Görüşme sıklığı

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Arkadaşlar bir buçuk yıllık evliyim. Benim ailem farklı bir sehirde. Biz eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz. Biz merkezde onlar ilçede yarım saat kırk dakikalık mesafedeyiz. Eşimin ailesine on günde bir filan gidiyoruz genelde akşam çay içmeye. Benim aileme iki ayda bir gidiyoruz iki yada üç gün kalıyoruz. Ben eşimin ailesine biraz daha seyrek mesela iki haftada bir gitmek istiyorum ama eşim zaten senin aileni daha çok görüyoruz orada kalıyoruz diyor. Bu arada ikimizde ailelerimize birbirimiz olmadan gitmiyoruz. Sizce eşim söylediğinde haklı mı? Siz olsanız yarım saatlik mesafe olsa ne sıklıkla gidersiniz yada gidiyorsunuz?

Benim 45 dakikalik mesafem var. Her hafta pazar gunu ya 9.00-15.00 ayiririz yada 15.00-21.00 ayiririz. Dakika dakika degil bunlar tabi asagi yukari soyluyorum. Gunun yarisi aileme yarisi esimin ailesine. Bazen haftada 2 gorusuruz bazen de 2 haftada bir. Cogunluk her hafta ama.10 gunde bir cok bence surekli. Yarim saatte hicbir sey degil yol olarak.

Normal bence. 10 gunde bir defa çaya gidiyormussunuz. Ama kendi ailenle 2 3 gunun tamamini geciriyorsun. Daha da seyreklestirmek bencillik olmaz mi?

Haftada 1 aksam 2-3 saat ayirmak lazim. Cok degil. Ben bunu yapiyorum, bazen hem gidip hem bize de cagiriyorum ama esime ve ailesine yetmiyor surekli sikayetciler, o ayri. Ama onemli degil daha fazlasini da yapamam.

Bence haftada 1 iyi.

Kendimi kasmiyorum su zaman gittim biraz ara vereyim vs vs diye. Belli olmuyor bazen sabah kalkiyorum,alıyorum bı kaç tane simit ' anne yoldayim, bı çay koyuver açlıktan oluyorum' diyorum hazırlıyoruz kahvaltıyi yapıyoruz tüm gün yada yarım gün birlikte vakit geçiriyoruz. Eşimle de akşamları gideriz çay yemek farketmez. Bazen sırf kahve içmek için giderim,kahve içer sohbet muhabbet yapar dönerim. Ama annemden dolayı annemlerle daha sık görüşüyoruz. Hemen her gün mesela.

Ben öyle içimden geldikçe gidiyorum...eşim bazen tek gider ....önceden çok sorun yapıyordu o kalmadı. Zorlamıyo beni...önceden çok tartıştık...eşimin ailesiyle de iyim bi sorun yok şimdik...

Bizim de yarım saat mesafe var. Haftada bir öğleden sonra gidip akşam çaydan sonra dönüyoruz. Bence gayet normal gidiyorsunuz. Arada bir sorun yoksa niye problem ediyorsunuz ki? Sonuçta anne baba da yüz yıl yaşamıyor. Hayattayken eşiniz de zaman geçirsin ailesiyle. Ne var bunda?

D Dondurmalipasta Bu ziyaretleri periyoda sokamazsiniz ki.. Ya da ben sokamıyorum bilemedim.. Eşimin ailesiyle aynı şehirde kendi ailemle farklı şehirdeyiz.. Kendi ailemle senede 2 veya 3, eşimin ailesiyle bazen ayda bir, bazen 2 haftada bir, bazen de 2 ayda bir görüşebiliyoruz. Sonuçta çalışan insanlarız bizim de hayatımız, işlerimiz, arkadaşlarımız oluyor. Herkesin anlayışlı olması gerekiyor birbirine bence..

Sizdeki durumun tam tersi bizde

Benim ailem 35 km uzakta

Eşimin ailesi 250 km uzakta

Benim aileme gitmeyi eşim cok ister
Ona kalsa hergun gidebiliriz
Ama ben evimde olmayı daha cok severim
Ama 15 günü gecmez ugrarız en gec
Eşimin Ailesine senede bir gün gider bir gece kalırız

Benimki yan apartmanda oturuyor ayda 1 belki isim duserse gidiyorum oda isi duserse geliyor canim isterse giderim istemezse gitmem oyle bi mecburiyet icinde olsam hic gitmem niye ikinizinkinede gitmek zorundasiniz isteyince gitseniz olmuyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…