Göz alti için estetik yaptiran var mi?

nil ben şuanda bir kreme başladım süper bişe tüm şikayetlerimi giderdi neutrogena rediance boots eye cream 17.TL ye aldım ucuzda bir ürün göz altındaki şişlikleri morlukları süper yaptı =) çok canlılık veriyor tavsiyem hemen başla =)

ah canım ya senın adına cok sevindim ama maalesef bende ne sıslık var ne de morluk benımkıler cukur cukur ve mor damarlarım cok belırgın çukur için yararlı olur mu bılmem genede paylastığın ıcın cok saol... bı gun dolgu yaptırırsam yazıcam bende buraya...

benimde çökük duruyordu işte daha önce roll on kremlerden kullandım işe yaramadı ama bu baya baya işe yaradı

bende göz altı estetıgı olucam sonucları yazarım

meryemkartal bende gözaltı torbalarımı aldrmak ıstyrum.lutfen olduysan yada olma asamasındaysan bana msj atarmısın yada burdan yazarmısın.lutfen gercek bı kısıden bu konu hakkında bılgı almaya cok ıhtyacm var.benı anlıyosundur zaten sen,neler yasadıklarımı da msjını beklıyorum

Arkadaslar ben de de ayni sorun var goz altlarim sislik ve cokme var sanki makyaj yapinca kapaniyor gorunsede yine de insani bir kac yas yasli gosteriyor doktora gittim goz alti dolgusu yapalim demisti korktum... ama sumdi karar verdim 1 yila kadar gidiyormus goz alti dolgusu ve yaptiracagim insallah.

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.göz altı morlukları için krem veya bitkisel(çay koymak) ürün kullanarak sonuç alan arkadaşmz var mı?

Arakdaslar ben gecen hafta cuma gunu doktora gittim ve goz alti cukurlarina dolgu maddesi enjekte etti, keske daha once yaptirsaydim diyorum cok daha iyi bir goruntu oldu sadece hafif morluk var oda 10 gune geciyor pazartesi haftaya tekrar kontrole gidecegim rotus gerekirse tekrar hafif yapacak. cukurlari olanlara tavsiye ederim arkadaslar..

arkadaşlar benimle aynı sorunu yaşayan var mı?göz altlarımdan mor damar geçiyor.bunları aldırmak istiyorum.ama nasıl???????

merhaba size özelden mesaj attım ılgılenırsenız sevınırım tesekkurler...

merhaba doktorunuz kim, maliyet ne oldu, memnun musunuz.

Öykü,bana yardımcı olabılırsen okadar sevınıcem ki..Ben de Anadolu yakasındayım ve bir ay ıcınde amelıyat olmak ıstıyorum..ama kime olacagımı bılmıyorum..kuzenlerın kıme oldular.isim verebılır mısın lutfen lutfen...bilmiyorsundur emınım ama ogrenebılır mısın lutfeeeeeeeeeen ( ozel mesaj atamıyorum,mesaj sayım az dıye..yardımcı olursan cok memnun olucam

detaylı bilgi alabilir miyim acaba :) doktorunun adı neydi

bende annem için dr araştırıyorum ameliyat zor mu bilginiz varsa paylaşırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…