• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşmek istemediğim komşu

Eşim uzatmayın dedi, benim yerimde olsa sevmese de tamamen iletişimi kesmezmiş az da olsa görüşürmüş idare edermiş. Hakkaten eşimin hiç hayatından sildiği biri yok, sevmedikleriyle bile arası kötü değildir ben öyle değilim biriyle vakit geçirmeyi sevmiyorsam, güvenim bittiyse iletişimi tamamen koparıyorum, bunu yaparken de bi yerde hata yapıyorum ama nerde bilmiyorum
Ona davranislarini degistir
Neden sakayla karısık dedın, cocuklar anlasamıyor biraz buyusunler oyle bir araya gelelim bu sekilde ben hıc huzurlu oturamıyorum deseydiniz.
Ayrıca yemek vakti sizde ne isi var, yemege davetli degıl anladıgım kadarıyla.
Ve gezmeye gideceksiniz ısrarla gitmiyor falan.
Boyle ınsanlarla asla gorusmem.
Kımsenın ozelıne saygısı yok bu tiplerin, bunlardan gelecek arkadaslık balkon tavanından gelsın daha ıyı
Evet sadece yarim saatligine gelmisti guya 6 yasindaki kiz bir de yapma ciceklerimi yoldu gelir gelmez bende tezgaha firlattim sinirle ay buna bile kalkip gitmedi sonrakilerde cabasi
Zaten kizima yaptigi ben 20 gun kizim icin bekledim sabri ogrendim kadin kaygisiz 3 kisiye anlatinca sinirim gecmisti

Anlıyorum seni gercekten sinir bozucu bi durum, bırıne senınle gorusmek istemiyorum dedıgınde tamam demesi lazım.
Gereksiz uzamıs.
Hıc sinir yapma sutun de kesilmesin
Kurtuldun sonuc olarak ona bak?
Su saatten sonra ne olursa olsun asla affetme ama olur mu
Yok ne affı bana neler dedi, normalde düşmanlık etmem ama karşıma çıksa saçını başını yolacak duruma getirdi beni. Zaten bir kaç aydır hiç görüşmedik kafam ne kadar rahattı hiç bir şekilde de istemiyordum konuşup buluşmayı bundan sonra kendine düşman kazandı. Sinirim malesef kolay geçmez yarın da böyle devam eder heralde, ben kolay kurtulamıyorum böyle şeylerin etkisinden

Yok ne affı bana neler dedi, normalde düşmanlık etmem ama karşıma çıksa saçını başını yolacak duruma getirdi beni. Zaten bir kaç aydır hiç görüşmedik kafam ne kadar rahattı hiç bir şekilde de istemiyordum konuşup buluşmayı bundan sonra kendine düşman kazandı. Sinirim malesef kolay geçmez yarın da böyle devam eder heralde, ben kolay kurtulamıyorum böyle şeylerin etkisinden
Boyle hissetmen normal cunku, haksızlığa ugramıssın haketmedıgın sozler duymussun.. Ve soyleyen deli.
İnsan sindiremez.
Bırıyle gorusmek istememek kısının en dogal hakkı, karsı tarafa de sebepleri dinleyip peki demek duser.
Sapik eski sevgili gibi ayrılmak ıstedıgını duyunca kiza hakaret eden zavallıya donusmenin alemi yok.
Ustelık kocaman kadın. Kendını dusurdugu durumda ıgrenc.
Sen gorusmek ıstemedigini soyledıgınde peki arkadasım dese belki biraz ıcın sızlardı ama suan yerden goge haklısın gorusmek ıstememekte.

Ben olsam eşini hak etmiyorsun diyen kadının kocasına gider karın kocamı haketmedigi mi onu çok beğendiğini ve iyi giydiğini söylüyor ben çok sinirlendim sizce karinizin niyeti neymiş bir sorar misiniz derdim ve olacaklardan gram uzulmezdim
Kocası boşayabilir ya yine de ben sebep olmak istemem. İstanbulda mısınız bilmiyorum burda çok var hani sakalını uzatıyor, cübbe giyiyorlar. Eşi öyle giyiniyor, bence normal bi erkek ne kadar kızarsa eşi çok daha hassastır heralde, gözü döner adamın. Bi kaç kez boşanma konusundan bahsetmiş eşime başka konularda. Bunda da çok kötü olur ya, hiç bişey olmasa bile o adamı o şekilde üzmek istemem, eşimin anlattığına göre iyi kalpli biri

çok iğrenç çirkin bi insansın eşini hak etmiyorsun onun gibi birini.
Yuh ya resmen eşinizde gözü var. Sizinle ısrar kıyamet görüşmek istemesinin sebebi de eşinizle iletişim kurabilmek, onunla görüşüp konuşabilmekti. İnşaallah bir daha musallat olmaz evlerden ırak.

Kocası boşayabilir ya yine de ben sebep olmak istemem. İstanbulda mısınız bilmiyorum burda çok var hani sakalını uzatıyor, cübbe giyiyorlar. Eşi öyle giyiniyor, bence normal bi erkek ne kadar kızarsa eşi çok daha hassastır heralde, gözü döner adamın. Bi kaç kez boşanma konusundan bahsetmiş eşime başka konularda. Bunda da çok kötü olur ya, hiç bişey olmasa bile o adamı o şekilde üzmek istemem, eşimin anlattığına göre iyi kalpli biri
İyi kalpliyse kurtar adamı bilmiyorum benimle bu şekilde konuşan kadını cidden yedi düvele rezil ederim ben..hiç olmasa tehdit et eşimi bu kadar beğendiğini eşin biliyor mu de mesajı alır o

Son gelişmeleri okudum bence artık politik ol eşinle arani çok iyi tut o kadının teli esinin Telefonunda varmı kontrol et kocası ile arasını söğüt yavaşdan bu kadın bana çok tehlikeli geldi ve sinsi geldi kocanla tartışma güler yüzlü ol onu sürekli kendinle meşgul et sen ve çocukların için aile içi aktive bul eşin o adamla konuştuğu sürece bu kadın farklı şekillerde uğraşir sizinle..

İyi kalpliyse kurtar adamı bilmiyorum benimle bu şekilde konuşan kadını cidden yedi düvele rezil ederim ben..hiç olmasa tehdit et eşimi bu kadar beğendiğini eşin biliyor mu de mesajı alır o

Ters tepip kocasına da zarar verebilir ama... bence burda bıraksın ,bu saatten sonra ikiside birbiriyle muhattap olmaz zaten hatta kocaların da arası açılır daha güzel olur

Ben direkt emrivakiden ve isrardan hoslanmam sürprizleri sevmem, habersiz misafir kabul edemem kusura bakma derdim israr ederse yine ısrardan da hoşlanmam dikkat edersen sevinirim etmezsen de muhatap almam derdim net!
Onun kırılıp üzülmesi neden bu kadar önemli?
Evet insanlara dan dun konuşup da kalp kirmayalim ama kibarliktsn anlamayana da net olmak gerek :)

Ters tepip kocasına da zarar verebilir ama... bence burda bıraksın ,bu saatten sonra ikiside birbiriyle muhattap olmaz zaten hatta kocaların da arası açılır daha güzel olur
Eşiyle eşimin görüşmesinin zarar görmesini istemem, eşinin bi hatası olmadı, ikisi kafa dengi, birbirlerini seviyorlar benim yüzümden araları bozulsun istemem. Ama bu kaçıncı eşimin çevresinden tanıdığım saçma sapan insan yani benim görüşmek istememem doğal bir şey değil mi?

Ben direkt emrivakiden ve isrardan hoslanmam sürprizleri sevmem, habersiz misafir kabul edemem kusura bakma derdim israr ederse yine ısrardan da hoşlanmam dikkat edersen sevinirim etmezsen de muhatap almam derdim net!
Onun kırılıp üzülmesi neden bu kadar önemli?
Evet insanlara dan dun konuşup da kalp kirmayalim ama kibarliktsn anlamayana da net olmak gerek :)
Evet kibar olmaya çalıştım gördüm günümü. Gerçekten hak etmeyene insanlık yapılması gerekmezmiş bi kez daha anladım

Eşiyle eşimin görüşmesinin zarar görmesini istemem, eşinin bi hatası olmadı, ikisi kafa dengi, birbirlerini seviyorlar benim yüzümden araları bozulsun istemem. Ama bu kaçıncı eşimin çevresinden tanıdığım saçma sapan insan yani benim görüşmek istememem doğal bir şey değil mi?

Siz istemezsiniz ama kadın anormal,eşini doldurabilir başının etini yer belki... o yüzden araları açılır dedim...koca ne yapsın dört duvar arasında kadınla kalacak aman huzurum kaçmasın diye eşinizden uzaklaşabilir

Siz istemezsiniz ama kadın anormal,eşini doldurabilir başının etini yer belki... o yüzden araları açılır dedim...koca ne yapsın dört duvar arasında kadınla kalacak aman huzurum kaçmasın diye eşinizden uzaklaşabilir
Haklısınız.. Konuşmadığımız dönem bi gün eşimin bi kaç arkadaşı bize gelecekti, sadece erkekler, oraya gitme demiş eşine. Eşi de arayıp gelemediğini söylemişti. Belki de hiç görüşme diyebilir. Dediğim gibi ben karışmam ama geri kalanı onların bileceği iş artık yani eşimle arkadaşının arasında olacak olanlara benim yapabilecek bir şeyim yok

Haketmıyorsam adliye orda gıt bosa, sakın bu cumleni yutma dıyıp, geri bastırırsınız sızde.. o kadar kolay degıl elin deli kadının cumlesını karısına kurmak.
Yangı bu hatunu hatırladım. Korona zamanı hamileydi. Eli sürekli annesine gidip geliyor ayak işlerini yapıyordu. Konu sahibini asla dinlemiyordu. Yani konu sahibi eşiniz zaten hiçbir zaman sizin yanınızda olmadı. Bunu bildiğiniz için de eşinize anlatmak istemediniz konuyu

Yangı bu hatunu hatırladım. Korona zamanı hamileydi. Eli sürekli annesine gidip geliyor ayak işlerini yapıyordu. Konu sahibini asla dinlemiyordu. Yani konu sahibi eşiniz zaten hiçbir zaman sizin yanınızda olmadı. Bunu bildiğiniz için de eşinize anlatmak istemediniz konuyu
Uzucu ya, halbuki kadın efendi naif kibar.
Keske boyle adamlara denk gelmeyip kıymetlerının bilindiği bir hayat yasasalar.
Lohusaymıs sımdı, uzmek istemem bu yuzden

Görüşmek istemediğimi yazdıktan sonra ki mesajlara cevap vermez, sonrasında da aramazdım sanırım. Onun içi içini yesin, ben tavrımı koydum zaten diye düşünürdüm. Komşunuzun seviyesizliğine cevap verip, çirkin bir tartışmanın içine girmiş oldunuz böylece, sinirleriniz bozuldu boş yere.

Eşinize de “çok seviyesiz bir kadın, nerde ne konuştuğunu bilmiyor. Durum daha kötüye girmeden sınır koydum“ der kapatırdınız konuyu.

Uzucu ya, halbuki kadın efendi naif kibar.
Keske boyle adamlara denk gelmeyip kıymetlerının bilindiği bir hayat yasasalar.
Lohusaymıs sımdı, uzmek istemem bu yuzden
O zaman da konu sahibine çok üzülmüştüm adam eğitilemez bir odun malesef🤷

Merhaba hanımlar şimdi bahsedeceğim kişi hakkında aylar önce konu açmıştım herkes görüşmeyi kes demişti.Kk kadınları haklı çıktı, görüşülecek biri değilmiş hakkaten. Ben normalde de hiç o yazmadan yazmazdım zaten, bi gün kendisi bana ulaşamayınca gelip kapıyı çaldı, bize gel dedi ısrarla. Bizim hemen yan binada oturuyor ön ve arka tarafta yan yana canlarımız. Açık olsa seslerimiz birbirine gidiyor, bir şey silkelerken denk geliyoruz. Bu arkadaşın garip garip huyları var ve güvenimi çok kırdı. Hiç bir zaman da ısınamamıştım. Aşırı derecede ısrarcı, emrivaki yapan biri. Durup dururken mesaj atar, şu gün sizdeyiz der. Önceden bi kez kabul ettim, hazırlık yaptım. Baktım sadece eşi gelmiş, eşime demiş ki annesine gitti. Annesi de burda yakında yani her zaman gidiyor.bana hiç haber vermedi gelemeyeceğim kusura bakma diye. Taşındığım zaman bile sana kahvaltıya gelelim filan diyordu daha evimi yerleştirmemiştim bile. Ya da çağırınca müsait olmadığımda trip atıyor, çok aşırı ısrar ediyordu ama gidince çocuğunu alıp uyutma giydirme bahanesiyle uzun süre beni kayınvalidesiyle bırakıyor, yanımda olunca da hiç doğru düzgün sohbet etmiyorduk. Garip bir insan çözemedim, umrumda da değil. Eşlerimiz birbirini çok seviyor. Bana göre onlar görüşüyor diye bizim görüşmemiz de şart değil. En son bi kaç ay önce sendeyiz diye mesaj attı, kabul etmedim. Sonra sesli mesaj göndermiş ben kimseyle arkadaşlık yapmaya meraklı değilim eşim eşini çok seviyor ona saygı duyduğum için senle arkadaşlık yapıyorum filan demiş mesajında. Ben orda ona arkadaşlık yapmayalım o zaman diye bi kaç bişey yazdım numarasını sildim. Bi kaç ay görüşmedik çok rahat ettim hiç kayıp değildi benim için. Üstelik bu şehirde kimsem yok 2 yıldır buraya geldim, hem de hemen yanımda oturuyor ama hiç istemiyorum onla arkadaşlık etmeyi. En son görüşmemizde bana yanlış anlama, yaşına göre giyinmiyorsun, eşini çok beğeniyorum çok güzel giyiniyor dedi. Ben onun eşinin hiç bir kıyafetine dikkat etmedim ama o rengine kadar söyledi, sözde kendi eşine almak istiyormuş. Bilmiyorum bunlar normal mi ama midemi bulandırdı, hiç bir arkadaşımdan duymadığım şeyler hoş değil. Şimdi bu arkadaş dün de gelmek için eşiyle eşime haber yollamış kabul etmedim. Bugün camdan seslendi yarın gelelim diye ben de çocuğu sallıyorum ben sana yazcam dedim. Numarası arama kaydında var. Mesaj atıp gelip gitmek istemiyorum, kafa yapımız farklı filan dicem de size de sormak istedim ben ona görüşmek istemediğimi çok ta kırmadan nasıl anlatmalıyım sizce?
Bence kirin kırmamak için bor sebeb var mı lakin şüphelenmişsiniz rahatsizda oluyor sunuz

Burda herkes yapıyor da ben kimseye rahatsızlık verecek bişey yapmıyorum sofra bezi gibi içinde bir şey olan örtüleri balkona silkeleyip süpürgeyle alıyorum elektrikli süpürgem çok iyi değil toz için çırpma yapınca içim rahat ediyor çırpmadan alttakinin camına bakıyorum açık mı diye
Kafa yapisi falan uzatmayin bence halim yok uykum var bogazim kasiniyor atesim var yeterli.

Back
X