Görüşmek istemediğim komşu

Ona davranislarini degistir
Evet sadece yarim saatligine gelmisti guya 6 yasindaki kiz bir de yapma ciceklerimi yoldu gelir gelmez bende tezgaha firlattim sinirle ay buna bile kalkip gitmedi sonrakilerde cabasi
Zaten kizima yaptigi ben 20 gun kizim icin bekledim sabri ogrendim kadin kaygisiz 3 kisiye anlatinca sinirim gecmisti

Yok ne affı bana neler dedi, normalde düşmanlık etmem ama karşıma çıksa saçını başını yolacak duruma getirdi beni. Zaten bir kaç aydır hiç görüşmedik kafam ne kadar rahattı hiç bir şekilde de istemiyordum konuşup buluşmayı bundan sonra kendine düşman kazandı. Sinirim malesef kolay geçmez yarın da böyle devam eder heralde, ben kolay kurtulamıyorum böyle şeylerin etkisinden

Boyle hissetmen normal cunku, haksızlığa ugramıssın haketmedıgın sozler duymussun.. Ve soyleyen deli.
İnsan sindiremez.
Bırıyle gorusmek istememek kısının en dogal hakkı, karsı tarafa de sebepleri dinleyip peki demek duser.
Sapik eski sevgili gibi ayrılmak ıstedıgını duyunca kiza hakaret eden zavallıya donusmenin alemi yok.
Ustelık kocaman kadın. Kendını dusurdugu durumda ıgrenc.
Sen gorusmek ıstemedigini soyledıgınde peki arkadasım dese belki biraz ıcın sızlardı ama suan yerden goge haklısın gorusmek ıstememekte.

Kocası boşayabilir ya yine de ben sebep olmak istemem. İstanbulda mısınız bilmiyorum burda çok var hani sakalını uzatıyor, cübbe giyiyorlar. Eşi öyle giyiniyor, bence normal bi erkek ne kadar kızarsa eşi çok daha hassastır heralde, gözü döner adamın. Bi kaç kez boşanma konusundan bahsetmiş eşime başka konularda. Bunda da çok kötü olur ya, hiç bişey olmasa bile o adamı o şekilde üzmek istemem, eşimin anlattığına göre iyi kalpli biri

çok iğrenç çirkin bi insansın eşini hak etmiyorsun onun gibi birini.
Yuh ya resmen eşinizde gözü var. Sizinle ısrar kıyamet görüşmek istemesinin sebebi de eşinizle iletişim kurabilmek, onunla görüşüp konuşabilmekti. İnşaallah bir daha musallat olmaz evlerden ırak.

İyi kalpliyse kurtar adamı bilmiyorum benimle bu şekilde konuşan kadını cidden yedi düvele rezil ederim ben..hiç olmasa tehdit et eşimi bu kadar beğendiğini eşin biliyor mu de mesajı alır o

Son gelişmeleri okudum bence artık politik ol eşinle arani çok iyi tut o kadının teli esinin Telefonunda varmı kontrol et kocası ile arasını söğüt yavaşdan bu kadın bana çok tehlikeli geldi ve sinsi geldi kocanla tartışma güler yüzlü ol onu sürekli kendinle meşgul et sen ve çocukların için aile içi aktive bul eşin o adamla konuştuğu sürece bu kadın farklı şekillerde uğraşir sizinle..

İyi kalpliyse kurtar adamı bilmiyorum benimle bu şekilde konuşan kadını cidden yedi düvele rezil ederim ben..hiç olmasa tehdit et eşimi bu kadar beğendiğini eşin biliyor mu de mesajı alır o

Ters tepip kocasına da zarar verebilir ama... bence burda bıraksın ,bu saatten sonra ikiside birbiriyle muhattap olmaz zaten hatta kocaların da arası açılır daha güzel olur

Ben direkt emrivakiden ve isrardan hoslanmam sürprizleri sevmem, habersiz misafir kabul edemem kusura bakma derdim israr ederse yine ısrardan da hoşlanmam dikkat edersen sevinirim etmezsen de muhatap almam derdim net!
Onun kırılıp üzülmesi neden bu kadar önemli?
Evet insanlara dan dun konuşup da kalp kirmayalim ama kibarliktsn anlamayana da net olmak gerek :)

Ters tepip kocasına da zarar verebilir ama... bence burda bıraksın ,bu saatten sonra ikiside birbiriyle muhattap olmaz zaten hatta kocaların da arası açılır daha güzel olur
Eşiyle eşimin görüşmesinin zarar görmesini istemem, eşinin bi hatası olmadı, ikisi kafa dengi, birbirlerini seviyorlar benim yüzümden araları bozulsun istemem. Ama bu kaçıncı eşimin çevresinden tanıdığım saçma sapan insan yani benim görüşmek istememem doğal bir şey değil mi?

Evet kibar olmaya çalıştım gördüm günümü. Gerçekten hak etmeyene insanlık yapılması gerekmezmiş bi kez daha anladım

Siz istemezsiniz ama kadın anormal,eşini doldurabilir başının etini yer belki... o yüzden araları açılır dedim...koca ne yapsın dört duvar arasında kadınla kalacak aman huzurum kaçmasın diye eşinizden uzaklaşabilir

Haklısınız.. Konuşmadığımız dönem bi gün eşimin bi kaç arkadaşı bize gelecekti, sadece erkekler, oraya gitme demiş eşine. Eşi de arayıp gelemediğini söylemişti. Belki de hiç görüşme diyebilir. Dediğim gibi ben karışmam ama geri kalanı onların bileceği iş artık yani eşimle arkadaşının arasında olacak olanlara benim yapabilecek bir şeyim yok

Haketmıyorsam adliye orda gıt bosa, sakın bu cumleni yutma dıyıp, geri bastırırsınız sızde.. o kadar kolay degıl elin deli kadının cumlesını karısına kurmak.
Yangı bu hatunu hatırladım. Korona zamanı hamileydi. Eli sürekli annesine gidip geliyor ayak işlerini yapıyordu. Konu sahibini asla dinlemiyordu. Yani konu sahibi eşiniz zaten hiçbir zaman sizin yanınızda olmadı. Bunu bildiğiniz için de eşinize anlatmak istemediniz konuyu

Uzucu ya, halbuki kadın efendi naif kibar.
Keske boyle adamlara denk gelmeyip kıymetlerının bilindiği bir hayat yasasalar.
Lohusaymıs sımdı, uzmek istemem bu yuzden

Görüşmek istemediğimi yazdıktan sonra ki mesajlara cevap vermez, sonrasında da aramazdım sanırım. Onun içi içini yesin, ben tavrımı koydum zaten diye düşünürdüm. Komşunuzun seviyesizliğine cevap verip, çirkin bir tartışmanın içine girmiş oldunuz böylece, sinirleriniz bozuldu boş yere.

Eşinize de “çok seviyesiz bir kadın, nerde ne konuştuğunu bilmiyor. Durum daha kötüye girmeden sınır koydum“ der kapatırdınız konuyu.

Uzucu ya, halbuki kadın efendi naif kibar.
Keske boyle adamlara denk gelmeyip kıymetlerının bilindiği bir hayat yasasalar.
Lohusaymıs sımdı, uzmek istemem bu yuzden
O zaman da konu sahibine çok üzülmüştüm adam eğitilemez bir odun malesef

Bence kirin kırmamak için bor sebeb var mı lakin şüphelenmişsiniz rahatsizda oluyor sunuz

Kafa yapisi falan uzatmayin bence halim yok uykum var bogazim kasiniyor atesim var yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…