• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşmek istemediğim komşu

İki bebeğim var yoksa taşınırdım pişman oldum buraya geldiğime, taşınmak gözümde büyüyor, kiradayım bu 3.evim. Onlar ev taksidine girmişti, sanırım bi seneye kalmaz giderler ben şimdilik sabrediyorum burda sadece o değil evde de sevmediğim şeyler var ama iki bebekle çok zor

Ne yazdın? Ne cevap verdi?

Bence mesaj atıp açıklama yapmak bile gereksiz. Eşleriniz dışarıda görüşsun.
Beni ilgilendiren biri değil, değeri yok benim için ama devamlı ısrar ediyor görüşmek için. Camdan sesleniyor, mandal bile atıyor 😄eşine eşimi aratıyor. Beni de hiç sevmiyor bence biliyorum hem tavırlarından belli hem de ben de severdim o sevseydi. Niye görüşmek için bu ısrar anlamadım. Söylemek zorundaydım artık başka türlü anlamak istemiyor benim onla vakit geçirmeye isteğimin olmadığını

Şimdi yemek yapıyorum eşim gelmek üzere o nedenle fazla yazamıcam hanımlar ben ona görüşmek istemediğimi gidip gelmek istemediğimi yazdım eşlerimiz görüşsün biz görüşmek zorunda değiliz dedim, en son böyle böyle demiştin (eşim eşinle arkadaş diye görüşüyorum dediğini filan yazdım) gerek yok arkadaş olmak zorunda değiliz onlar arkadaş diye, bizim kafa yapımız çok farklı dedim, o da selam bile verme tamam mı sakın tamam mı sakın böyle tekrar tekrar yazmış 😄ben de hiç önemli değil vermesek te olur yazdım

Şimdi yemek yapıyorum eşim gelmek üzere o nedenle fazla yazamıcam hanımlar ben ona görüşmek istemediğimi gidip gelmek istemediğimi yazdım eşlerimiz görüşsün biz görüşmek zorunda değiliz dedim, en son böyle böyle demiştin (eşim eşinle arkadaş diye görüşüyorum dediğini filan yazdım) gerek yok arkadaş olmak zorunda değiliz onlar arkadaş diye, bizim kafa yapımız çok farklı dedim, o da selam bile verme tamam mı sakın tamam mı sakın böyle tekrar tekrar yazmış 😄ben de hiç önemli değil vermesek te olur yazdım
Çok iyi yazmışsınız 😄

HahahahHHHahH eline saglık ♥️

Merhaba hanımlar şimdi bahsedeceğim kişi hakkında aylar önce konu açmıştım herkes görüşmeyi kes demişti.Kk kadınları haklı çıktı, görüşülecek biri değilmiş hakkaten. Ben normalde de hiç o yazmadan yazmazdım zaten, bi gün kendisi bana ulaşamayınca gelip kapıyı çaldı, bize gel dedi ısrarla. Bizim hemen yan binada oturuyor ön ve arka tarafta yan yana canlarımız. Açık olsa seslerimiz birbirine gidiyor, bir şey silkelerken denk geliyoruz. Bu arkadaşın garip garip huyları var ve güvenimi çok kırdı. Hiç bir zaman da ısınamamıştım. Aşırı derecede ısrarcı, emrivaki yapan biri. Durup dururken mesaj atar, şu gün sizdeyiz der. Önceden bi kez kabul ettim, hazırlık yaptım. Baktım sadece eşi gelmiş, eşime demiş ki annesine gitti. Annesi de burda yakında yani her zaman gidiyor.bana hiç haber vermedi gelemeyeceğim kusura bakma diye. Taşındığım zaman bile sana kahvaltıya gelelim filan diyordu daha evimi yerleştirmemiştim bile. Ya da çağırınca müsait olmadığımda trip atıyor, çok aşırı ısrar ediyordu ama gidince çocuğunu alıp uyutma giydirme bahanesiyle uzun süre beni kayınvalidesiyle bırakıyor, yanımda olunca da hiç doğru düzgün sohbet etmiyorduk. Garip bir insan çözemedim, umrumda da değil. Eşlerimiz birbirini çok seviyor. Bana göre onlar görüşüyor diye bizim görüşmemiz de şart değil. En son bi kaç ay önce sendeyiz diye mesaj attı, kabul etmedim. Sonra sesli mesaj göndermiş ben kimseyle arkadaşlık yapmaya meraklı değilim eşim eşini çok seviyor ona saygı duyduğum için senle arkadaşlık yapıyorum filan demiş mesajında. Ben orda ona arkadaşlık yapmayalım o zaman diye bi kaç bişey yazdım numarasını sildim. Bi kaç ay görüşmedik çok rahat ettim hiç kayıp değildi benim için. Üstelik bu şehirde kimsem yok 2 yıldır buraya geldim, hem de hemen yanımda oturuyor ama hiç istemiyorum onla arkadaşlık etmeyi. En son görüşmemizde bana yanlış anlama, yaşına göre giyinmiyorsun, eşini çok beğeniyorum çok güzel giyiniyor dedi. Ben onun eşinin hiç bir kıyafetine dikkat etmedim ama o rengine kadar söyledi, sözde kendi eşine almak istiyormuş. Bilmiyorum bunlar normal mi ama midemi bulandırdı, hiç bir arkadaşımdan duymadığım şeyler hoş değil. Şimdi bu arkadaş dün de gelmek için eşiyle eşime haber yollamış kabul etmedim. Bugün camdan seslendi yarın gelelim diye ben de çocuğu sallıyorum ben sana yazcam dedim. Numarası arama kaydında var. Mesaj atıp gelip gitmek istemiyorum, kafa yapımız farklı filan dicem de size de sormak istedim ben ona görüşmek istemediğimi çok ta kırmadan nasıl anlatmalıyım sizce?

“Sendeyiz” demesi çok sinir bozucu, çok görüşmek istiyorsa kendi evine davet etsin. Sizde misafirlikte soğuk durur erkenden kalkarsınız. Size geldiğinde tam tersi gidecek diye bekleyeceksiniz, misafirdir diye hürmet edip ağarlayacaksınız, ölme eşeğim ölme... Yazarken sinirlendim :D

Selam bile verme tamam mı sakın tamam mı sakın diye böyle iki kez yazmıştı ben de tamam önemli değil vermesek te olur yazdım, sonra yazmış çok iğrenç çirkin bi insansın eşini hak etmiyorsun onun gibi birini. Ben çok sinirlendim yemek yapıyordum yarım kaldı dedim neyimi gördün senle görüşmek istemedim diye mi iğrenç oldum seni kırmak istemedim ama hata yapmışım asıl iğrenç sensin bir sürü ayıbın var yüzüne vurmadım kırmamak için dedim, eşimle ilgili önceden de dediklerini söyledim, başkası olsa çok yanlış anlardı ben kırmadım ama ayıp denen bişey var dedim, ne senin ne başkasının eşi beni ilgilendirmez sen daha önce dedin eşini beğeniyorum şunu şunu giymişti diye kaç kere giydiklerini söyledin sana ne benim eşimden, hak ediyorum etmiyorum seni ilgilendirmez Allah bilir orasını dedim, zoruna gitmiş ki böyle döktürdün yazdı ben hakkaten daha baya şeyler yazmıştım, ona dedim senin ayıplarını anlatmaya yetmez uzatmıcam ama senle yaptığım arkadaşlıktan hiç hayır görmedim, öyle biriysem neden bu zamana kadar bu kadar ısrarla görüşmek istedin, beni engelledi sinirimi alamadım aradım bağırdık birbirimize çok çirkin boyutlara geldi olay keşke baştan hareketlerimden anlayıp ısrar etmeseydi görüşme konusunda

Selam bile verme tamam mı sakın tamam mı sakın diye böyle iki kez yazmıştı ben de tamam önemli değil vermesek te olur yazdım, sonra yazmış çok iğrenç çirkin bi insansın eşini hak etmiyorsun onun gibi birini. Ben çok sinirlendim yemek yapıyordum yarım kaldı dedim neyimi gördün senle görüşmek istemedim diye mi iğrenç oldum seni kırmak istemedim ama hata yapmışım asıl iğrenç sensin bir sürü ayıbın var yüzüne vurmadım kırmamak için dedim, eşimle ilgili önceden de dediklerini söyledim, başkası olsa çok yanlış anlardı ben kırmadım ama ayıp denen bişey var dedim, ne senin ne başkasının eşi beni ilgilendirmez sen daha önce dedin eşini beğeniyorum şunu şunu giymişti diye kaç kere giydiklerini söyledin sana ne benim eşimden, hak ediyorum etmiyorum seni ilgilendirmez Allah bilir orasını dedim, zoruna gitmiş ki böyle döktürdün yazdı ben hakkaten daha baya şeyler yazmıştım, ona dedim senin ayıplarını anlatmaya yetmez uzatmıcam ama senle yaptığım arkadaşlıktan hiç hayır görmedim, öyle biriysem neden bu zamana kadar bu kadar ısrarla görüşmek istedin, beni engelledi sinirimi alamadım aradım bağırdık birbirimize çok çirkin boyutlara geldi olay keşke baştan hareketlerimden anlayıp ısrar etmeseydi görüşme konusunda
Uf ne kadar cıg ve cırkın bır ınsan Allah kimsenin karsısına çıkarmasın boylesini.
Kocanı haketmıyorsun cumlesını yanına bırakmazdım sanırım.
Kurtuldun bence boyle bır pislikten

E esin ne dedi

Back
X