Görusmeye mecburmuyum

Smyrnadenizz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
131
-69
18
34
Merhabalar elti dye bir bela var başımda. Anlaşamıyoruz olmuyor. Hatta rahatsızlık veriyor. Görüşmeme kararı aldim evime gelmesini istemiyorum bunu kv ye de söyledim. Kızıyor şu an ben kötügelin gibi oldum sanki aileyi parçalıyorum olurmu öyle şey vs vs ama benim de sağlığım bozuldu panik atak oldum. Bu durumda olanlar neler yaşadınız ya da nasıl davranmam gerekiyor fikrinize ihtiyacım var.

Siz eltinize yatak odanizda bebegini emzirmeye izin vermeyen uye degil misiniz

Mesafenizi koruduğunuz zaman birşey olmuyor. İlk başlarda bende anlaşalım istemiştim. Ama karşı taraftan pek o enerjiyi alamadım. En sonunda merhaba merhabaya döndürdüm.
Eşimin ve kv hatırına sadece. Aynı ortamda bulunmak zorunda kaldığımızda başka kişilerle muhattap oluyorum. Bitiriyorum. Kimse bana niye onla konuşmuyorsun herkesle olduğu gibi diyemez sonuçta sorun çıkartmıyorum dimi ama :) En nihayetinde herkes memnun elti dışında

Siz eltinize yatak odanizda bebegini emzirmeye izin vermeyen uye degil misiniz
Evet o! Eltiyle kafayı bozmuş, annesine hoşgeldin demediği içinde artık panik atak olmuş kendisi

Hanımefendi eltinizi sevmeyebilirsiniz, siz veya o haklı işin orasında değilim. Ama sorun diye yazdığınız şeyler iki kardeşi birbirinden koparmaya değecek şeyler değil. Kv niz haklı gerçektende aileyi bölmeye çalışıyorsunuz. Düşünsenize siz sırf eltinizi sevmiyorsunuz diye iki kardeş ömür boyu birbirine gidip gelmeyecek. Çok acımasızca değil mi?

Evet hayatta buda olabilir ama daha hayati sebepler olması lazım. Ne bileyim rızkınıza, evinizin huzuruna göz dikmesi bunun için eyleme geçmiş olması, şeytani planlar yapması mesela.

Görmezden gelmeyi deneyin, belki o size çok kırgın o yüzden soğuk davranıyordur. Oturun karşılıklı konuşun mesela, belki birbirinizi yanlış anlıyor ve değerlendiriyorsunuzdur. Yeni evliymişsiniz üstelik bu inatçı tavrınız eşinizle ciddi sorunlar, tartışmalar yaşamanıza sebep olur. Boş yere huzurunuzu bozmayın.

Zaten konusmazsaniz mesafe koymus oluyorsunuz kalkip ne diye kv ye bu durumu soyluyorsunuz cocuk musunuz biseyler yaparken illa velilerinize mi soyleyeceksiniz?
Kendiniz yapip edip bi de ara bozucu mu oldum diyorsunuz?
evinize gelirse de tanri misafiri kış kış host cik evden mi diyeceksiniz?
Bende eltim kaynimdan hoslasmam aramam sormam umrumda bile olmazlar ama evime gelirse de Allahin misafiri der en guzel sekilde agirlarim
Biraz sakin olmayi hayat felsefeniz haline getirin?
Hayatiniza etkisi olmayan bir kadin sizi nasil panik atak hastasi yapiyor onu da anlamis degilim ??

Ay bu o muydu yazdığım yoruma ayirdigim zamana üzüldüm konu sahibine Allah hidayet versin hayirli panik ataklar

AHAHAHAH güzel kardeşim sen neden düzenli aralıklarla gelip eltine gömüyosun burda? Kullanıcı adını değiştirince shape shifter mı oldun sanıyosun. Önceki konunda da 170 kişinin anlatmaya çalıstıgı gibi, eltinle olan konularda haksız olan sensin! Evet ailede huzursuzluk çıkaran sensin. Zaten o kadıncağız senin evine gelmeye bayılmıyodur merak etme. Kötülemicez eltini boşa tüketme kendini ya. Bu hikayedeki kötü elti sensin

Niye dış kapının dış mandalı için kendini hasta ediyorsun? Kaynanan konuşsun dursun. Onun derdi elalem ne der. Onu boşver sen. Ben kıskanç eltiyle dipdibe oturmama rağmen görüşmüyorum. Onla da kocasıyla da. Ondan önce evde hep kavga vardı. Birbirimizi sevmedik. Kaynanalar görüşün görüşün eşim görüş görüş diye diye bana ilk evlendigim ayları zehir ettiler. İki sene önce konuşmama kararı aldım. Öyle rahatım ki. Kimseyi takma. Mecbur değilsin. İnsan olsalardı zaten sever gorusurduk. Kimse senden önemli değil.

tabıkı kımse kımseyle gorusmek zorunda degıl ama ben eskı konunuzu hatırlıyorum kayınvalıdenız bıraz haklı bıraz ortam bozuyorsunuz
belkıde gorusmesenız eltınız acısından da daha ıyı olur baya takmıstınız bı ara eltınıze cunku annenıze hosgeldın demedı dıye panık atak falan gecırmıstınız bence de gorusmeyın hepınız ıcın daha ıyı olur gergınlıge gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…