYok ya Taş Devrindeki Willma ve Bety de saçı açık ojeli filandı hani
Öyle bir aileden gelmek sevdiğinin sucu değil fakat siz evlenirken ailelerde evleniyor bir nevi goruşecekler gidip gelecekler ve büyük sorun yasaya bilirsiniz sonuçta sevgilin ailesini reddedemezAilesi iyi olmayandan iyi bi es olur mu.. Yani şöyle anlatayım babası yok üvey babası kotu aliskanlikta, kız kardeşi 17 yasında hamile kalıp evlendi annesi de öyle böyle .. Öyle böyle dememden kasıt bizim burda bayanlar hep kapalı genelde 40 yas ve ustu,annesi açık iste ne bilim sac bas yapiyo oje suruyo makyaj yapiyo, tabi benim için normal ama buradaki kadınlar cahil kaldığı için olumlu bakmiyo. Sevgilimin gerçek babası da iyi olsa sahip çıkardı ona zaten nyse durumlar boyle sizce böyle bi aileden iyi bi evlat cikarmi..
Ben sevgilime güveniyorum kaç senden beri beraberiz ama iste ailesi yüzünden kavusamiyoruz onların bu halleri onuda suçlu yapiyo, oysa işinde gücünde hic bi koru alışkanlığı da yok ama bnde korkuyorum açıkçası acaba onlar gibi olur mu..
Valla inci kolyeler kemikten tokalar vayyy zillilerUtanmazlarin takıları bile vardı dimi hafif dekolte de veriyorlardi
valla tarla neyse o cıkar derler yarın öbür gün seninkininde snei bırakmıcagının garantisi varmıs sorumsuz babanın sorumsuz cocugu olurrAilesi iyi olmayandan iyi bi es olur mu.. Yani şöyle anlatayım babası yok üvey babası kotu aliskanlikta, kız kardeşi 17 yasında hamile kalıp evlendi annesi de öyle böyle .. Öyle böyle dememden kasıt bizim burda bayanlar hep kapalı genelde 40 yas ve ustu,annesi açık iste ne bilim sac bas yapiyo oje suruyo makyaj yapiyo, tabi benim için normal ama buradaki kadınlar cahil kaldığı için olumlu bakmiyo. Sevgilimin gerçek babası da iyi olsa sahip çıkardı ona zaten nyse durumlar boyle sizce böyle bi aileden iyi bi evlat cikarmi..
Ben sevgilime güveniyorum kaç senden beri beraberiz ama iste ailesi yüzünden kavusamiyoruz onların bu halleri onuda suçlu yapiyo, oysa işinde gücünde hic bi koru alışkanlığı da yok ama bnde korkuyorum açıkçası acaba onlar gibi olur mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?