Aynen Mutlaka deneyin cnm gercekten cok ise yarıyor; )Patatees tek basinada cok iyi geliyor da, patatesi ince kesim beze sarmadan bekletiyorsun goz uzerinde... Cok iyi geliyor gercekten... Buda yeni bir tarif, bunu da ilk firsatta deneyecegim...
Cig yarim patatesi rendele 2 yemek kasigi maydonoz bu ikisini karistirip gözlerinizin üstüne bi bez yardımıyla koyun 5 10 dk bekletin sonra durulayin kan dolaşımını hızlandırıyor ben denedim ayrica gozdeki agriyi aninda aliyor çok faydalı kizlar deneyin; )
ben shineandgo adında bi güzellikmerkezinde yaptırdım instagramdan takip edebilirsiniz zaten öyle rast geldi banada iki seans cagırdılar öyle devasa fiyatlar istiolar şaşkına döndüm memnuniyet odaklı calışan her yer tavsiyemdir bence yaptıkları uygulamalara bir göz atın derimmemnun kalmana sevindim..canın acıdı mı?tekrar ileride morluk olur muymuş?ücreti ne kadar?tek seans mı yapılan birşey?biraz bilgi verirsen sevinirim..bende sürekli kapatıcı kullanan biriyim
Cig yarim patatesi rendele 2 yemek kasigi maydonoz bu ikisini karistirip gözlerinizin üstüne bi bez yardımıyla koyun 5 10 dk bekletin sonra durulayin kan dolaşımını hızlandırıyor ben denedim ayrica gozdeki agriyi aninda aliyor çok faydalı kizlar deneyin; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?