Gothic de zayıflıyor :)

oooffff günlüğüm moralim çok bozuk.neden olduğunu bilmiyorum ama canım acayip sıkılıyor :2:

Günlüğüm günlüğüm bugün çok büyük bi sınav atlattımmm :))) Dün hemşireler günüydü.Karşı komşum da hemşire olduğu için arkadaşlarla yaş pasta aldık ve kutladık.Herkes koca koca pastalar yedi bense bir lokma koymadım ağzıma.İrademi seviyorum yaaa,tebrik ediyorum kendimiiii

Günlüğüm yaa bu hafta regl oldum,karnım belim çok ağrıyor,spor yapamıyorum Ama diyete devam.İnşallah pazartesiye kadar kilo verebilirim

Bugün 90.2 yim günlüğüm :) Yavaş da olsa kilo veriyoruuummm Bu hafta hiç spor yapamadım,ondan yavaş verdim ama reglim bitsin hemen başlıcam spora :) I LOVE MYSELFFFF :)))

Canım nasılsııın? Kilo veriyor olmana çok sevindiiiim. İnşallah başarılarının devamı geliyordur. Diyet nasıl gidiyor?

Canım nasılsııın? Kilo veriyor olmana çok sevindiiiim. İnşallah başarılarının devamı geliyordur. Diyet nasıl gidiyor?

Şimdilik iyi gidiyor canım.Geçen cumartesi 90.2dim,bu cumartesi yani bugün sabah tartıldığımda 89.1 olduğumu gördüm.Toplamda 8.6 kilo vermiş bulunmaktayım :)))

vaaaay en son yazdığımın üstünden bir sene geçmiş günlüğüm.bu bir sene içinde hem seni hem de kendimi çok ihmal ettim..87.7de bırakmışım kilomu,şimdi sor kaçım? 97.7dim dün sabah ama neler olduğunu söylesem bana hak verirsin..aralık ayında annemi kaybettim ve hayatımın travmasını yaşadım hala toparlanmış değilim ama yavaş yavaş hayata tutunmaya çalışıyorum.e tabi bu arada herşeyi saldım.evim,işim,hayatım,ilişkilerim,arkadaşlarım herşeyi saldım..hiçbir şeyime özen göstermedim.Rabbim kimseyi anasından babasından ayırmasın Ve bir ay önce yeter dedim kendime,bu miskinliğin yeter.toparlan atık dedim.Ve işe öncelikle sigarayı bırakmakla başladım.10 yıldır tiryakisi olduğum,günde en az bir paket içtiğim sigarayı bıraktım.şuanda sigara travmasını da atlatmış bulunuyorum ve dün sabah Muzaffer Kuşhan'ın 15 günde 8-10 kilo verdiren diyetine başladım.Aslında böyle diyetlerin sakıncalı olduğunu biliyorum ama en azından 2 hafta kendimi toparlamam lazım böyle bir şokla.Ve bu sefer çoook kararlıyım.70e düşene kadar bırakmıcam diyeti.Arkadaşlardan da destek bekliyorum ve herkesi selamlıyorum

başın sağolsun canım Allah kimsenin başına vermesin diyeceğim ama...

ben dayanamazdım heralde böyle bir acıya ama yapacak da bir şey olmadığını biliyorum

başın sağolsun bende babamı kaybettim tabi annem de kendini kaybetti o da toparlanmaya çalışıyor,bende çok zor şeyler atlattım ne diyebilirim ki ama hayat devam ediyor umarım her istediğini başarırsın Allah yardımcın olsun ben de takip edicem seni :))

başın saolsun ....allah sabır versin
sende yazmışsın hayat devam ediyorrr...
biyerden başlamışsın devamınıda getirirsin inş.

başın sağolsun canım Allah kimsenin başına vermesin diyeceğim ama...

ben dayanamazdım heralde böyle bir acıya ama yapacak da bir şey olmadığını biliyorum

başın saolsun ....allah sabır versin
sende yazmışsın hayat devam ediyorrr...
biyerden başlamışsın devamınıda getirirsin inş.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar,dostlar saolsun.Ben de derdim bu acıya dayanamam diye ama acıyı veren Rabbim sabrını da veriyor..Hepinizi beklerim günlüğüme tekrar ve hep gelin :) Bikaç gündür yazamadım günlüğüme çünkü sevgilim gelmişti yanıma,onunla vakit geçirdik,pc fırsatım olmadı :) Ama diyetime devam ettim veee sonuç harika.Bugün sabah tartıldığımda 95.8dim,yanii 2 kilo vermişim :) Çooook mutlu oldum lalala Diyete tam gaz devam :) Bugün 4.günüm,bu 15 günlük diyet bittikten sonra ne yapıcam bilmiyorum ama hele bi geçsin günler :)

Canım günlüğüm tekrar merhaba.azönce forumda gezinirken Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 diye birşey gördüm ve karar verdim ben de yapıcam.inşallah etkisi olur :)

Merhaba arkadaşım :]
Ben de senin gibi düşünüyorum, birbirimize destek olunca çok daha rahat bir şekilde vereceğiz bu kiloları :]
Nasıl bir diyet yapıyorsun?
Boy, kilo ve hedef kilon nedir?
Ben sadece yediklerimi azalttım.

Şimdi okudum, başın sağolsun arkadaşım, Allah sabırlar versin.
İnsan dayanamam diyor ama taşın, kayanın dayanamayacağı acıları insan kaldırırmış.
Sevdiğinin bir daha geri gelmeyeceğini düşünmek insana tarifsiz acılar yaşatıyor.
Ama sonra bir bakıyorsun ki sen de ölümlüsün.
Ne zaman bu dünyayı terk edeceğimiz belli değil.

boyum 170,kilom şuan 95,8 ve hedefim 70.zaten diyetisyenim kemiklerimin ve içorganlarımın ağırlığının toplam 68 olduğunu söyledi.ben şuanda muzaffer kuşhanın 15 günde 8-10 kilo verdiren diyet programını uyguluyorum.biliyorum sağlıksız aslında böyle diyetler ama ben bilinçliyim ve 15 gün bittikten sonra eski diyetime geri dönücem.burda amacım hızlı bi şekilde en az 6-7 kilo atmak.inşallah amacımıza ulaşırız :)

Jillian bana çok zor geldi :]
Benim o kadar kondisyonum yok
Başarılar dilerim sana

Teşekkür ederim arkadaşım.Ben de hiç denemedim,yarın başlıcam inşallah.Gerçi benim belim sakat,ne kadarını yapabilirim bilmiyorum ama denicem :)

Teşekkür ederim canım,dostlar sağolsun.İnsanın içinden acı hiç geçmiyor ama hafifliyor..Zaten ilk günkü gibi olsa dayanılmaz,katlanılmaz..Ha bazen sarstığı oluyor,saatlerce ağladığım oluyor ama napalım..Rabbim böyle istedi.Ttekrar beklerim :)

Son düzenleme:
Diyetisyenin yağsız vücut ağırlığını belirlemesi süper olmuş :]
Genelde boya göre bir hedef kilo belirliyoruz kendimize ama herkesin ideal kilosu farklı.
Ben de böyle bir ölçüm yaptırmak istiyorum.
Kuşhan diyeti başlığında senin mesajlarını okuyunca diyeti inceledim.
Aslında 15 gün süreyle ben de yapabilirim :]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…