Anti-Aging göz alti morluklari icin çözümmm;)

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

seval23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
351
3
38
35
Kocaeli
Cig yarim patatesi rendele 2 yemek kasigi maydonoz bu ikisini karistirip gözlerinizin üstüne bi bez yardımıyla koyun 5 10 dk bekletin sonra durulayin kan dolaşımını hızlandırıyor ben denedim ayrica gozdeki agriyi aninda aliyor çok faydalı kizlar deneyin; )

Patatees tek basinada cok iyi geliyor da, patatesi ince kesim beze sarmadan bekletiyorsun goz uzerinde... Cok iyi geliyor gercekten... Buda yeni bir tarif, bunu da ilk firsatta deneyecegim...

haftada kaç kez yapmak gerek

Kesin çözüm diyorsan gözaltı ışık dolgusu diyebilirim Dr Nezih Karaca yaptırdım memnunum tavsiye ederim

fotoğraflarda varmış gibi geliyor bana da göz altı morluğum , paylaşım güzelmiş teşekkürler ,

Benim önerim hem rahatlatıcı hem de morlukları giderici. Demleyip soğuttuğunuz çayı (akşam çayından kendime bir iki kaçık ayırırım) bir çay tabağına koyup iki iri pamuğu batırın ve gözlerinize koyun. Ben çok memnunum.

Arkadaşlar merhaba. Göz altı morluğu için kahve telvesi ılık çay uygulamaları vs denemediğim şey kalmamıştı ve bunlar hiçbir işe yaramamakla birlikte benim için zaman kaybı olmuştu. araştırmalarım sonucu Dr.Nezih Karaca'nın çok iyi ve güvenilir bir doktor olduğunu öğrendim ve kendisiyle görüştüm. beni çok güzel karşıladılar. göz altı ışık dolgusu yaptırdım ve şuan neden daha önce yaptırmamışım diyorum. Çok mutlu oldum sizlere de tavsiye ederim.

memnun kalmana sevindim..canın acıdı mı?tekrar ileride morluk olur muymuş?ücreti ne kadar?tek seans mı yapılan birşey?biraz bilgi verirsen sevinirim..bende sürekli kapatıcı kullanan biriyim

Bende düzensiz uykudan ve sağlıksız beslenmeden olduğunu düşündüğüm göz altı morluklarımdan kurtuldum sonunda arkadaşım lr ürünlerini satmaya başladı istemeye istemeye aldım gerçekten iyiymiş kesinlikle kullanın

memnun kalmana sevindim..canın acıdı mı?tekrar ileride morluk olur muymuş?ücreti ne kadar?tek seans mı yapılan birşey?biraz bilgi verirsen sevinirim..bende sürekli kapatıcı kullanan biriyim
ben shineandgo adında bi güzellikmerkezinde yaptırdım instagramdan takip edebilirsiniz zaten öyle rast geldi banada iki seans cagırdılar öyle devasa fiyatlar istiolar şaşkına döndüm memnuniyet odaklı calışan her yer tavsiyemdir bence yaptıkları uygulamalara bir göz atın derim

ben de LR ürünlerini kullaniyorum. göz altı morlukları ve kırışiklıklari için güzel ürünleri var. herkese tavsiye ederim. gözaltı morlukları için zeitgard platinum eye cooler, aloe vera concentrate krem ve racine göz altı kremi kullaniyorum... urünlerin hepsinden çok memnunum.

Çok özür dilerim alakasız olacak ama patates deyince aklıma geldi... bu patates herşeye kadir gerçekten... hani dışakabinlerin üzerinde su lekesi kalır ve çıkmaz ya...patatesi haşladığını su ile ovunca çıkıyor:=))) valla deneyin, bu arada gözaltı tarifini deniyeceğim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…