Selam bile verme tamam mı sakın tamam mı sakın diye böyle iki kez yazmıştı ben de tamam önemli değil vermesek te olur yazdım, sonra yazmış çok iğrenç çirkin bi insansın eşini hak etmiyorsun onun gibi birini. Ben çok sinirlendim yemek yapıyordum yarım kaldı dedim neyimi gördün senle görüşmek istemedim diye mi iğrenç oldum seni kırmak istemedim ama hata yapmışım asıl iğrenç sensin bir sürü ayıbın var yüzüne vurmadım kırmamak için dedim, eşimle ilgili önceden de dediklerini söyledim, başkası olsa çok yanlış anlardı ben kırmadım ama ayıp denen bişey var dedim, ne senin ne başkasının eşi beni ilgilendirmez sen daha önce dedin eşini beğeniyorum şunu şunu giymişti diye kaç kere giydiklerini söyledin sana ne benim eşimden, hak ediyorum etmiyorum seni ilgilendirmez Allah bilir orasını dedim, zoruna gitmiş ki böyle döktürdün yazdı ben hakkaten daha baya şeyler yazmıştım, ona dedim senin ayıplarını anlatmaya yetmez uzatmıcam ama senle yaptığım arkadaşlıktan hiç hayır görmedim, öyle biriysem neden bu zamana kadar bu kadar ısrarla görüşmek istedin, beni engelledi sinirimi alamadım aradım bağırdık birbirimize çok çirkin boyutlara geldi olay keşke baştan hareketlerimden anlayıp ısrar etmeseydi görüşme konusunda