• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşmek zorunda mıyım?

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Eşimin arkadaşları ve onların eşleriyle sık sık görüşmek zorunda mıyım? Esimin cok samimi arkadaşları ama beni sarmiyor hep bebek muhabbeti yapıyorlar dahil olamıyorum konuya. Kimi de görgüsüz. Bir de ben yalnızlığı seven biriyim esimle baş başa olmayı daha cok seviyorum ayda 3kere falan görüşüyoruz yine görüşelim ama 2 ayda falan olsun. Esim zaten her gün nerdeyse 10 dk da olsa görüşüyor bi çay içiyor onlarla. Ben bu aksam esli toplantıları bıçak gibi kesmek istiyorum ne yapabilirim?

Esim gitmeyelim diyince tamam diyor. Surekli gitmeyelim diyince de diyor ki insanlar sorar merak ederler bir gitmeyiz iki gitmeyiz bir sey mi var derler diyor. Çalışmaya başlayınca bahanem olur da ise baslamama aylar var. Ne sekilde koyabilirim mesafeyi?

İstediğiniz oranda seyrelterek madem eşiniz 1 gitmemeye bir şey demiyor 2. Ye de demez yavaş yavaş azaltarak zamana yayarak hiç görünmeyebilirsiniz bile

Görüsmek zorunda değilsin ama esinle ilişkine de olumsuz yansiyabilir bu.
Düşünüyorum çok sevdiğim arkadaşlarımın eşleri ile eşim de anlassin en azından bir araya gelme konusunda sıkıntı cikarmasin isterim.
Çok uzatırsa tek görüşürüm onsuz giderim falan..
Bu durumlara razi mısınız?

Esim de bundan mi korkuyor nedir. Goze batmaktan korkuyor kesin de.
Yok goze batilmaz da, hakkinizda garip dusunceler olusur ister istemez. Gorusme skligini kendiniz belirler bir zaman sonra da hic gorusmezsiniz

Esının dedıgı gıbı yapın ne de olsa onun arkadadları ı daha ıyı bılır huylarını

Görüsmek zorunda değilsin ama esinle ilişkine de olumsuz yansiyabilir bu.
Düşünüyorum çok sevdiğim arkadaşlarımın eşleri ile eşim de anlassin en azından bir araya gelme konusunda sıkıntı cikarmasin isterim.
Çok uzatırsa tek görüşürüm onsuz giderim falan..
Bu durumlara razi mısınız?
Tek gitmez esim esli toplantılara. Ben de bozulurum ama arkadaşlarıyla zaten görüşüyor gündüz her gun. Esli olarak ta sık toplanmayiverelim.

Tabi ki gorusmek zorunda degilsiniz. 1 gidersin 3 gitmezsin esin gider. Esinin sensiz gitmesi senin icin sorun olacaksa az da olsa gitmelisin.
Sonucta esinin arkadaslari ve ben sevmedim gorusmeyelim demek bencillik ya sizle ya sizsiz gidebilmeli.

Tabi ki gorusmek zorunda degilsiniz. 1 gidersin 3 gitmezsin esin gider. Esinin sensiz gitmesi senin icin sorun olacaksa az da olsa gitmelisin.
Sonucta esinin arkadaslari ve ben sevmedim gorusmeyelim demek bencillik ya sizle ya sizsiz gidebilmeli.
Esim bensiz gitmez. Gitmesini de istemem ki ne isi var herkesin esiyle toplandığı yerde. Kendi gündüz zaten görüşüyor hepsiyle aksam da gormeyiversin.

Tek gitmez esim esli toplantılara. Ben de bozulurum ama arkadaşlarıyla zaten görüşüyor gündüz her gun. Esli olarak ta sık toplanmayiverelim.
Gunduz her gun neden gorusuyorsunuz hem muhabbet sarmadi diyorsun hem her gun birliktesiniz.

Esli toplantida sizi rahatsiz eden sey ne kadinlarla muhabbet iyi de esli toplaminca mi sikiliyorsun

Kafam karisti

Gunduz her gun neden gorusuyorsunuz hem muhabbet sarmadi diyorsun hem her gun birliktesiniz.

Esli toplantida sizi rahatsiz eden sey ne kadinlarla muhabbet iyi de esli toplaminca mi sikiliyorsun

Kafam karisti
Ben degil esim erkek arkadaşlarıyla gündüz her gun gorusuyor. Sıkılıyorum esimle basbasa vakit gecirmeyi daha cok seviyorum. Onlarla cok alakalı da degil ben basbasa olmayı daha cok seviyorum. Görüşelim yine ama 2 ayda 1 mesela.

Ben degil esim erkek arkadaşlarıyla gündüz her gun gorusuyor. Sıkılıyorum esimle basbasa vakit gecirmeyi daha cok seviyorum. Onlarla cok alakalı da degil ben basbasa olmayı daha cok seviyorum. Görüşelim yine ama 2 ayda 1 mesela.
Arayi azaltin. Onlarin plan yaptigi gune sizde onceden plan yapmis olun esinize bende basbasa film izleriz sunu yapariz vs diye dusunmustum dersin. Birinde git birinde gitme bir sure sonra arayi acarsin iyice

Ayda üç kere falan hakkaten çokmuş nerdeyse her hafta.. ayda bir olsa neyse. insan yeri geliyor kendi ailesine bu kadar vakit ayıramıyor. Bu sıklığı azaltmak istemeniz normal ama eşiniz istediği halde bıçak gibi kesmek istemeniz normal değil, eşiniz normal karşılamaz yani. Madem ertelemeye bişey demiyor Eşinizin gözüne batmadan birdir ikidir erteleyin işe başlayana kadar idare eder boyuta getirin derim

Evet ama kendi arkadaşlarım burada olsa hergün görüşmek isterdim. Bir de bir kaçı biz evlenmeden tanışmış samimiyeti ilerletmisler falan..

Siz ortama girememişsiniz belli ki. Biraz çabalasanız belki daha farklı olacak her şey.
Arkadaşınız yok, eşinizin arkadaşlarıyla bir araya gelmek istemiyorsunuz, sadece eşinizle başbaşa olmak istiyorsunuz. Nereye kadar böyle gider sizce? Zamanla sizin yalnızlıktan psikolojiniz bozulacak, eşinizi zaten hayatınızın merkezi yapmaya başlamışsınız bu durum daha da artacak, eşiniz bir yerden sonra sıkılacak, bunalacak.
Ne kadar zamandır evlisiniz bilmiyorum ama eşler birbirine ayak uydurmazsa ve bir taraf diğer tarafı dünyası yaparsa o evlilik pek yolunda gitmiyor benim gözlemlediğim kadarıyla.

E gitmeyin keyfim yok deyin.
O sizin her istediğinizi yapıyor mu sanki?
Konularınızı göz önüne alarak durum bu yani.

Back
X