Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu yaz göz altı morluklarım çıktı. Hatta göz kapaklarımda da var. 1 senedir sigara içtiğim için oldu galiba. Gittikçe kötüleşince sigarayı bıraktım. 1 buçuk aydır içmiyorum. Morlukları ve halkaları nasıl geçirebilirim?
Bu yaz göz altı morluklarım çıktı. Hatta göz kapaklarımda da var. 1 senedir sigara içtiğim için oldu galiba. Gittikçe kötüleşince sigarayı bıraktım. 1 buçuk aydır içmiyorum. Morlukları ve halkaları nasıl geçirebilirim?
Merhaba, göz altı morluklarınız için yüksek miktarda aloe Vera içeren bir jel ve göz kremi önermek istiyorum size. Yoğunluğuna ve cildinizin verdiği reaksiyonlara göre 2 hafta sonra etki almaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz mesaj atabilirsiniz.
Ne annemde ne de babamda var. Ailemde şuan tek benim böyle. Çay poşeti koydum, salatalık ve çiğ patates denedim etkisi olmadı. Kapatıcıyla kapatmaya çalışıyorum ama nereye kadar