Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar 16+4 te gittim oturusu uygun degil goremdim ama kiza benziyor dedi. Sizce kiz midir yada erkege donermi bisiler almak istiyorum her seferinde hevesim kursagimda donuyorum. Sanirim cihaz da cok iyi degil. Boyle bir durumla karsilasan var mi?
Bence bebegin kiz canim :) kozlar göstermez derlerkizlar 16+4 te gittim oturusu uygun degil goremdim ama kiza benziyor dedi. Sizce kiz midir yada erkege donermi bisiler almak istiyorum her seferinde hevesim kursagimda donuyorum. Sanirim cihaz da cok iyi degil. Boyle bir durumla karsilasan var mi?
Doktorumu seviyorum aslinda olmadi bi kerelik baska bir doktora gidip bakarim ultrasyon cihazin iyi olan birineSen degis ya o doktoru hatta hastaneyi de. Benim bircok tanidigim 12. Haftada ogreniyor. Ben 14 de kesin ogrenmistim.
Hemen hemen ayni haftadayız canim benim 10. Haftada tahmin etti ve 13.haftada net erkek dedi.Zayen ne oldugu onemli degil sadece cinsiyet mereki Bende suan 4. Aydayim unarim ykinda belli olur
Canım bnce kız kızlae eç gösteriyorkizlar 16+4 te gittim oturusu uygun degil goremdim ama kiza benziyor dedi. Sizce kiz midir yada erkege donermi bisiler almak istiyorum her seferinde hevesim kursagimda donuyorum. Sanirim cihaz da cok iyi degil. Boyle bir durumla karsilasan var mi?
Bende 14 haftalığım ama göstermedi doktor erkeğe benzitor dedi tam emin değilim dedi ilkten böyle deyip bidahaki ay kıza dönen varmı
Ya öyle tabi ama göstermedi beneiş sırf bebeğim gelişimi 1 hafta daha ilerde diye yada kemik yapısından öyle söyledi sanırım emin değilim dedi özele gidiyorum bise sözdeHaberlerde cinde bi kadina doguma kadar kiz denmis. Hatta kadin herseyi kiz cocuguna gore almis. Sonra erkek dogurmus :)
Ya öyle tabi ama göstermedi beneiş sırf bebeğim gelişimi 1 hafta daha ilerde diye yada kemik yapısından öyle söyledi sanırım emin değilim dedi özele gidiyorum bise sözde
Bizimde gelisimi 1 hafta ilerde canim ama kiza benzetip yolladi:))Ya öyle tabi ama göstermedi beneiş sırf bebeğim gelişimi 1 hafta daha ilerde diye yada kemik yapısından öyle söyledi sanırım emin değilim dedi özele gidiyorum bise sözde
.10. Haftada tahmin mi..hey masallah ne doktormus arkadas![]()
Benim doktorum 13.haftada cihazı karnıma koyduğu gibi bunun pipisi var demişti ve bebeğim erkek ben alışverişimi 8.aya girdiğimde yaptım a'dan z'ye herşeyini aldık oğlumun valla 1 günde bitti ne güzel bence sende acele etme alışveriş için doğumuma 26 gün var çok şükür herşeyi hazır onun gelmesini bekliyoruz artık :) sağlıklı büyüsün gelişsin gerisinin önemi yok bence herşey alınır yapılırkizlar 16+4 te gittim oturusu uygun degil goremdim ama kiza benziyor dedi. Sizce kiz midir yada erkege donermi bisiler almak istiyorum her seferinde hevesim kursagimda donuyorum. Sanirim cihaz da cok iyi degil. Boyle bir durumla karsilasan var mi?