umutsuzvaka01 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 5.023 Emoji Skoru 2.919 Puanlar 173 21 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi umutsuzvaka01 #421 Visenyaa .!.: Valla merak ettim seni umutsuz 35 misin? Bir kadının tepeden tırnaga en güzel yaslarıdır cünkü. Bi’ atsana fotoğrafını sonra silersin Genişletmek için tıkla... Nazar deger canim ya mazallah Fotomu görünce nutkun tutulur bak Seni dusundugumden atmayacağım
Visenyaa .!.: Valla merak ettim seni umutsuz 35 misin? Bir kadının tepeden tırnaga en güzel yaslarıdır cünkü. Bi’ atsana fotoğrafını sonra silersin Genişletmek için tıkla... Nazar deger canim ya mazallah Fotomu görünce nutkun tutulur bak Seni dusundugumden atmayacağım
Katibin Ruhu Daadii Daaadi Polis Emre geldi. 👮🏻♀️🚨 Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 49.687 Emoji Skoru 224.432 Puanlar 598 21 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi umutsuzvaka01 #422 umutsuzvaka01 .!.: Nazar deger canim ya mazallah Fotomu görünce nutkun tutulur bak Seni dusundugumden atmayacağım Genişletmek için tıkla... Eveeeeeet gelelim şimdi umutsuza. At bana fotini kız. Söz kimseye atmıcam, güzel mi diye sormak için.
umutsuzvaka01 .!.: Nazar deger canim ya mazallah Fotomu görünce nutkun tutulur bak Seni dusundugumden atmayacağım Genişletmek için tıkla... Eveeeeeet gelelim şimdi umutsuza. At bana fotini kız. Söz kimseye atmıcam, güzel mi diye sormak için.
umutsuzvaka01 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 5.023 Emoji Skoru 2.919 Puanlar 173 21 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi umutsuzvaka01 #423 KudrAlobar .!.: Çok görmüşmüş öyle didi. Bi de ben buruşukmuşum Genişletmek için tıkla... Degil misin
KudrAlobar .!.: Çok görmüşmüş öyle didi. Bi de ben buruşukmuşum Genişletmek için tıkla... Degil misin
Visenyaa Nirvana Pro Üye Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 9.749 Emoji Skoru 33.339 Puanlar 798 21 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi umutsuzvaka01 #424 umutsuzvaka01 .!.: Nazar deger canim ya mazallah Fotomu görünce nutkun tutulur bak Seni dusundugumden atmayacağım Genişletmek için tıkla... Benim nazarım degmez kız kem gözüm yok Nutkum tutulsun hadi bayadır tutulmuyo
umutsuzvaka01 .!.: Nazar deger canim ya mazallah Fotomu görünce nutkun tutulur bak Seni dusundugumden atmayacağım Genişletmek için tıkla... Benim nazarım degmez kız kem gözüm yok Nutkum tutulsun hadi bayadır tutulmuyo