• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşmek Istemiyorsaniz

_kunfeyekun_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.638
2.793
133
Merhabalar hanimlar.
Sorum kisa ve öz olacak;
"Eskiden daha sık gorustugunuz fakat artik bazi sebeplerle gorusmek istemediginiz birisi sizi ariyorsa ne yapardiniz? Esleriniz de arkadaş ve eşi sizin eşinizi arayip 'kunfeyekun neden telefona cevap vermiyor' deyip zoraki yapiyorsa?"

Gorusmek istemezseniz yansıtın,
Oda bunu anlayınca, sizinle muhatap olmaz herhalde..

Size bir kötülüğünü dokundu neden görüşmek istemiyorsunuz?
Yok hayir kotulugu dokunmadi ama kotu zamanimda yanimda olmadi.
Aslinda o beni hayatindan uzaklastirdi farkinda degildi belki fakat su an yaptiginin farkinda sanirim, telafi etmeye calisiyor gibi. Yine de bende sicaklik kalmadi ona karsi

Aslinda acmak zorunda kaldigimda konusmamdan anlamasini saglamaya calisiyorum.
Hasta misin uykusuz musun diyor.
Direkt soylemeye de cesaretim yok sanirim.
Acaba kendi sana karşı hatali mi, aranızda geçenı bilmiyorum ama öyleyse,
Kendini suçlu hissediyor olabilir ve konusmaya devam etmek istiyor olamaz mı?

Aslinda o beni hayatindan uzaklastirdi farkinda degildi belki fakat su an yaptiginin farkinda sanirim, telafi etmeye calisiyor gibi. Yine de bende sicaklik kalmadi ona karsi
Anladım yani kötü günün dostu değil.
Kesinlikle ben olsam direk söylerim, vefasız olduğunu.

Acaba kendi sana karşı hatali mi, aranızda geçenı bilmiyorum ama öyleyse,
Kendini suçlu hissediyor olabilir ve konusmaya devam etmek istiyor olamaz mı?
Kesinlikle oyle.
Gecenlerde acmak zorunda kaldim ve diyor ki "bu kiz da ne zamandir arayip sormuyor diyorsundur."
Sanki surekli nabiz yokluyor.

Bı kaç kez telefonunu acmayinca soğuk konuşunca belki aramaktan baz geçer ama telafi etmeye çalışıyosa bı sans verebilirsiniz belki

Anladım yani kötü günün dostu değil.
Kesinlikle ben olsam direk söylerim, vefasız olduğunu.
Yillarin dostlugu olsa (ki 17-18 senelik dostlarim var ve onlara bu sekilde davranmazdim) acikca kirildigim noktayi soylerdim kaybetmek istemezdim. Bu sehirde son 4-5 ayimiz.
Sonrasinda karsilasmayacagiz bile. Boyle kalsin istiyorum sanirim.
Bir de insanlarin aylarca arayip sormayip aradiginda "hayirsiz hic arayip sormuyorsun, gelip gitmiyorsun" demeleri karsisinda kendimi zor tutuyorum.

Bı kaç kez telefonunu acmayinca soğuk konuşunca belki aramaktan baz geçer ama telafi etmeye çalışıyosa bı sans verebilirsiniz belki
Bu sefer de esim baski yapiyor neden aramiyorsun bak esi de beni ariyor diye

-Evet diyorum baya vefasız çıktın çünkü- deseydin tamam di zaten.
Yoo herkesin kendince bir telasi var dedim. Diyemedim iste diyemedigim icin de kendi kendimi yiyorum

Sorunu bilmiyorum ama belki onunda sebepleri vardır. Yargisiz infaz olmasın canım. Eğer seni gerçekten önemsiyorsa geçerli bir sebep vardır eğer yoksa, açıkça olmasada çıkar hayatından yavaş yavaş. Sen telefonları acmadikca anlayacaktır muhtemelen.
Yillarin dostlugu olsa (ki 17-18 senelik dostlarim var ve onlara bu sekilde davranmazdim) acikca kirildigim noktayi soylerdim kaybetmek istemezdim. Bu sehirde son 4-5 ayimiz.
Sonrasinda karsilasmayacagiz bile. Boyle kalsin istiyorum sanirim.
Bir de insanlarin aylarca arayip sormayip aradiginda "hayirsiz hic arayip sormuyorsun, gelip gitmiyorsun" demeleri karsisinda kendimi zor tutuyorum.

Sorunu bilmiyorum ama belki onunda sebepleri vardır. Yargisiz infaz olmasın canım. Eğer seni gerçekten önemsiyorsa geçerli bir sebep vardır eğer yoksa, açıkça olmasada çıkar hayatından yavaş yavaş. Sen telefonları acmadikca anlayacaktır muhtemelen.
Tesekkur ederim yorumlarin icin.
Coktan anlamistir ama muhtemelen ben elimden geleni yaptim diyebilmek icin son cabalarini gosteriyordur.
Belki bu tavrim yanlistir. Fakat birisine karsi sogukluk yasadiysam bir daha yakinlasamiyorum

• Beğen
Reactions: Eva
Back
X