Görusmeye mecburmuyum

O kadar huzurumu bozdularki şu ara
Hatırlarsınız eşimle çok soğuk aramız demiştim meğerse bunların fitnesiymis

Gitmiyorum eşimle aram düzeldi ilginç bir şekilde maşallah ❤
Iste buyuzden huzur.
Kimse cabalamasın, bende cabalamayım. Gorusmeyelım en temizi.

Kayinvalidenin niye karışıyor ki ben de senelerdir eltime gitmiyorum nosu bile yok mecbur değilsiniz olmuyorsa olmuyordur

Ya he he . Az ötede oyna hadi

Ya he he . Az ötede oyna hadi

Haha. Yorumun dogru olduğunu ancak bu kadar açık belli edebilirdiniz. Allah her aileyi ortamı bozacak insanlardan korusun. Bencede siz en iyisi kimseyle görüşmeyin. Kayınvalideniz de sırf evlatlarının arası soğur diye korkuyordur, size bayildigindan degil

Ya başka kapıya hadiii işine bak yürü burdan pirim yapamazsin.

Ha haa Allah eltinizi korusun , eşiyle-bebeğiyle sizden uzak mutlu yaşasın. Aklı varsa evinizin yakınından geçmez, siz de kendi kendinize tribe girmeye devam edin mesafe koycam , görüşmeyecem diye

Neden eltinizden nefret ediosunuz?

Burdaki yorumlara verdiğiniz cevaplardan malesef tarzınız çok belli oluyor . Hayat elti yüzünden panik atak olmayacak kadar guzel. Kendinize kaliteli mesgaleler bulun . Birde saygısız olmayın kimseye karşı

Hanımefendi ilk mesajımı okuyun ben konu sahibinin daha önceki forumunu da baz alıp ona göre cevap verdim. Sizin yaşanmışlıklarınız çok daha ağır ve haklı nedenlere bağlı olabilir. O zaman tabi ki bir başkasının gönlünü etmek için kendinizi ezdirmeyin derim zaten, ki bende öyle yaparım. Üzülmeme rağmen yanımda durmayan eşime de tavrımı alırım.

Mesefa merhaba merhaba bende o kadar ister kötu gelin desinler ister iyi çok ta umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…