- Konu Sahibi Smyrnadenizz
-
Eşimle gitmek daha iyi olur tabiki. Ama gelmiyorsa
Ben bu konularda rahat bir insanım. Ki eşimin saçma sapan şeyler yüzünden katılmadığı olmuştur. Arkama bakmadan çıkmışımdır.
Haklısınız.. En temizi Gorusmemek ama.
Resmen huzur
Iste buyuzden huzur.O kadar huzurumu bozdularki şu ara
Hatırlarsınız eşimle çok soğuk aramız demiştim meğerse bunların fitnesiymis
Gitmiyorum eşimle aram düzeldi ilginç bir şekildemaşallah ❤
Kayinvalidenin niye karışıyor ki ben de senelerdir eltime gitmiyorum nosu bile yok mecbur değilsiniz olmuyorsa olmuyordurMerhabalar elti dye bir bela var başımda. Anlaşamıyoruz olmuyor. Hatta rahatsızlık veriyor. Görüşmeme kararı aldim evime gelmesini istemiyorum bunu kv ye de söyledim. Kızıyor şu an ben kötügelin gibi oldum sanki aileyi parçalıyorum olurmu öyle şey vs vs ama benim de sağlığım bozuldu panik atak oldum. Bu durumda olanlar neler yaşadınız ya da nasıl davranmam gerekiyor fikrinize ihtiyacım var.
Off siz eltiniz yüzünden değil, eltinizi kiskandiğınız için panik atak olmuşsunuzdur. Kadın sizi bu kadar takmıyordur emin olun ama siz iki günde bir elti konusu açıyorsunuz, hepsinde de kadını kötülüyorsunuz ve herkes size hak versin istiyorsunuz. Hayır siz hakli değilsiniz ve ağır kıskançsınız. Bu kadar belli edipte kendinizi küçük düşürmeyin. Görüşmeyin ,bu negatif enerjinizle kimseyi boğmaya hakkınız yok .
AhhahahahhahAy inşallah bu benim eltimdir de benim yüzümden panik atak olmuştur.
Ya he he . Az ötede oyna hadi
Haha. Yorumun dogru olduğunu ancak bu kadar açık belli edebilirdiniz. Allah her aileyi ortamı bozacak insanlardan korusun. Bencede siz en iyisi kimseyle görüşmeyin. Kayınvalideniz de sırf evlatlarının arası soğur diye korkuyordur, size bayildigindan degil
Ya başka kapıya hadiii işine bak yürü burdan pirim yapamazsin.
Neden eltinizden nefret ediosunuz?Merhabalar elti dye bir bela var başımda. Anlaşamıyoruz olmuyor. Hatta rahatsızlık veriyor. Görüşmeme kararı aldim evime gelmesini istemiyorum bunu kv ye de söyledim. Kızıyor şu an ben kötügelin gibi oldum sanki aileyi parçalıyorum olurmu öyle şey vs vs ama benim de sağlığım bozuldu panik atak oldum. Bu durumda olanlar neler yaşadınız ya da nasıl davranmam gerekiyor fikrinize ihtiyacım var.
Surekli isim degistiriyor. Simgeydi derya oldu simdi de ebruDerya olmus ebru
Hunharca takipcinim simge,derya,ebru cayir cayir her actigin konuda ifsalicam seni manyagin olcamSurekli isim degistiriyor. Simgeydi derya oldu simdi de ebru
Sen eltine biz de sana taktikHunharca takipcinim simge,derya,ebru cayir cayir her actigin konuda ifsalicam seni manyagin olcam
Bence de. İki kardeş görüşsün diye herşeyi içimizde tutmamız lazım demek ki:) karşı taraf bunları düşünmezken, bizim düşünmemiz gerekiyor, ne sacma. Ben eltiyle görüşmüyorum ama eşim evlerine gidiyor. Bana yapılanlara rağmen, eşim gidiyor, gitsin de benden beklemesin, ne yaparsa yapsın kafasindayim. :) Ama eşim beni gerçek anlamda benimseseydi, onlara asla gitmezdi. Bu da ayrı bir konu. Karikoca üstüme çok gittiler zamanında çünkü.
Merhabalar elti dye bir bela var başımda. Anlaşamıyoruz olmuyor. Hatta rahatsızlık veriyor. Görüşmeme kararı aldim evime gelmesini istemiyorum bunu kv ye de söyledim. Kızıyor şu an ben kötügelin gibi oldum sanki aileyi parçalıyorum olurmu öyle şey vs vs ama benim de sağlığım bozuldu panik atak oldum. Bu durumda olanlar neler yaşadınız ya da nasıl davranmam gerekiyor fikrinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?