Merhaba öncelikle rica ediyorum çok konu açıyorsun vs. demeyin. Ben herkesin konularına saygı duyuyorum sizden de aynı saygıyı bekliyorum. Ben buraya yazarak rahatlıyorum ve gerçekten fikir almak istiyorum. Şimdi benim bir ilişkim vardı bilenler bilir. Bitirdim. Bu kişinin ailesi ile de tanışıyordum. Bir kız kuzeni var teyzesinin kızı. Aramız iyiydi. Ben bu kızla arkadaşlığımı sürdürmek istiyorum sonuçta benim eski sevgilimle olan olayım farklı bu kızla arkadaşlığım farklı. Ama bir olay yaşadım ki bundan dolayı tereddütlüyüm. Biz eski sevgilimle çıkarken bu olay başıma geldi. Sevgilimin anneannesinin yazlığı var. Bizimle aynı sitede. Anneannesinin yazliği olduğu için cümbür cemaat hepsi geliyor. Sevgilimin ailesi,teyzeleri,dayısı vs. Yine bu yaz da geldiler. O bahsettiğim teyzesinin kizı da buradaydı. Biz sevgilimle dışarı gezmeye çıktığımızda o kız bana mesaj atıp sormuştu. Ne yaptınız vs.vs. diye. Halbuki benim sevgilimle yaptiğim şeyler özeldir ama yine de ben kırmamak için kıza cevap vermiştim. Neyse bir gün sevgilimle sözleşmistik ertesi gün bir yere gitmek üzere. Ama kesin değildi bulusacagimiz. Sevgilim bana, sana ertesi gün haber veririm demişti.Ertesi gün oldu ben sabahtan akşam 7'ye kadar ulaşamadım merak ettim. Sonuçta akşam 9 gibi buluşacaktık buluşmayacaksak da ben de ona göre programimi ayarlayacagim. Bu kuzene mesaj attım belki ailecek bir yerlere gitmislerdir diye. Sonuçta abes bir durum da yok bu kız da benim arkadaşim.X siz neredesiniz ben Y'ye ( Sevgilim) ulaşamıyorum yazdim. Denizdeyiz Y'nin telefonu yanında değil yazmış. Sonra zaman geçti hava karardı çoktan denizden dönmüş olmalari lazimdi ama ben yine sevgilime ulaşamadim. Yine X'e mesaj attım . X'çiğim rahatsız ediyorsam özur dilerim ama denizden döndüyseniz Y'ye söyler misin telefonuna baksın, yazdım. Sonra sevgilim beni aradı vay efendim ben onun kuzenini hangi hakla darlarmışım. Kız buraya tatile gelmiş onu her dakika mesajlarla boğmaya hakkım yokmuş vs.vs. böyle azarladı beni, çok gücüme gitti. İki mesaj atmak darlamak mı ki? O zaman telefonunu alsaydi yanina. O kız bana mesaj atarken ben darlanmadım ama? Simdi sevgilimle ayrildik ama bu kizla arkadaşliğimi sürdürmeli miyim sizce?