- Konu Sahibi Bumbleroot
1tutam ebegubemıcını 50gr cıg süt ıle ezıp morluk olan bölgeye sur canım. Haftada 3 4 kez uygula. Pek gunese çıkmaya özen göster.sabırlı ol ama. Yavas yavas azaltıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha başlayamadım kısa sürede başlayacagım tatlım mutlaka sana gelişmeleri bildiririm.
kullanan arkadaşlar gece yatmadan 1-2 kaşık yemişler. bi zararı olacağını düşünmüyorum tabi polene alerjin yoksa.
denemekte fayda var.
1tutam ebegubemıcını 50gr cıg süt ıle ezıp morluk olan bölgeye sur canım. Haftada 3 4 kez uygula. Pek gunese çıkmaya özen göster.sabırlı ol ama. Yavas yavas azaltıyor.
Benim çöküklük problemi canım yaa onunla ilgili bildiğin bir şeyler var mı
çöküklük için bir faydası var mı pekii ?
çöküklük dediğiniz şey ancak kemik yapısı ile alakalı olabilir ki onun da çözümü olduğunu sanmıyorum,kremler veya laserle kemik yapısı değişmez ki..
bence morluk renk tonu sorununu çözerseniz çökme dediğiniz görüntü de azalacak ve rahatsız etmeyecektir.
bendeki morluklar alerji sebebi ile var...ve ne yazık ki pek çaresi yok..sadece bu krem ciddi fark yaratıyor..
harika bir göz kremi önereyim size o zaman.kullanıyorum ve fark innaılmaz.resmen morlukları açıyor.estee lauder night repair.158 tl minik bir kavanoz ama azıcık sürülüyor zaten ve önce ferahlama yapıyor ve 4-5 gün içinde farkı görmeye başlıyorsunuz.1 kutu bana 7-8 ay morluklara elveda dedirtti.şimdi tekrar başlıyorum..
Benim çöküklük problemi canım yaa onunla ilgili bildiğin bir şeyler var mı
Beninkide aynen hatta seninkinden daha kötü mor oldugu icinmi cökük görünüyor anlamadim gitti morluklarim sadece alti degil halka seklinde altlarda cökük bir taraftada sislik var..hodan yagimi kullansak diyorum dolgunluk veriyormus ya acaba göz altinada iyi olurmu..birde bazi vitamin haplarinin icinde de var hodan yagi..bilmiyorum foto gönderecektim ama cok kötü görünüyorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.