• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz alerjisi

gizmytp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
588
152
33
Merhaba kızlar nisan 15 den beri gözlerim kızarık yanma yaşarma gibi sorunlar yaşıyorum doktora gittim alerji dedi ama bahar alerjisi mi farklı bir alerji mi söylemedi damla yazdı gönderdi.
Fayda vermiyor damla da kesinlikle
Bi arkadaşım blefarit Tto göz şampuanı önerdi alerjiye iyi gelir mi bilgisi olan ?

Merhaba kızlar nisan 15 den beri gözlerim kızarık yanma yaşarma gibi sorunlar yaşıyorum doktora gittim alerji dedi ama bahar alerjisi mi farklı bir alerji mi söylemedi damla yazdı gönderdi.
Fayda vermiyor damla da kesinlikle
Bi arkadaşım blefarit Tto göz şampuanı önerdi alerjiye iyi gelir mi bilgisi olan ?
Doktor önerisi olmadan bir şey kullanmayın istemeden gözünüze zarar verme ihtimaliniz var. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın sonra. Başka doktora gitmenizi öneririm. Çok geçmiş olsun. Size de iyi bayramlar dilerim. 🌸

Kirpik dibi şampuanı kullanabilirsiniz hiç bir zararı olmaz hatta kaşıntıya iyi gelir çünkü kirpik dibinde biriken şeyleri temizler.

Back
X