Herşeyden konuştuk meslek, siyaset vsNelerden konuştunuz
Doğru haklısınızilla bir sebep aramayın sizi beğenmediyse çirkin olduğunuz için değildir sebebini bulsanız bilseniz ne olacak... biri hiç beğenmez ama diğeri hayran olur... önemli olan layığını bulabilmek
Bence ilk görüşmelerde siyaseti konuşmak fikir ayrılığı yapıyor olabilirHerşeyden konuştuk meslek, siyaset vs
Böyle düşünmeyin,kimyalarıniz uyuşmamış olabilir.Bunun tiple ve ya başka birseyle alakası yok.İki kişi arasında öncelikle bir çekim oluşması gerekiyorArkadaşlar bir arkadaş vesilesiyle bugün biriyle görüştüm. Açıkçası biraz da ani oldu. Görüşmeye gelen kişi çok tuhaftı, başlangıçta telefonda çok iyiydi. Muhtemelen beğenmedi konuşmaları vs lakayt geldi çünkü. Ben şöyleyim ben böyleyim modunda. 2 saat kadar oturduk. Gittiğimiz yerde yarım saatlik mesafedeydi. Ben de mi bir hata var acaba? Bir önceki görüşme de benzer oldu ilk görüşmeyi uzun mu tutuyorum? Evet zaten ayılıp bayılmadım özellikle bu adama ama devamını istememe sebeplerini bulmaya çalışıyorum. Tabi beğenmediklerinden de olabilir. Devamını isteyenler de oluyor olmadı değil ama iki kez üst üste olunca bir acaba dedim
Haklısınız teşekkür ederimBöyle düşünmeyin,kimyalarıniz uyuşmamış olabilir.Bunun tiple ve ya başka birseyle alakası yok.İki kişi arasında öncelikle bir çekim oluşması gerekiyor.
Arkadaşlar bir arkadaş vesilesiyle bugün biriyle görüştüm. Açıkçası biraz da ani oldu. Görüşmeye gelen kişi çok tuhaftı, başlangıçta telefonda çok iyiydi. Muhtemelen beğenmedi konuşmaları vs lakayt geldi çünkü. Ben şöyleyim ben böyleyim modunda. 2 saat kadar oturduk. Gittiğimiz yerde yarım saatlik mesafedeydi. Ben de mi bir hata var acaba? Bir önceki görüşme de benzer oldu ilk görüşmeyi uzun mu tutuyorum? Evet zaten ayılıp bayılmadım özellikle bu adama ama devamını istememe sebeplerini bulmaya çalışıyorum. Tabi beğenmediklerinden de olabilir. Devamını isteyenler de oluyor olmadı değil ama iki kez üst üste olunca bir acaba dedim
Evet hatam bu benim süreyi uzun tutmak bence kalkamıyorum bir türlü çok hoşlandığımdan da değil ayıp olacak diye belki de. 1 saat ideal kesinlikle ilk görüşme için. Bir dahakinde 1 saatten 5 dk fazla oturmuycam:)) Uzak bir yere gittik hemen 1 saatte de kalkalım diyemedim ben de beğenmedim zaten adamı sanırım ego tatmini için peşimden koşsun istiyorum:)))2 saat çok uzun. 1 saat sonunda benim yetişmem gereken bir yer var denip kalkilabilir. Avcılar anacim bunlar koşsun yorulsun istiyolar. Ama birincil sebep kişisel imaj. Vaktim kıymetliyi verebilmek. Zaman kısıtlaması bana asil geliyor ya :)
Birde eğer görüşmelerde bir insan hoslanmadiysa masadan kalkıp gidebilmeli sonuna kadar götürülmesi gerekmiyor. Birde hoşlanan seven isteyen adam kapıya ateşten isim yaziyor ya anlaşılmaması imkansız yani.
Süper olurEvet hatam bu benim süreyi uzun tutmak bence kalkamıyorum bir türlü çok hoşlandığımdan da değil ayıp olacak diye belki de. 1 saat ideal kesinlikle ilk görüşme için. Bir dahakinde 1 saatten 5 dk fazla oturmuycam:)) Uzak bir yere gittik hemen 1 saatte de kalkalım diyemedim ben de beğenmedim zaten adamı sanırım ego tatmini için peşimden koşsun istiyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?