- Konu Sahibi neslihansu
-
bende göz altından ve üstünden ameliyat oldum 9. günüm ama bir gözüm büyük diğeri küçük şişlerim inmedi. biri bana normal düzlecek desin nolur arkadaşlar delirmek üzereyim yardımmm
Ben 1 ay önce oldum,hala asimetri var.sadece ilk haftaya göre daha az.Bana resimlerini gönderirmisin.Ben de gönderebilirim
doktor ismi verebilir misiniz lütfen
detaylı bilgi alabilir miyim acaba :) doktorunun adı neydi
ya bu konuyu bende araştırdım. mikro yağ enjeksiyonu ile göz altı doldurulabiliyormuş. vücudumuzdan alınan bir yağın enjekte edilmesi ile oluyormuş.
onu araştırıyorum bu aralar bendebu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim..
Ben yaptırdım.Lipo filling yani karnından,kalçandan ya da uygun yerden yap alıp,santrufüjden sonra yüzüne enjekte ediyorlar.İlk yapıldığında süper.Ancak çok şişiyor.Surat işmansa çok fazla durabilir 2 ay kadar.Benim suratım zayıf olduğu için çok iyi oldu.Fakat eriyor.En fazla %30 u kalıyor.Ne yazık ki bu uygulamaları tekrarlatmak lazım.
selam arkadaşlar, yakınlarda ameliyat olan ya da olmayı düşünen yok gibi görünüyor... ceylin98 ne durumdasın şu an , siteye girersen mutlaka yaz canım, umarım düzelmiştir asimetri olayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?