Görüşmek istemediğim komşu

Uf ne kadar cıg ve cırkın bır ınsan Allah kimsenin karsısına çıkarmasın boylesini.
Kocanı haketmıyorsun cumlesını yanına bırakmazdım sanırım.
Kurtuldun bence boyle bır pislikten
Ne derdiniz? Ben ona çok sinirlendim. Eşime de anlattım gelince aslında söylemesem iyiydi de çünkü ilerde eşimle kavga etsek yüzüme vursa çok sinirlenirim. Aradım ilk önce açmadı sonra sms yolladım wp dan engellemişti, dedim sadece bir şey sorcam aç yoksa oraya gelip sorcam, açınca da eşim seni neden bu kadar ilgilendiriyor daha önce de hep ondan bahsettin sana ne nasıl biri olduğundan, benim hak edip etmediğimden konuyla ne alaka yani senle görüşmek istemiyorum diye sırf. Çok canım sıkıldı var ya moralimi düzeltmek için sevdiğim bi arkadaşımı aradım onun sesini duymak bile geçirmedi sıkıntımı

Ne derdiniz? Ben ona çok sinirlendim. Eşime de anlattım gelince aslında söylemesem iyiydi de çünkü ilerde eşimle kavga etsek yüzüme vursa çok sinirlenirim. Aradım ilk önce açmadı sonra sms yolladım wp dan engellemişti, dedim sadece bir şey sorcam aç yoksa oraya gelip sorcam, açınca da eşim seni neden bu kadar ilgilendiriyor daha önce de hep ondan bahsettin sana ne nasıl biri olduğundan, benim hak edip etmediğimden konuyla ne alaka yani senle görüşmek istemiyorum diye sırf. Çok canım sıkıldı var ya moralimi düzeltmek için sevdiğim bi arkadaşımı aradım onun sesini duymak bile geçirmedi sıkıntımı
Gecirmez canim en az 3 kisiye anlatmalisin

Esınız neyi yuzunuze vuracak bu konuda anlamadım?

Eşim uzatmayın dedi, benim yerimde olsa sevmese de tamamen iletişimi kesmezmiş az da olsa görüşürmüş idare edermiş. Hakkaten eşimin hiç hayatından sildiği biri yok, sevmedikleriyle bile arası kötü değildir ben öyle değilim biriyle vakit geçirmeyi sevmiyorsam, güvenim bittiyse iletişimi tamamen koparıyorum, bunu yaparken de bi yerde hata yapıyorum ama nerde bilmiyorum

Esınız neyi yuzunuze vuracak bu konuda anlamadım?
Beni hak etmiyorsun kadın da söylemişti gibi bir şey derse çok kötü olur, hiç daha böyle buna benzer bişey demedi de acaba sinir anında der mi diyorum o yüzden anlamasa mıydım dedim

Eşim uzatmayın dedi, benim yerimde olsa sevmese de tamamen iletişimi kesmezmiş az da olsa görüşürmüş idare edermiş. Hakkaten eşimin hiç hayatından sildiği biri yok, sevmedikleriyle bile arası kötü değildir ben öyle değilim biriyle vakit geçirmeyi sevmiyorsam, güvenim bittiyse iletişimi tamamen koparıyorum, bunu yaparken de bi yerde hata yapıyorum ama nerde bilmiyorum
Esine bir arkadası karını haketmıyorsun desın once sonra konusursunuz bence.
Resmen hakarete ugramıssın, oyle uzaktan ben olsam kesmezdim demekle olmuyor.
Sen yerden goge kadar haklısın

Beni hak etmiyorsun kadın da söylemişti gibi bir şey derse çok kötü olur, hiç daha böyle buna benzer bişey demedi de acaba sinir anında der mi diyorum o yüzden anlamasa mıydım dedim
Haketmıyorsam adliye orda gıt bosa, sakın bu cumleni yutma dıyıp, geri bastırırsınız sızde.. o kadar kolay degıl elin deli kadının cumlesını karısına kurmak.

Esine bir arkadası karını haketmıyorsun desın once sonra konusurdunuz bence.
Resmen hakarete ugramıssın, oyle uzaktan ben olsam kesmezdim demekle olmuyor.
Sen yerden goge kadar haklısın
Çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız şimdi duyguların verdiği yoğunlukla sağlıklı düşünemiyorum sizin yazdıklarınız netleştirdi düşüncelerimi

Çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız şimdi duyguların verdiği yoğunlukla sağlıklı düşünemiyorum sizin yazdıklarınız netleştirdi düşüncelerimi
Empati sart canım arkadasım.
Oyle karsıdan ben olsam yapmazdım diyen aynısını yasayacak once.
Yoksa bos konusmaya girer o.
Bır adam gelsin kocana karını Haketmıyorsun desın ozaman gorelım, küsüyor mu küsmüyor mü? Adamı dover be.

Selam bile verme tamam mı sakın tamam mı sakın diye böyle iki kez yazmıştı ben de tamam önemli değil vermesek te olur yazdım, sonra yazmış çok iğrenç çirkin bi insansın eşini hak etmiyorsun onun gibi birini. Ben çok sinirlendim yemek yapıyordum yarım kaldı dedim neyimi gördün senle görüşmek istemedim diye mi iğrenç oldum seni kırmak istemedim ama hata yapmışım asıl iğrenç sensin bir sürü ayıbın var yüzüne vurmadım kırmamak için dedim, eşimle ilgili önceden de dediklerini söyledim, başkası olsa çok yanlış anlardı ben kırmadım ama ayıp denen bişey var dedim, ne senin ne başkasının eşi beni ilgilendirmez sen daha önce dedin eşini beğeniyorum şunu şunu giymişti diye kaç kere giydiklerini söyledin sana ne benim eşimden, hak ediyorum etmiyorum seni ilgilendirmez Allah bilir orasını dedim, zoruna gitmiş ki böyle döktürdün yazdı ben hakkaten daha baya şeyler yazmıştım, ona dedim senin ayıplarını anlatmaya yetmez uzatmıcam ama senle yaptığım arkadaşlıktan hiç hayır görmedim, öyle biriysem neden bu zamana kadar bu kadar ısrarla görüşmek istedin, beni engelledi sinirimi alamadım aradım bağırdık birbirimize çok çirkin boyutlara geldi olay keşke baştan hareketlerimden anlayıp ısrar etmeseydi görüşme konusunda
size tam diyecektim ki " kadının kocanızda gözü var" zaten belli etmiş size.

Empati sart canım arkadasım.
Oyle karsıdan ben olsam yapmazdım diyen aynısını yasayacak once.
Yoksa bos konusmaya girer o.
Bır adam gelsin kocana karını Haketmıyorsun desın ozaman gorelım, küsüyor mu küsmüyor mü? Adamı dover be.
Bir konuda fikrinizi merak ediyorum siz olsanız eşini hak etmiyorsun diyen birine ne cevap verirdiniz

Ay bu olaydan sonra kendi olayimi anlatmazsam catlarim burda esimin is arkadasi ile ayni sokakta oturuyoruz
Su anda 6 yaşında olan kizi 3 yasinda iken bize geldiklerinde dis maacununu alip cudelemin altinda yiyip birazda bulastirmisti
4.5 yasinda geldiklerinde kizimin mobilya besiginin korkuluklarini koparmisti gerci su an aklima geldi kadin ve iki kizi girmisti kucuk olan da 8 9 aylikti acaba kadin mi cekti cunku hepsi olmustu az bi cekememezlik var gibi
Neyse gecen hafta geldiklerinde ise kucukkizi ile kizimin arasinda 40 gun var onlarin oyununu kiskanip kizima kizip durdu buyuk kiz
iki defa aglatti 3.de ise koseye sıkıştırmış ustune minder yaastik ne varsa atmis bu arada mutfakta yemek hazirliyorum
kadinda yanimda sunlara bak diyorum birsey yapmaz deyip duruyor aglayinca bi gittim kizimi oldurmeye niyetlenmis kucucuk kiz deyip gecmeyin
Kadina dedim senin kizin dovsun diye dogurmadim ben falan filan baya saydim namis etmedi
Sonra yemek yiyoruz kadin hala gitmiyor neyse
Kiza sen buraya hnur ile oynamaya gelmedinmi niye boyle yapiyorsun diyorum kiz ne dese begenirsiniz ben onu dovmeye geliyorum dedi
Neyse yuruyuse gidicem diyorum kadin hala evde esimde burda annem seni caya cagriyor diyorum esim sen git ben oyle giderim diyor kapinin arkasindan kas goz yaptim gonderdim kadinda anca kalkti
Gecenler de esim kizin yaptiklarindan bahsetmisti inanmamistim kucuk bir kiz niye kinci olsun dedim ama kiskanc bunu anladim
Gecen ki olayi anlatayim annem ile bahcemiz bir balkona 3 basamak merdiven yaptirmisti anneannem icin
Oraya benim kizi goturup diyormus ki sen orda kal gelme dermis aksam vakti oda
Bir daha kizini getireceksen gelme dedim saka ile karisik sukur ne arıyor ne soruyor artik

Bir konuda fikrinizi merak ediyorum siz olsanız eşini hak etmiyorsun diyen birine ne cevap verirdiniz
Bu çig kadın ciddiye alınacak bırı degıl, buyuk ihtimalle de deli. Bu cumleyı sevdıgım saydığım bırı kursa tartısma anında cok farklı da davranırdım.
Ama bu deliye ne desen bos olurdu.
Bence sen yapman gerekeni yapmissın.
Ufacık bir hatan yok yanlışın abartın yok.
İcin rahat olsun.

Ay bu olaydan sonra kendi olayimi anlatmazsam catlarim burda esimin is arkadasi ile ayni sokakta oturuyoruz
Su anda 6 yaşında olan kizi 3 yasinda iken bize geldiklerinde dis maacununu alip cudelemin altinda yiyip birazda bulastirmisti
4.5 yasinda geldiklerinde kizimin mobilya besiginin korkuluklarini koparmisti gerci su an aklima geldi kadin ve iki kizi girmisti kucuk olan da 8 9 aylikti acaba kadin mi cekti cunku hepsi olmustu az bi cekememezlik var gibi
Neyse gecen hafta geldiklerinde ise kucukkizi ile kizimin arasinda 40 gun var onlarin oyununu kiskanip kizima kizip durdu buyuk kiz
iki defa aglatti 3.de ise koseye sıkıştırmış ustune minder yaastik ne varsa atmis bu arada mutfakta yemek hazirliyorum
kadinda yanimda sunlara bak diyorum birsey yapmaz deyip duruyor aglayinca bi gittim kizimi oldurmeye niyetlenmis kucucuk kiz deyip gecmeyin
Kadina dedim senin kizin dovsun diye dogurmadim ben falan filan baya saydim namis etmedi
Sonra yemek yiyoruz kadin hala gitmiyor neyse
Kiza sen buraya hnur ile oynamaya gelmedinmi niye boyle yapiyorsun diyorum kiz ne dese begenirsiniz ben onu dovmeye geliyorum dedi
Neyse yuruyuse gidicem diyorum kadin hala evde esimde burda annem seni caya cagriyor diyorum esim sen git ben oyle giderim diyor kapinin arkasindan kas goz yaptim gonderdim kadinda anca kalkti
Gecenler de esim kizin yaptiklarindan bahsetmisti inanmamistim kucuk bir kiz niye kinci olsun dedim ama kiskanc bunu anladim
Gecen ki olayi anlatayim annem ile bahcemiz bir balkona 3 basamak merdiven yaptirmisti anneannem icin
Oraya benim kizi goturup diyormus ki sen orda kal gelme dermis aksam vakti oda
Bir daha kizini getireceksen gelme dedim saka ile karisik sukur ne arıyor ne soruyor artik
Neden sakayla karısık dedın, cocuklar anlasamıyor biraz buyusunler oyle bir araya gelelim bu sekilde ben hıc huzurlu oturamıyorum deseydiniz.
Ayrıca yemek vakti sizde ne isi var, yemege davetli degıl anladıgım kadarıyla.
Ve gezmeye gideceksiniz ısrarla gitmiyor falan.
Boyle ınsanlarla asla gorusmem.
Kımsenın ozelıne saygısı yok bu tiplerin, bunlardan gelecek arkadaslık balkon tavanından gelsın daha ıyı

Bak benim dayikizinin da tuhaf bir eltisi vardi ayni anlattigin kadin gibi bende dedimki silahini ona karsi kullan yani ona sana nasil davraniyorsa oyle davran eger gorusurseniz sadece esi ile ilgili oyle seyler deme
Bakacak sen tuhaflastin hemen uzaklasir zaten 😈😈😈😈

Bu çig kadın ciddiye alınacak bırı degıl, buyuk ihtimalle de deli. Bu cumleyı sevdıgım saydığım bırı kursa tartısma anında cok farklı da davranırdım.
Ama bu deliye ne desen bos olurdu.
Bence sen yapman gerekeni yapmissın.
Ufacık bir hatan yok yanlışın abartın yok.
İcin rahat olsun.
Aşırı şekilde sinirlerim bozuldu. Yarın loğusalığım bitiyor. İstemediğim bi gebelik geçirdim. Daha bugün kendi kendime demiştim bundan sonra pozitif düşünmeye, iyi hissetmeye,sinirlenmemeye çalışcam. Kendi mutluluğum ve etrafımdaki herkes için iyi şeyler düşündüm bu loğusalık biterken. Ama saçma sapan bi insan alt üst etti sinirlerimi

Bak benim dayikizinin da tuhaf bir eltisi vardi ayni anlattigin kadin gibi bende dedimki silahini ona karsi kullan yani ona sana nasil davraniyorsa oyle davran eger gorusurseniz sadece esi ile ilgili oyle seyler deme
Bakacak sen tuhaflastin hemen uzaklasir zaten 😈😈😈😈
Ben ipleri koparmak istiyordum. Yani ona karşı iyi kötü bi davranışta bulunacak kadar görüşme düşüncesi yoktu kafamda. Ama çirkin bi şekilde kopardı kendisi

Aşırı şekilde sinirlerim bozuldu. Yarın loğusalığım bitiyor. İstemediğim bi gebelik geçirdim. Daha bugün kendi kendime demiştim bundan sonra pozitif düşünmeye, iyi hissetmeye,sinirlenmemeye çalışcam. Kendi mutluluğum ve etrafımdaki herkes için iyi şeyler düşündüm bu loğusalık biterken. Ama saçma sapan bi insan alt üst etti sinirlerimi
Anlıyorum seni gercekten sinir bozucu bi durum, bırıne senınle gorusmek istemiyorum dedıgınde tamam demesi lazım.
Gereksiz uzamıs.
Hıc sinir yapma sutun de kesilmesin
Kurtuldun sonuc olarak ona bak?
Su saatten sonra ne olursa olsun asla affetme ama olur mu

Back
X