• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüstüğüm kişinin benden sakladıgı sır

Kk'cak konu sahibinden beklediğimiz performans :
vtvTyN.gif

Cevap veriyorum size ne? Konunun benim ogremenligimle ne alakasi var? Ben burada bambaska bir konudan bahsediyorum. Bazilari sanki pusuda bekliyor hayrettin bisi yeahh. Bu klasik cevap hic sasmaz konu sahibi yorulmasin diye ben yazayim dedim :) sonra hep suclu biz oluyoruz.

Tam dalıyordum ne halin varsa gör diye 🤭

Bi düşüneyim deseydin neden kestirip attın ki🙄
Şimdi bu söylediğiniz oldu mu sizce? Sırf sakin bir tepki vermiş diye imali laf sokmaya çalışmışsıniz napmaliydi msjlasiyorlar alt tarafi yüz yüze değiller ki bağırsın tokatlasin napmalı sizce arabaya atlayıp öldürmeye mi gitmeli elin konya ovası genişliğinde midesi olan biri için suça mı karışsaydı? Herkesin mizacı farkli dolayisiyla tepkileri farklı
Konu sahibi direk engelle birak sapiklarla uğraşılmaz

Merhaba herkese iki hafta biriyle görüşüyorum buluştuk falan her şey güzel ama benden sakladığı bir şey varmış ve bunu bana söyleyemiyor utanıyormuş benden soğuyacağını düşündüm korkuyorum söyleyemem Sonuçta elimde olan bişey değil diyor aştıgım bir şeydi ama senden sonra depreşti takıntı gibi bir şey oldu demiş evli misin dedim hayır çocuğun mu var hayır gay mısın hayır hepsine hayır dedi söylemiyor ne olduğunu baska tahminde bulunamıyorum sizin aklınıza Birşeyler geliyor mu 😔😔
Pipisi küçüktür sende fiziksel olarak alımlı falansan ondan takmıştır buna tekrardan

Şimdi bu söylediğiniz oldu mu sizce? Sırf sakin bir tepki vermiş diye imali laf sokmaya çalışmışsıniz napmaliydi msjlasiyorlar alt tarafi yüz yüze değiller ki bağırsın tokatlasin napmalı sizce arabaya atlayıp öldürmeye mi gitmeli elin konya ovası genişliğinde midesi olan biri için suça mı karışsaydı? Herkesin mizacı farkli dolayisiyla tepkileri farklı
Konu sahibi direk engelle birak sapiklarla uğraşılmaz
Aşkolsun ne imalı laf sokması gayet ciddiyim 😑

Arkadaslar söyledi biz evliyken benim başkalarıyla birlikte olduğumu hayal edip tahrik oluyormuş bunu istiyormuş bu bir hastalık mı
Yav o söyledi siz de inandınız mı?
Şimdi size grup mrup diyesi var nabız yokluyo. Ay evet ben de düşünüyorum iyi olur hoş olur derseniz yolunu yapıcak. Ne evlenmesi şimdiden istiyo bile

Merhaba herkese iki hafta biriyle görüşüyorum buluştuk falan her şey güzel ama benden sakladığı bir şey varmış ve bunu bana söyleyemiyor utanıyormuş benden soğuyacağını düşündüm korkuyorum söyleyemem Sonuçta elimde olan bişey değil diyor aştıgım bir şeydi ama senden sonra depreşti takıntı gibi bir şey oldu demiş evli misin dedim hayır çocuğun mu var hayır gay mısın hayır hepsine hayır dedi söylemiyor ne olduğunu baska tahminde bulunamıyorum sizin aklınıza Birşeyler geliyor mu 😔😔
Organı kucuktur, hemen boşalıyodur, hastalıgı vardır baska turlu anlamsız olur

Back
X