Göz alti için estetik yaptiran var mi?

bende göz altından ve üstünden ameliyat oldum 9. günüm ama bir gözüm büyük diğeri küçük şişlerim inmedi. biri bana normal düzlecek desin nolur arkadaşlar delirmek üzereyim yardımmm

Ben 1 ay önce oldum,hala asimetri var.sadece ilk haftaya göre daha az.Bana resimlerini gönderirmisin.Ben de gönderebilirim

Ben 1 ay önce oldum,hala asimetri var.sadece ilk haftaya göre daha az.Bana resimlerini gönderirmisin.Ben de gönderebilirim

arkadaşlar yabancı sitelerde realself gibi siteler var .. oralarda okudum bahsetmişler bu durumdan .. bir süre sonra düzeliyor sanırım.. biraz daha süre tanıyın kendinize.. 3 aydan sonra oturmaya başlar gibime geliyor.. ikinizde hızla iyileşirsiniz umarım.. burada paylaşmaya devam edin.. çünkü sizin durumunuzu yaşayanlar da böylece bilgi alabilirler.. bende ögrendiğim yeni birşey olursa sizle paylaşırım buradan.. bence düzelecek buna inanın .. stres yaparsanız dokular buna tepki verir ve iyileşmeniz yavaşlar, aksar ya da durur.. böyle olacağına inanmalıyız .. inanırsanız olabilecek en iyi duruma gelecektir diye düşünüyorum.. biliyosunuz moral gücü de şart böyle durumlarda..

Çok teşekkür ediyorum.Gerçekten rahatlatıyorsun yazdıklarınla.Doktorumda aynı şeyleri söylüyor ama ben korkuyorum ne bileyim.Gözlerimin şekli eşit olursa herşey harikaydı diyebileceğim çünkü ameliyat kolay,sonrasında da fazla sorun yok.LÜTFEN ÖĞRENDİKLERİNİ PAYLAŞMAYA DEVAM ET.bU SİTEDEKİ EN YARARLI CÜMLELER SENDEN GELİYOR VE UMARIM HAKLISINDIR...

doktor ismi verebilir misiniz lütfen

Kayınvalideniz ilk günler ve haftalarda hiç kaygı yaşamadımı.Gözlerinin boyutları ve şekilleri eşitmiydi yazabilirmisiniz*yoksa sonradanmı düzeldi.Bende göz altı ve üst kapak ameliyatı oldım haftalar geçti hala gözlerimin boyutları ve şekilleri farklı.Siz sonuçtanmemnun kaldığınız için iyileşme sürecinde kayınvalideniz neler yaşadı çok merak ediyorum.Öğrenmek istediğim başından beri herşey yolundamıydı ,yoksa zamanlamı düzeldive bu kaç hafta aldı?

detaylı bilgi alabilir miyim acaba :) doktorunun adı neydi

Sizin adınıza çok sevindim.Bende 2 ay kadar önce gözaltı ve üst kapak ameliyatı oldum ,herşey kolaydı ama benim gözlerimde asimetri oldu.Bir gözüm diğerinden daha çekik ve küçük.İlkgünlere oranla şimdi daha iyi ama belirgin fark var.doktorum geçecek diyor ama çok endişeliyim.Siz böyle bir sorun yaşamadınız galiba?Herşey başından beri düzgünmüydü yoksazamanlamı düzeldi yazarsanız çok sevinirim.

Alıntılar yanlıs olmus sanırım ceylin98,ben ya da yakınım ameliyat olmadı...Ben olmak istiyorum ama arastırıyorum hala..Sen kime oldun acaba,isim verebilir misin

Benim de göz şeklimden dolayı gözümün hemen altı şiş sonra çukurlaşıyor.Nasıl tarif etsem bilemedim ama işte biraz pörtlek sanırm ondan:26: Ona da yapıyorlar mı ki bir şey

Arkadaşlar son durum nedir :44:eşitsizlikler düzeldi mi .

Ben de işim gereği full bilgisayar başında çalışıyorum dolayısıyla göz altlarım biraz yorgun duruyor . Bu ameliyatı tavsiye eder misiniz ?

benim de göz altı torbalarım vardı ama yanaklarım dolgun olmadığı için onlar görece çıkık duruyorlardı. yaşım 23
birkaç dr la görüştüm çoğu yüze yağ ya da dolgu verilirse düzeleceğini söyledi
4-5 gün önce yağ enjeksiyonu yaptırdım şu an yüzüm şiş ve travestiye benziyorum başta aşırı şişti yüzüm 4-5 gün içinde biraz azaldı ama dışarı çıkacak gibi değil yine de. ağrı yok.
zaten görüntü 10 -15 gün içinde normale dönüyormuş. şimdilik bekliyorum :)

Ben yaptırdım.Lipo filling yani karnından,kalçandan ya da uygun yerden yap alıp,santrufüjden sonra yüzüne enjekte ediyorlar.İlk yapıldığında süper.Ancak çok şişiyor.Surat işmansa çok fazla durabilir 2 ay kadar.Benim suratım zayıf olduğu için çok iyi oldu.Fakat eriyor.En fazla %30 u kalıyor.Ne yazık ki bu uygulamaları tekrarlatmak lazım.

Arkadaşım kaça yaptırdın bu işlemi :26: topaklanma oldu mu ?
Galiba sen tüm yüzüne uygulattırdın .

Benim merak ettiğim ,bu uygulamalardan sonra göz altları dolduğu için ,torba gibi şiş durup durmaması .Aaaa bir de topaklık fln oluyorsa , o da kötü.

selam arkadaşlar, yakınlarda ameliyat olan ya da olmayı düşünen yok gibi görünüyor... ceylin98 ne durumdasın şu an , siteye girersen mutlaka yaz canım, umarım düzelmiştir asimetri olayı...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar, yakınlarda ameliyat olan ya da olmayı düşünen yok gibi görünüyor... ceylin98 ne durumdasın şu an , siteye girersen mutlaka yaz canım, umarım düzelmiştir asimetri olayı...

Vücuddan yağ alındığında en az 2 hafta şişer çok fazla üstelik yapılan dolgunun ortalama üçte biri kalır. Hazır dolguyu tercih edin bence hem şişme çok daha az olur hem de tamamı kalır yapılan yerde

kızlar iyi geceler göz altı torbası ameliyatı olup çok memnunum çok güzel oldu diyen birisi yokmu lütfen yardımınızı bekliyoruz doktor seçimi yapamıyoruz ameliyatı arkdaşım olucak onun için bende araştırma yapıyorum antalyadan ameliyat olmuş yada olucak kimler var operasyonundan memnun olan arkadaşlar rica ediyorum bilgi verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…