Görüşmelerde ki hatam?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar bir arkadaş vesilesiyle bugün biriyle görüştüm. Açıkçası biraz da ani oldu. Görüşmeye gelen kişi çok tuhaftı, başlangıçta telefonda çok iyiydi. Muhtemelen beğenmedi konuşmaları vs lakayt geldi çünkü. Ben şöyleyim ben böyleyim modunda. 2 saat kadar oturduk. Gittiğimiz yerde yarım saatlik mesafedeydi. Ben de mi bir hata var acaba? Bir önceki görüşme de benzer oldu ilk görüşmeyi uzun mu tutuyorum? Evet zaten ayılıp bayılmadım özellikle bu adama ama devamını istememe sebeplerini bulmaya çalışıyorum. Tabi beğenmediklerinden de olabilir. Devamını isteyenler de oluyor olmadı değil ama iki kez üst üste olunca bir acaba dedim

Bilmiyorum telefonla konuşmak farklı yüz yüze olmak farklı belki onlar da ne konuşacaklarını bilememiş panik yapmışlardır. Ben olsam 2-3 defa görüşmeden biri hakkında net bir düşünceye sahip olamazdım çünkü ben de çok heyecanlı, panik bir tipim ama mesela paniğim dışarıya sinir olarak yansır. Belki de onun bu panik hali de ona kibir olarak yansımıştır...

Düşünce tarzı
Konuşma tarzı veya dış görünüş olarak ilgi alanına gırmemenız.

Bunlardan biridir nedeni
Çok da düşünmenize gerek yok sebebini

Böyle düşünmeyin,kimyalarıniz uyuşmamış olabilir.Bunun tiple ve ya başka birseyle alakası yok.İki kişi arasında öncelikle bir çekim oluşması gerekiyor.

Dış görünüşle alakalı değildir. Çünkü fotoğrafi görüp geliyor insanlar ama belki aranızda kimya tutmamistir . Sizde zaten çok hoslanmamissiniz bosverin

Beğenmemiştir..
Bunu tamamen görsel olarak nitelemeyin..
Belki düşünce yapınız hoşuna gitmemiştir.
Belki de ses tonunuz..
Ayrıca ilk buluşmada siyaset konuşmakta çok sıkıcı.Ben olsam asla konuşmazdim.
Yahut yeteri kadar rahat olmadığınız için karşılıklı olarak geriliyorsunuzdur.
Bu işler biraz da enerji.

dış görünüş kısmını ele bi kere. şimdi herkesin fotoğrafları her yerde. filtre yapan, tipini saklayan, yanıltıcı resimler paylaşan biri değilsen tipini beğendiği için görüşmeye geliyor zaten karşındaki insan. kimse tipini beğenmediği birine 1 saat falan zaman ayırmak istemez, ne mecburiyeti var ki? aslında tip işin en basit kısmı. sen onun tipini beğendin, o seninkini beğendi ve buluştunuz. asıl mesele bundan sonra başlıyor. her şeyden önce enerji. iki insanın kafası uysa bile enerjisi tutmayabilir. buluşma sırasında aksi bir konuşma ya da hareketin olmadıysa (sürekli telefonla ilgilenmek ya da pot kırmak gibi) enerjiniz uymamıştır. ikinci mesele kafa yapısı. kafalar, düşünce biçimleri de uymamış olabilir. bana da birkaç kez böyle denk geldi artık yılmıştım yani 3 kere üst üste sanırım böyle denk gelmişti ve kimseye bi kahvelik zaman ayırmıcam, değmiyor falan diyordum karşımdakilerin tipleri iyi, e onlar tipimi beğenmese zaten gelmezler ama karşılıklı gelince adını koyamadığın bi tutmazlık var. bu işte o enerji meselesi. yani karşımdakinde beni iten bişey oluyordu ama anlam veremiyordum. ve böyle olduğu zaman en iyisi iletişimi sonsuza kadar kesmek. çünkü bi şekilde sürdürmeye çalışınca ben karşımdakinden nefret etme boyutuna geliyorum. bak biri vardı mesela, görüşmeye geç kalmıştı ve telefonu susmuyordu mesaj sesinden kusasım gelmişti ama beğensem tolare ederdim çünkü arkadaşlarıyla yazışıyordu ve bana da gösterdi hatta. kendimi biliyorum yani sevmeme sebebim bu değildi. birer kahve içtik, konuştuk ettik, aslında boş biri değil çok da mantıklı biri ve tatlı da bir tipi vardı ama ben bitse de gitsem diye düşünmüştüm. ikimiz de metroya binecekmişiz, istasyona yürürken hiç konuşmadık ya şaka gibi konuşmuyorsa iki insan olay bitmiştir zaten. sonraki günlerde bir iki bişey sebebiyle kısa mesajlaşmalarımız oldu ve devamı gelmedi. devam eden günlerde ben bunun paylaşımlarını gördükçe anlamsız bi iticilik gelmeye başladı bana. direkt sildim her yerden dayanamadım. baktığın zaman bi suçu günahı yok ama böyle oldu.

herkes herkesi beğenecek diye bir kaide yok.. adam beğenmemiştir bu kadar net bence..
bir gün biri beğenmez başka bir sefer başka biri ayılır bayılır..
kimin kimi çekeceği kimya meselesi..

2 saat çok uzun. 1 saat sonunda benim yetişmem gereken bir yer var denip kalkilabilir. Avcılar anacim bunlar koşsun yorulsun istiyolar. Ama birincil sebep kişisel imaj. Vaktim kıymetliyi verebilmek. Zaman kısıtlaması bana asil geliyor ya :)
Birde eğer görüşmelerde bir insan hoslanmadiysa masadan kalkıp gidebilmeli sonuna kadar götürülmesi gerekmiyor. Birde hoşlanan seven isteyen adam kapıya ateşten isim yaziyor ya anlaşılmaması imkansız yani.

Evet hatam bu benim süreyi uzun tutmak bence kalkamıyorum bir türlü çok hoşlandığımdan da değil ayıp olacak diye belki de. 1 saat ideal kesinlikle ilk görüşme için. Bir dahakinde 1 saatten 5 dk fazla oturmuycam:)) Uzak bir yere gittik hemen 1 saatte de kalkalım diyemedim ben de beğenmedim zaten adamı sanırım ego tatmini için peşimden koşsun istiyorum:)))

Süper olur

Yıldızlarınız uyuşmamış olabilir. Karşılıklı elektrik alamamış olabilirsiniz. Hiç kafanıza takmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…