• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz altı torbaları ameliyatı

bu ameliyatı gerçekleştiren arkadaşlar,lüüüüttttfeennn ses verin yaa..özelden mi yazışıyonuz bilmiyorum ama,amelyat kaç saat sürüyor,özelde ne kadar..ve de yöntemi hakkında bilgi verirmisiniz..ya bizi en iyi siz anlarsınızz ama neden yazmsmış kime cevappp...

gecen yıldan beri foruma yazıyorum..ama yine de kimse net bir cevap vermiyor..okadar üzülüyorumki..ben ameliyat oldum deniliyor ama okadar :(( ne olur bizi de bilgilendirseniz paylaşsanız olmaz mı yani..offf

Devlet hastanesinde 350 TL ye oldum ben. plastik cerraha gidip görüşebilirsiniz valla ben çok memnunum. Tavsiye ederim. İlk başta sorun var gibiydi ama şişler inince mükemmel:12:

hangi şehirde ve hangi hastanede oldunuz?bende olmayı düşünüyorum fakat karar veremedim.ESKİŞEHİRDE önerebilceğiniz bir doktor var mı?yaşım 30 ve çok abartı olmasada genetik olarak göz torbalarım ve göz kapağı sarkması var.yaş olarak erken mi bilmiyorum ama bu görüntü beni çok rahatsız ediyor.fiyatları nasıl özelde ve devlet hastanelerinde?yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaslar bukadar mi zor ameliyat oncesi ve sonrasi surecleri yazmak. Anlamadim ki bu sitede herdaim birbirimize ihtiyacimiz var objektifligine inanarak burada fikir paylasimi yapiyoruz. Bugun bu konuda fikir sahibi ve tecrube sahibi olanlar uarin baska bir konuda fikir danisacaklar . Bu duyarsizligin sebebi ne anlayamadim.

bu ameliyatla gerçekten çözüm kalıcı mı oluyor, benim de genç olmama rağmen biraz torbam var ama tekrar tekrar yaptırmak i,stemiyorum birkez yaptırayım uzun süre etkili olsun istiyorum

İxmir ekol KBB hastanesi doç dr fatih uygur ben bugün gittim 10 güne olucam sadece göztorbası için yani üst göz kapağı hariç 3000 tl ama mutlaka dr görmeli bu genel anestezi için lokalde olabiliyormuş fakat ben korktuğumdan istemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İxmir ekol KBB hastanesi doç dr fatih uygur ben bugün gittim 10 güne olucam sadece göztorbası için yani üst göz kapağı hariç 3000 tl ama mutlaka dr görmeli bu genel anestezi için lokalde olabiliyormuş fakat ben korktuğumdan istemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ameliyat oldunuzmu? Sonuc nasil?

Bana en basarili goz alti torbalarini alacak doktor tavsiyesinde bulunabilirmisiniz?

2yıldır takip ediyorum ve hala bir cevapalabilmiş değilim olan arkadaşlara özeldende yazdım geri dönüş olmadı ve bu ameliyatı olduğumda gün gün paylaşıcam , söz veriyorum

Gozalti torbalarinda trans-conjunctival yontemle yaptiran var mi? sislik ve morluk olmadigi gibi dikis ve risk de yokmus. bilgisi olan var mi?

gozalti torbasi aldiran kim var? hangi hekim bu alanda basarili

Canim nasilsin? gozalti torbalarini aldirdin sanirim ben de aldiracagim, sonuc nedir,durumun nasil? lutfen bana cevap yazarmisin?

1 hafta oldu bugün bandajlar çıktı biraz kırmızı leke gibi morluk var bide kirpik dibindeki dikişlerin etrafı şiş henüz. Ödem varmış. Yani daha bişey anlayamadım . Hafif hafif göz çukurumda ağrı var sızı gibi ama torbalar yok tabi :)) 1 hafta daha geçmesi lazımmış

1 hafta oldu bugün bandajlar çıktı biraz kırmızı leke gibi morluk var bide kirpik dibindeki dikişlerin etrafı şiş henüz. Ödem varmış. Yani daha bişey anlayamadım . Hafif hafif göz çukurumda ağrı var sızı gibi ama torbalar yok tabi :)) 1 hafta daha geçmesi lazımmış

Insallah bir an once iyilesirsin, insallah asietri olmaz, bende 6 hafta sonra amleiyat olacagim, ne olur beni habersiz birakma

Canim nasilsin? sisliklerin indi mi? herhangi bir problemin var mi?

Back
X