Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluğu

songul97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
26
2
1
27
Bu yaz göz altı morluklarım çıktı. Hatta göz kapaklarımda da var. 1 senedir sigara içtiğim için oldu galiba. Gittikçe kötüleşince sigarayı bıraktım. 1 buçuk aydır içmiyorum. Morlukları ve halkaları nasıl geçirebilirim?

ben kendimi bildim bileli var ..
Ama beyaz tenliyim sanırım ondan belirgin ..
Sigara da kullanıyorum onla ilgisi var mı emin değilim ..
Çözümü bilen varsa söylesin ben göz altı kapatıcısı kullanıyorum :(

ben sigaradan olduğunu düşünüyorum.. benim de çok parlak bir cildim vardı gözaltlarım dahil.. 13 yıldır içici olarak farkı çok net görüyorum. kapatıcı kesin çözüm değil,uykusuzluk, gıdalarımız, ve sigara baş etken :(

Bencede sigaranın etkisi var. Önceden hiç yoktu birden çıktı bende. Ve beyaz tenlide değilim

genetik kesinlikle:(
yorgunluk,zayiflik gibi nedenlerden olusanlar gecici.genetik olanlar ise ne olursa olsun kalici

Bu yaz göz altı morluklarım çıktı. Hatta göz kapaklarımda da var. 1 senedir sigara içtiğim için oldu galiba. Gittikçe kötüleşince sigarayı bıraktım. 1 buçuk aydır içmiyorum. Morlukları ve halkaları nasıl geçirebilirim?

yeterli uyku ve bol su icme ile duzelebilir. /genetik bir durum degilse

Annemde de var bende de. Hatta dayimin oğlu dayak yemiş gibi mor. Genetik yapacak bişey yok.

Ne annemde ne de babamda var. Ailemde şuan tek benim böyle. Çay poşeti koydum, salatalık ve çiğ patates denedim etkisi olmadı. Kapatıcıyla kapatmaya çalışıyorum ama nereye kadar

Himm ben salatalik diye biliyorum ama:KK64:belki bilen arkadaslar yardimci olurlar..

Tamamen nasıl çözülür bilmiyorum.
Kremlerle falan belki bir nebze ama makyajla kapatabilirsiniz.
İhtiyacınız olanlar bir corrector ve bir fondoten.
Somon-turuncu tonlarında bir corrector alıp göz altlariniza iyice suruyorsunuz. Ardından fondoteni ya da kapaticiyi üzerine bastırarak (sürüştürerek degil) uyguluyorsunuz.
Mis gibi oldu bitti.

Bendede var maalesef bizdeki de genetik. Annemde var. Kalici bi çözümü yok gibi :(

sade bir soda alın,gazı biraz kaçınca buz küplerine doldurun.her gün bir tanesini göz altlarınızda gezdirin.bir ara pek morluğum olmamasına rağmen bunu yapıyordum,bildiğin bembeyaz olmuştu tavsiye ederim ama her gün düzenli bir şekilde yapın.

sade bir soda alın,gazı biraz kaçınca buz küplerine doldurun.her gün bir tanesini göz altlarınızda gezdirin.bir ara pek morluğum olmamasına rağmen bunu yapıyordum,bildiğin bembeyaz olmuştu tavsiye ederim ama her gün düzenli bir şekilde yapın.

Bendede var. Herseyi denedim.
Patates, kremler, salatalik felan fistan.
Su aralar cig patates iyi geliyor galiba, ama oyle wow etkide goremedim. Bu tavsiyeyide deniycem. Bi umit.

kuruluk da varsa onun da etkisi vardır. yaşın kaç krem kullanıyor musun bilmiyorum ama nemlendirmek için kivi dilimle koy

eger saglıklı nefes alınamıyorsa yani burun kemiginde doguştan gelen yada sonradan oluşan bir sorun varsa oksijen yetersizliginden gözaltı morlukları oluşabiliyor...doktora gitmenizi öneririm

Back
X