- Konu Sahibi neslihansu
-
yakinda ameliyata girecegim ,neticeleri yazarim size.
sauser senınle kaderımız aynı galıba bende 26 yasındayım bende sevgılımden ayrıldım cunku gercekten goz altlarım cok kotu psıkolojım ıyı değil yanı morluk bı olcuye kadar kapanabılıyor ama cukurluğu alçılamak lazım o kadar kotukı ınsanın gozunu yoruyor gercekten amelıyat olsa keske guvenebılsem ama nasıl amelıyatlar olabılır bılmıorum ben cok arastırıyorum aslında sımdılık sadece dolguyu buldum bı arkadas yaptırıcak tekrar ondan haber beklıorum cok memnun kalmıs canım maılını bana yazar mısın ordan da goruselım bı care bulursak haberlesırız...
nil ben şuanda bir kreme başladım süper bişe tüm şikayetlerimi giderdi neutrogena rediance boots eye cream 17.TL ye aldım ucuzda bir ürün göz altındaki şişlikleri morlukları süper yaptı =) çok canlılık veriyor tavsiyem hemen başla =)
ah canım ya senın adına cok sevindim ama maalesef bende ne sıslık var ne de morluk benımkıler cukur cukur ve mor damarlarım cok belırgın çukur için yararlı olur mu bılmem genede paylastığın ıcın cok saol... bı gun dolgu yaptırırsam yazıcam bende buraya...
benimde çökük duruyordu işte daha önce roll on kremlerden kullandım işe yaramadı ama bu baya baya işe yaradı
bende göz altı estetıgı olucam sonucları yazarım
Arakdaslar ben gecen hafta cuma gunu doktora gittim ve goz alti cukurlarina dolgu maddesi enjekte etti, keske daha once yaptirsaydim diyorum cok daha iyi bir goruntu oldu sadece hafif morluk var oda 10 gune geciyor pazartesi haftaya tekrar kontrole gidecegim rotus gerekirse tekrar hafif yapacak. cukurlari olanlara tavsiye ederim arkadaslar..
Arakdaslar ben gecen hafta cuma gunu doktora gittim ve goz alti cukurlarina dolgu maddesi enjekte etti, keske daha once yaptirsaydim diyorum cok daha iyi bir goruntu oldu sadece hafif morluk var oda 10 gune geciyor pazartesi haftaya tekrar kontrole gidecegim rotus gerekirse tekrar hafif yapacak. cukurlari olanlara tavsiye ederim arkadaslar..
üst göz kapaklarında düşüklük alt göz kapaklarında da torbalanma yani genel göz görünümünde bir bozulma söz konusuydu sanırım bu torbalanma denilen şey o bölgedeki yağ dokusunun fazlaca birikmesi gibi birşey kuzenlerim ameliyat için yurt dışından geldiler ben dördüncü gün gördüğümde gayet iyi görünüyorlardı çok hafif bir morarma oda belli belirsiz dışında hiç bir şikayetleri yoktu ameliyatları genel anestezi altında olmuş anadolu yakasında özel bir hastanede onuncu gün yurt dışına döndüler çok fazlaca bilgim yok ama gördüğüm kadarıyla usta ellerde oldukça basit ve sonuçları memnun edici bir işlem
evet kayınvalidem gözaltı torbalarını ve göz üstü torbalarını aldırdı sonuç süper ötesi iz hiç yok çok inceledik göremedik olamaz böyle birşey ayrıca çok değişti güzelleşti genç kız gibi oldu valla tavsiye edrim
Ben 4 hafta önce göz altı torbalarımı ve göz üstü yağlarımı ameliyat ile aldırdım. Kaç yıldır yaptırmak istiyordum, bir türlü sıra gelmemişti ve sonunda tak etti ve yaptırdım. Şu anda çok mutluyum, iyiki yaptırmışım...tabii doktor da çok önemli. Ameliyatım 3 saat sürdü ve inanın sonrasında hiç acı, ağrı vs çekmedim. 1 hafta sonra da dikişler alındı ve herşey bitti. Biraz morarma ve sararma oluyor 10 gün kadar. Bence hiç durmayın iyi bir doktor bulup yaptırın :) Ben Bursa'da yaptırdım. İsteyenlere daha detaylı bilgi veririm.... İnanın 10 yaş gençleştim, eskiden neydim öyle sanki her gece içiciymişim gibi torbalar, yorgun bakışlar...şimdi ise süper!!!!
meryemkartal bende gözaltı torbalarımı aldrmak ıstyrum.lutfen olduysan yada olma asamasındaysan bana msj atarmısın yada burdan yazarmısın.lutfen gercek bı kısıden bu konu hakkında bılgı almaya cok ıhtyacm var.benı anlıyosundur zaten sen,neler yasadıklarımı damsjını beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?