Göz alti için estetik yaptiran var mi?

Pek çok konu terkedilmiş durumda.. Kimse doğru düzgün cevap yazmıyor..Üst göz kapağı ve Göz altı torbaları operasyonu için ben de Ankarada doktor arıyorum.. Bilgi paylaşacak kimse yok mu??

ben yurtdışındaki forumları okurken uzman olarak görüşü alınan bir türk hekime rastladım ve kendisine durumumu aktardım (istanbulda çalışıyor)
benim durumum şöyle: çöküklük ya da torba sorunum yok ancak fazlasıyla morluk var. 31 yaşındayım. Esmerim.
Bu hekim teosyal dolgu (ve daha pek çok uygulamayı yapıyormuş). Kendisine çöküklük yoksa da morluk için dolgu denenmeli mi diye sordum. Çöküklük yokken dolgunun anlamlı olmayacağını söyledi. Bir de teosyal'in roll-on'u için ne dersiniz dedim. cildi nemlendirip kalınlaştırmak suretiyle morluk görünümünü iyileştirebiliyormuş ama geçicidir dedi.
Bana fraksiyonel lazer önerdi.
Sevgiler.

Adana'da yaşıyorum. 50 yaşındayım.Göz altı ışın dolgusunu denemeyi düşünüyorum.Ayrıca yüzüme de dolgu uygulaması yaptırmak istiyorum ama Adana'da en iyi bu işlemleri yapan doktor ismi arıyorum. Yaptıran ve bilgisi olan varsa mutlaka yazsın, çok acil..

arkadaşlar gözaltı torbasını aldıran doktor ismi ve fiyat bilgisi verebilir mi lütfen ve memnun musunuz gözleriniz simetrik mi oldu lütfen haber verin ben de olmak istiyorum sgk geçiyor mu birde okuplastide ? yani tahmini fiyat nedir

Ben iki gün önce gözaltı ve gözkapağı ameliyatı oldum. Şu anda hafif şişlik ve kırmızıya dönen hafif morluklar var. Lokal anesteziyle yaklaşık 1,5 saat sürdü. Psikolojisi biraz beni rahatsız etti ama hiç bir acı hissetmedim. Ameliyat sonrası 1 saat dinlenip çıktım hastaneden. Saat başı buz uyguluyorum. Korktuğum kadar kötü bir şişme morarma olmadı yani. Haftaya dikişlerim alınacak, sonucun iyi olacağından şimdiden eminim. Dr. Akın Banaz' a bu konuda çok güveniyorum. Sorularınız olursa seve seve yanıtlarım.

ismi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…