• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz altı çöküklüğü-Resimli-

harika bir göz kremi önereyim size o zaman.kullanıyorum ve fark innaılmaz.resmen morlukları açıyor.estee lauder night repair.158 tl minik bir kavanoz ama azıcık sürülüyor zaten ve önce ferahlama yapıyor ve 4-5 gün içinde farkı görmeye başlıyorsunuz.1 kutu bana 7-8 ay morluklara elveda dedirtti.şimdi tekrar başlıyorum..

kesinlikle katılıyorum aynısını kullanan biri olarak,
ama ufak bir şikayetim var gözlerimi yakıyor biraz
gözümü çok ovuştururum belkide o yüzden :S

lazeri duymadım canım ama dolgu gibi bir şeyse bende istemiyorum çünkü çok sorun yaşayan varmış(dalgalanma falan yapıyormuş). Valla böyle dolanıyorum, çok moralim bozuluyor. acayip mutsuzum yani

tam ben de bilmiyorum ama dediğin gibi olabilir cnm.bi de bir tanıdık hastanede çalışıyo o demişti bana cildiyeye git test yaptır die.sanırım demir eksikliğinden de olma iltimali varmı.ama bi türlü gidemedim bende gitmek istiyorum aslında belki başka bi şeyden kaynaklanıyordur :44::44::44:

harika bir göz kremi önereyim size o zaman.kullanıyorum ve fark innaılmaz.resmen morlukları açıyor.estee lauder night repair.158 tl minik bir kavanoz ama azıcık sürülüyor zaten ve önce ferahlama yapıyor ve 4-5 gün içinde farkı görmeye başlıyorsunuz.1 kutu bana 7-8 ay morluklara elveda dedirtti.şimdi tekrar başlıyorum..

çöküklük için bir faydası var mı pekii ?

tam ben de bilmiyorum ama dediğin gibi olabilir cnm.bi de bir tanıdık hastanede çalışıyo o demişti bana cildiyeye git test yaptır die.sanırım demir eksikliğinden de olma iltimali varmı.ama bi türlü gidemedim bende gitmek istiyorum aslında belki başka bi şeyden kaynaklanıyordur :44::44::44:

bende cildiyeye gittiğimde sorucam canım bu durumu. sanki bir tek benim ki o kadar fazlaymış gibime geliyor. Dışarıdaki bayanlara dikkat ediyorum neredeyse kimse de bu kadar büyük bir şey göremedim.

kapatıcıyla benimki daha beter oluyor ya daha mor görünüyor gözüme

Aynen valla benimkide oyle oluyo hepsini silesim geliyo :-( bende sinuzit alerji vs var burnumdan kaynakli diye boyle mor ve çökük diye dusunuyorum. Cunku sinuzit agrisi cektigimde goz altlarim ve ordaki kemik fln agriyo buda morarmasina fln sebep oluyo bence. Bide benim goz altimda mor kalin damarlar var gerdirince baya baya belli. Boyle olanlar varmi :-(

bende cildiyeye gittiğimde sorucam canım bu durumu. sanki bir tek benim ki o kadar fazlaymış gibime geliyor. Dışarıdaki bayanlara dikkat ediyorum neredeyse kimse de bu kadar büyük bir şey göremedim.

cnm gidersen sonuçlarını burda da açıkla.belki bize de bi faydası olur :34::34::34:

Fraksiyonel lazer miş bende bilmiyordum öğrendim....... ama korkuyorum acı olur mu bilmiyorum...

Onu ben de birçok kere duydum canım ama yaptıran birini bulamadım malesef görüş almak için,gerçekten işe yaradığı söyleniyor,lazer işleminde acı oluyor ama dayanılamayacak gibi olursa emla krem sürülüyor o konuda endişen olmasın

Onu ben de birçok kere duydum canım ama yaptıran birini bulamadım malesef görüş almak için,gerçekten işe yaradığı söyleniyor,lazer işleminde acı oluyor ama dayanılamayacak gibi olursa emla krem sürülüyor o konuda endişen olmasın

bu işin doktor ve klinik boyutuda var.....

ilacın yan etkisi var mı

doğal kremlerin kalıcılığı var mı

lazer iz bırakır mı

bu leke ve morluklardan kurtulmam lazım oroinman gibi oldum iyice....

offf off amma dertli iş be....

tatlım bu konuyla ilgili bal-polen karışımının iyi geldiğini duydum, forumda yaptığım araştırmalar sonucunda.
kullanmaya başlayacagım bi değişiklik olursa iyi gelirse sana da haber veririm. kilo aldırma ihtimali de varmış ama baştan söyleyeyim.

tatlım bu konuyla ilgili bal-polen karışımının iyi geldiğini duydum, forumda yaptığım araştırmalar sonucunda.
kullanmaya başlayacagım bi değişiklik olursa iyi gelirse sana da haber veririm. kilo aldırma ihtimali de varmış ama baştan söyleyeyim.

canıım peki bunu nasıl kullanıyorsun ay lütfen beni habersiz bırakma :((

Back
X