- 28 Kasım 2019
- 131
- -69
- 18
- 34
- Konu Sahibi Smyrnadenizz
-
Kızıyor şu an ben kötügelin gibi oldum sanki
Siz eltinize yatak odanizda bebegini emzirmeye izin vermeyen uye degil misinizMerhabalar elti dye bir bela var başımda. Anlaşamıyoruz olmuyor. Hatta rahatsızlık veriyor. Görüşmeme kararı aldim evime gelmesini istemiyorum bunu kv ye de söyledim. Kızıyor şu an ben kötügelin gibi oldum sanki aileyi parçalıyorum olurmu öyle şey vs vs ama benim de sağlığım bozuldu panik atak oldum. Bu durumda olanlar neler yaşadınız ya da nasıl davranmam gerekiyor fikrinize ihtiyacım var.
Evet o! Eltiyle kafayı bozmuş, annesine hoşgeldin demediği içinde artık panik atak olmuş kendisiSiz eltinize yatak odanizda bebegini emzirmeye izin vermeyen uye degil misiniz
Ay bu o muydu yazdığım yoruma ayirdigim zamana üzüldüm konu sahibine Allah hidayet versin hayirli panik ataklarEvet o! Eltiyle kafayı bozmuş, annesine hoşgeldin demediği içinde artık panik atak olmuş kendisi
Hanımefendi eltinizi sevmeyebilirsiniz, siz veya o haklı işin orasında değilim. Ama sorun diye yazdığınız şeyler iki kardeşi birbirinden koparmaya değecek şeyler değil. Kv niz haklı gerçektende aileyi bölmeye çalışıyorsunuz. Düşünsenize siz sırf eltinizi sevmiyorsunuz diye iki kardeş ömür boyu birbirine gidip gelmeyecek. Çok acımasızca değil mi?
Evet hayatta buda olabilir ama daha hayati sebepler olması lazım. Ne bileyim rızkınıza, evinizin huzuruna göz dikmesi bunun için eyleme geçmiş olması, şeytani planlar yapması mesela.
Görmezden gelmeyi deneyin, belki o size çok kırgın o yüzden soğuk davranıyordur. Oturun karşılıklı konuşun mesela, belki birbirinizi yanlış anlıyor ve değerlendiriyorsunuzdur. Yeni evliymişsiniz üstelik bu inatçı tavrınız eşinizle ciddi sorunlar, tartışmalar yaşamanıza sebep olur. Boş yere huzurunuzu bozmayın.
Gorusmedım.
Ailelerin Birliği benim selam vermeme baglıysa oturup uzulsunler diye dusundum.
Ne alakası var?Düşünsenize siz sırf eltinizi sevmiyorsunuz diye iki kardeş ömür boyu birbirine gidip gelmeyecek. Çok acımasızca değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?