• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüstüğüm kişinin benden sakladıgı sır

sevimlisanssiz94

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
80
-5
18
31
Merhaba herkese iki hafta biriyle görüşüyorum buluştuk falan her şey güzel ama benden sakladığı bir şey varmış ve bunu bana söyleyemiyor utanıyormuş benden soğuyacağını düşündüm korkuyorum söyleyemem Sonuçta elimde olan bişey değil diyor aştıgım bir şeydi ama senden sonra depreşti takıntı gibi bir şey oldu demiş evli misin dedim hayır çocuğun mu var hayır gay mısın hayır hepsine hayır dedi söylemiyor ne olduğunu baska tahminde bulunamıyorum sizin aklınıza Birşeyler geliyor mu 😔😔

Eklentiler

• IMG_5228.webp
    IMG_5228.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 1.102
Merhaba herkese iki hafta biriyle görüşüyorum buluştuk falan her şey güzel ama benden sakladığı bir şey varmış ve bunu bana söyleyemiyor utanıyormuş benden soğuyacağını düşündüm korkuyorum söyleyemem Sonuçta elimde olan bişey değil diyor aştıgım bir şeydi ama senden sonra depreşti takıntı gibi bir şey oldu demiş evli misin dedim hayır çocuğun mu var hayır gay mısın hayır hepsine hayır dedi söylemiyor ne olduğunu baska tahminde bulunamıyorum sizin aklınıza Birşeyler geliyor mu 😔😔
Nemfomani???

Siyasi sebeplerden yargılanmış olabilir, suça karışmış olabilir, psikolojik bir hastalığı olabilir her şey olabilir kısaca. Açık açık söylesin bunu ağzından attıysa.

Belki kötü alışkanlıkları vardır istemsiz hırsızlık gibi veya sizden sonra başladıysa bu kıskançlık veya geçmişini sorgulama gibi şüpheci tavırlarıda olabilir

Ayrılası var ama bahane bulamıyor. Üstelemeseniz daha güzel olmaz mı? Nedir ne değildir diye düşünerek vakit harcamaktansa, amaaaan neyse ne diye düşünüp, sen bilirsin diye kestirip atardım ben. İşi gücü bırakıp bunun sırlar dünyasını mı aralayacaksınız amaaan

Valla benim sizin konulariniza pek aklim ermiyor ya. Daha onceki sevgilinizin annesine kek gondermeniz, ogrencim omzumu isirdi kuduz olur muyum demeniz. Belki de sizin secimlerinizde bir problem vardir ne dersiniz?

Back
X